Van Wonder Woman tot Hollywood Glamour Girl Gal Gadot krijgt een nieuwe rol

Inhoudsopgave:

Van Wonder Woman tot Hollywood Glamour Girl Gal Gadot krijgt een nieuwe rol
Van Wonder Woman tot Hollywood Glamour Girl Gal Gadot krijgt een nieuwe rol
Anonim

Gal Gadot stopt met haar rol als Wonder Woman ten gunste van een nieuwe rol als een ander soort krachtige vrouw: Hedy Lamarr.

UPI meldt dat Apple donderdag heeft aangekondigd dat Gal Gadot zowel Lamarr zal spelen als uitvoerend producent van de serie.

Hedy Lamarr - zoals het heet - wordt rechtstreeks in serie besteld en zal acht afleveringen zijn en 30 jaar beslaan, van Lamarr's ontsnapping uit Wenen tot haar ondergang in de late jaren '50, en alles daartussenin.

Wie is Hedy Lamarr?

Afbeelding
Afbeelding

Hedy Lamarr speelde in een aantal films, waaronder Algiers, Lady of the Tropics, Comrade X, Ziegfeld Girl, Samson and Delilah en The Story of Mankind.

Gadot is vooral bekend van haar rol als Wonder Woman. Ze is ook een producer van het vervolg Wonder Woman 1984.

Gadot ontwikkelde de Lamarr-serie met haar partner Jason Varsano in hun bedrijf, Pilot Wave. Sarah Treem, mede-bedenker van The Affair, zal de serie schrijven en produceren.

Lamarr was ook de geest achter wifi

Afbeelding
Afbeelding

"De hersenen van mensen zijn interessanter dan de looks die ik denk", zei de Hollywood-actrice in 1990, zoals gerapporteerd door Forbes.

Zie je, Lamarr was niet alleen een actrice, ze was ook een uitvinder en het is haar technische geest die haar grootste erfenis is.

Lamarr diende in 1941 een aanvraag in voor frequency-hopping-technologie die uiteindelijk een voorloper werd van de veilige wifi die nu door miljarden mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Ze was ooit zelfs gekoppeld aan luchtvaartmagnaat Howard Hughes, waarbij het paar een wederzijdse liefde voor uitvindingen deelde.

Gal Gadot, een perfecte pasvorm?

Afbeelding
Afbeelding

De serie volgt het waargebeurde verhaal van het Hollywood-glamourmeisje, gedurende drie decennia vanaf Lamarrs ontsnapping uit het vooroorlogse Wenen tot haar succes in de Gouden Eeuw van Hollywood. Het zal ook ingaan op haar val aan het begin van de Koude Oorlog. Hedy Lamarr duikt ook in het leven van de ster als uitvinder en de diepe erfenis die ze achterliet.

Zonder twijfel is Gal Gadot perfect geschikt voor deze rol. Gadot, een voormalig model en ooit gekroond tot Miss Israel voordat hij ging acteren, heeft de schoonheid, het brein en de wijsheid om de rol van Lamarr te nagelen.

Ze speelde ook in haar eigen deel van grote films, waaronder Fast & Furious, Batman v Superman: Dawn of Justice en natuurlijk Wonder Woman, dat wereldwijd meer dan $ 820 miljoen opbracht.

Aanbevolen: