The Politician: Seizoen 2 komt eraan Dit is wat je kunt verwachten

Inhoudsopgave:

The Politician: Seizoen 2 komt eraan Dit is wat je kunt verwachten
The Politician: Seizoen 2 komt eraan Dit is wat je kunt verwachten
Anonim

Payton Hobart en zijn entourage van cohorten zijn terug voor een tweede seizoen van The Politician. Mensen meldt dat Netflix maandag eerste beelden van het tweede seizoen van de show heeft onthuld, evenals de releasedatum: 19 juni. In seizoen 2 van The Politician gaan we heel veel van de originele personages en een hele nog veel meer van Dede Standish en Hadassah Gold (gespeeld door Judith Light en Bette Midler). Geniet ervan zolang het kan, want volgens de producer zal het nog lang duren voordat het volgende seizoen uitkomt.

Hobart test zijn morele grenzen

Afbeelding
Afbeelding

In het nieuwe seizoen van The Politician zal hoofdpersonage Payton Hobart (gespeeld door Ben Platt) zijn morele grenzen testen om de verkiezingsrace tegen Standish te winnen. Je zult blij zijn te horen dat Gwyneth P altrow ook haar rol als Hobart's moeder, Georgina, opnieuw opnemen. Pas in dit seizoen neemt ze een beslissing die de ambities van haar zoon in gevaar kan brengen. In de nieuwe beelden keren Platt en zijn co-sterren Zoey Deutch, Lucy Boynton, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Rahne Jones en Theo Germaine terug in de cast. Midler en Light zullen ook hun rollen hernemen, die werden geïntroduceerd in de finale-aflevering van seizoen 1.

Meer van Bette Midler en Dede Standish

Afbeelding
Afbeelding

In maart sprak Platt met People Now over het komende seizoen en onthulde een paar sappige geheimen over wat komen gaat. "Spoiler als je het eerste seizoen nog niet hebt voltooid, maar je hebt genoeg tijd gehad - de laatste aflevering zet een soort senaatsrace op gang tussen mij en het personage van Judith Light, Dede Standish," zei hij."… Dus dit seizoen draait het om Judith en ik die het tegen elkaar opnemen en proberen de zetel van de staatssenaat te winnen."”

The Politician seizoen 3 wordt het laatste seizoen …

Afbeelding
Afbeelding

Creator van de serie Ryan Murphy besprak de toekomst van The Politician in een interview met Collider in april, waar hij onthulde dat er nog een seizoen zou komen, maar dat dit het laatste zou zijn en met enige vertraging. graag doen, en ik denk dat iedereen die erbij betrokken is, waarschijnlijk in totaal drie seizoenen zou willen doen', zei Murphy. "En ik denk dat waar seizoen 2 eindigt, wat ik graag zou doen, is een paar jaar vrij nemen en Ben Platt een beetje ouder laten worden voor zijn laatste race."

Aanbevolen: