De Russo Brothers van de MCU zijn terug en werken samen met een Stranger Things-ster

Inhoudsopgave:

De Russo Brothers van de MCU zijn terug en werken samen met een Stranger Things-ster
De Russo Brothers van de MCU zijn terug en werken samen met een Stranger Things-ster
Anonim

Als je een fan bent van de MCU, dan heb je ongetwijfeld tijd besteed aan het bewonderen van het werk van de Russo-broers. Ze hebben veel onthuld over hun tijd bij Marvel, waardoor fans de kans krijgen om enorme hits te maken. Het duo had een hand in de grootste films van Marvel en ze hebben een blijvende erfenis achtergelaten bij fans.

Er werd aangekondigd dat de jongens terug zijn en dat ze hun talenten naar Netflix brengen. Het is bekend dat ze samenwerken met MCU-veteranen, en hoewel dat nog steeds een rol kan spelen, doet de ster van de film al jaren geweldig werk aan Stranger Things.

Laten we eens kijken naar de film die nog in ontwikkeling is!

The Russo Brothers hebben geweldig werk geleverd met Marvel

Het Marvel Cinematic Universe is sinds 2008 een dominante kracht en hoewel veel regisseurs hun kans hebben gekregen op onsterfelijkheid van superheldenfilms, was geen van hen in staat om zo succesvol te zijn als de Russos.

De broers maakten hun debuut met Captain America: The Winter Soldier uit 2014, en die film zette de toon voor wat ze zouden blijven leveren.

Na dat blockbuster-debuut maakten de Russo's nog drie MCU-films: Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Al die films verdienden wereldwijd meer dan $ 1 miljard, waarvan twee de grens van $ 2 miljard bereikten.

Het is een aantal jaren geleden sinds die grote hits, en sindsdien zijn ze bezig gebleven. Ze regisseerden Cherry, met MCU-veteraan Tom Holland in de hoofdrol, en ze regisseerden ook The Grey Man, waarin Captain America-acteur Chris Evans te zien was. Die eerste film was lang niet zo groot als de Avengers-films, maar er zaten een aantal goede dingen in. Ondertussen staat The Grey Man gepland voor een release in juli, en fans kijken uit naar de duurste film in de geschiedenis van Netflix.

Onlangs kwamen de broers in het nieuws toen werd aangekondigd dat ze achter de camera gingen staan om een nieuwe speelfilm te regisseren.

Hun volgende functie komt op Netflix

In plaats van terug te gaan naar hun oude stampende terrein met Marvel, gaan de Russo's naar Netflix en beginnen ze aan een nieuw project met veel potentieel.

De film, getiteld Electric Street, zal waarschijnlijk geruime tijd niet uitkomen, maar het uitgangspunt alleen al klinkt geweldig.

De film is gebaseerd op een bewerking van de geïllustreerde roman van Simon Stålenhag en speelt zich af in een retro-futuristisch verleden, waar een verweesde tiener (Brown) het Amerikaanse Westen doorkruist met een lieve maar mysterieuze robot en een excentrieke zwerver op zoek naar haar jongere broer. Angela Russo-Otstot, Jake Aust, Geoff Haley, Markus en McFeely produceren exec', meldt Deadline.

De site vermeldde ook dat de streaminggigant dit project al een tijdje op het oog had en dat er in de herfst iets op gang zou moeten komen. Dit is opwindend nieuws voor fans van de Russos, die enthousiast zijn over hun volgende grote project.

Zoals je zou verwachten, brengen de Russo Brothers uitstekend talent met zich mee, en de eerste naam die aan het project is verbonden is een grote.

'Stranger Things'-ster Millie Bobby Brown is aan boord

Volgens Mensen, "Millie Bobby Brown werkt samen met de Russo-broers voor haar volgende filmproject. De 18-jarige Stranger Things-ster zal verschijnen in de aankomende Netflix-film The Electric State, van Avengers: Endgame-regisseurs Joe en Anthony Russo, volgens meerdere verkooppunten, waaronder The Hollywood Reporter en Deadline."

De actrice heeft door de jaren heen geweldig werk geleverd aan Stranger Things, en ze heeft ook haar vaardigheden kunnen vergroten in een aantal andere projecten. Ze heeft in twee Godzilla-films gespeeld, evenals in Enola Holmes, wat een enorm succes was op Netflix.

Gezien haar geschiedenis op Netflix, lijkt ze een natuurlijke fit voor het project, en de Russo's zien duidelijk het talent dat ze heeft.

Het is nog niet bevestigd, maar een MCU-veteraan zou ook in de film kunnen spelen.

"Er zijn momenteel geen andere castleden verbonden, maar er is gemeld dat Guardians of the Galaxy-ster Chris Pratt (overigens een andere film met Christopher Markus en Stephen McFeely) momenteel in gesprek is om naast Brown te spelen, " MovieWeb schrijft.

Het koppelen van Brown en Pratt zou het project meteen veel naamswaarde geven, wat een rol zou kunnen spelen bij het vergroten van de streaming-aantallen zodra het op Netflix komt.

Fans kunnen niet wachten om de Russo Brothers weer in actie te zien, ook al is het buiten de wereld van Marvel. Millie Bobby Brown krijgen was gewoon de kers op de taart.

Aanbevolen: