Gal Gadot onthult haar rigoureuze trainingsroutine voor 'Wonder Woman 1984

Gal Gadot onthult haar rigoureuze trainingsroutine voor 'Wonder Woman 1984
Gal Gadot onthult haar rigoureuze trainingsroutine voor 'Wonder Woman 1984
Anonim

Op eerste kerstdag ging de langverwachte film Wonder Woman 1984 in première op HBO Max. Voor de film moest Gal Gadot een intensief trainingsregime volgen om de rol van Wonder Woman te spelen.

"Toen ik voor Wonder Woman werkte, was het veel intensiever en breder. Zes maanden lang hebben we ons voorbereid op de film waarin ik elke ochtend wakker zou worden, Smartwater zou drinken, naar de sportschool zou gaan en zou werken uit", vertelde Gadot aan Good Housekeeping. "Ik deed veel krachttraining, cardio, stuntchoreografie en flexibiliteitswerk."

"Voor de eerste keer met deze film heb ik Pilates in mijn trainingsroutine opgenomen, omdat ik het gevoel heb dat er iets zo holistisch is aan pilates en het openen van je ribbenkast en eigenlijk focussen op ademen," vervolgde ze.

Naast het krachtige stuntwerk en de urenlange gymsessies, volgde de ster een strikt dieetplan dat haar zou helpen kracht te krijgen voor de rigoureuze trainingssessies.

"Meestal probeer ik, als ik aan een project begin, en het hangt weer af van hoe lang het project duurt, heel gezond te blijven," legde ze uit. "Ik ben dol op groenten, ik ben dol op salades … Ik probeer het hoog in eiwitten en laag in koolhydraten te houden."

GERELATEERD: 10 dingen die Gal Gadot en de cast van Wonder Woman hebben gezegd over het werken aan de film

Toen de opnames uitliepen en Gadot een zwaardere ma altijd nodig had op de set, wendde ze zich echter altijd tot haar favoriet. "Ik ga altijd voor gegrilde kaas", zei ze. "Gegrilde kaas met Manchego-kaas erin. Het is zo lekker!"

Als ze niet aan het filmen is, probeert Gadot te mediteren en te wandelen wanneer ze maar kan. "Het gaat erom je leven mentaal, emotioneel, fysiek en creatief in balans te brengen. En blijf natuurlijk tegelijkertijd gehydrateerd. Maar het gaat erom meer tijd voor jezelf te vinden, "zei ze.

Ze vervolgde: "Als ik mijn oudste [dochter, Alma] naar bed breng, zijn er die apps met de geleide meditaties die ik voor haar zal spelen, en we zullen allebei in slaap vallen. Ik denk dat dat een geweldig om met je kind te doen."

GERELATEERD: 15 foto's van Gal Gadot die de manier waarop we Wonder Woman zien veranderen

Ten slotte maakt ze het haar belangrijkste prioriteit om gehydrateerd te blijven. "Ik drink veel. Op het moment dat ik 's ochtends wakker word, zorg ik ervoor dat ik drink. Als ik op sets werk, drink ik de hele tijd. Ik doe het eerlijk bij elke pauze die ik heb, zelfs als ik geen dorst heb Het is zo belangrijk, "zei ze.

Als je wilt dat het harde werk van Gadot zijn vruchten afwerpt, is Wonder Woman 1984 nu beschikbaar op HBO Max.

Aanbevolen: