Hartley Sawyer ontslagen uit 'The Flash' Dus wat gebeurt er in seizoen 7?

Inhoudsopgave:

Hartley Sawyer ontslagen uit 'The Flash' Dus wat gebeurt er in seizoen 7?
Hartley Sawyer ontslagen uit 'The Flash' Dus wat gebeurt er in seizoen 7?
Anonim

The Flash duwde Hartley Sawyer's Elongated Man als de nieuwste hoofdrol in de show, maar dat is niet langer het geval.

Sawyer is officieel losgelaten uit de CW-serie nadat een hele reeks vrouwonvriendelijke en racistische tweets van de acteur naar boven kwamen. De acteur schreef ze voordat hij zich bij The Flash aansloot, maar dat is geen excuus, en de uitvoerende producenten van The CW denken er ook zo over. Ze maakten onlangs de aankondiging en bevestigden dat Sawyer niet zal terugkeren voor seizoen zeven. De vraag is nu, hoe zullen de schrijvers van The Flash Ralph Dibny (Sawyer) uit de show schrijven?

Een mogelijke oplossing is om van Ralph een slachtoffer te maken in de strijd met Eva McCulloch. Ze heeft Sue Dearbon erin geluisd voor de moord op Carver, dus er is een doelwit op haar rug. En omdat ze in gevaar is, lijkt het gepast om Ralph per ongeluk te doden.

Hoe zal de CW Hartley Sawyer uitschrijven?

Afbeelding
Afbeelding

Wat betreft de manier waarop The CW dat zou kunnen doen - zonder dat Sawyer nieuwe scènes opneemt - kunnen ze oude beelden recyclen. Het enige wat het netwerk hoeft te doen, is een clip te laten zien van Ralph die in zijn kantoor aan het rondscharrelen is, gevolgd door een huurmoordenaar die hem in een hinderlaag loopt. Op dat moment kunnen ze naar zwart snijden terwijl een geweerschot op de achtergrond weerklinkt. Een begrafenis zou dan zijn verhaal kunnen afsluiten.

Een andere mogelijke afwijzing voor het personage van Sawyer zou kunnen zijn dat hij en Sue (Natalie Dreyfuss) op de vlucht gaan. Ze is nu natuurlijk een gezochte voortvluchtige, aangezien haar en Ralph Central City achterlaten, betekent dat Dreyfuss een pauze moet nemen van de show.

Het publiek verwachtte dat de rol van Dreyfuss zou uitbreiden tot haar onvermijdelijke huwelijk met Ralph Dibny, maar zonder de langgerekte man in beeld, zal haar doel moeten veranderen. Dat gezegd hebbende, de schrijvers van The Flash kunnen creatief zijn en Sue een geheel nieuwe verhaallijn geven.

Redelijkerwijs kan Sue het volgende lid van Team Flash worden. Cisco (Carlos Valdes) gaat naar Atlantis voor een avontuur met een open einde, Elongated Man is van de selectie, Allegre is nog te onervaren om naar de frontlinie te springen en Caitlyn Snow is weg.

Kan Sue Dearbon de plek van Ralph Dibny op Team Flash innemen?

Afbeelding
Afbeelding

Met zoveel kernleden van Team Flash op nevenmissies of buiten de commissie, lijkt het goed voor Sue om zich bij het team aan te sluiten. Ze is een bekwame speurder, dus waarom niet? Sue zou ook kunnen dienen als een passende vervanger voor Ralph Dibny, alleen zonder de superkrachten.

Het enige aspect dat echter nog ter discussie staat, is of Sue een romance zal beginnen met een ander personage. Ze leek erop te neigen om Ralph's vriendin te worden, maar zonder hem in de buurt zal ze waarschijnlijk ergens anders gaan zoeken. Wie weet, misschien zullen de schrijvers een grote afwijking van Sue's komische tegenhanger nemen en haar de helft van een LGBTQ-paar maken.

Wat Sawyer betreft, hij zal op de een of andere manier uit beeld zijn. De CW heeft niet gespecificeerd hoe dat zal werken, maar tenzij het netwerk van plan is om Ralph Dibny te herschikken, bespreken de producenten waarschijnlijk hoe dat te realiseren.

Aanbevolen: