Hier is waarom acteurs zeggen dat Tom Hanks een van de beste is om mee samen te werken

Inhoudsopgave:

Hier is waarom acteurs zeggen dat Tom Hanks een van de beste is om mee samen te werken
Hier is waarom acteurs zeggen dat Tom Hanks een van de beste is om mee samen te werken
Anonim

Als een van de grootste acteurs ooit is Tom Hanks al jaren in de media. Of het nu gaat om het verdienen van miljoenen voor Saving Private Ryan, het praten over zijn meest winstgevende films, of het feit dat hij een nettowaarde van $ 400 miljoen heeft, iedereen kent Tom Hanks tot op zekere hoogte.

Over het algemeen staat Hanks bekend om veel dingen, waaronder een aardige vent. Hoe cool het ook is om te weten dat hij aardig is, het is nog cooler om te horen wat mensen daadwerkelijk over hem hebben gezegd.

Laten we eens luisteren naar wat sommige acteurs te zeggen hebben over de legende zelf.

Tom Hanks is een legende

In de geschiedenis van Hollywood zijn er niet veel filmsterren die ook maar in de buurt komen van het soort succes dat Tom Hanks door de jaren heen heeft gevonden. Alsof hij in de tweede helft van de jaren tachtig niet al indrukwekkend werk deed, bereikte Hanks in de jaren negentig echt een heel ander plateau, en hij keek nooit meer achterom.

Als je al heel lang een filmfan bent, is de kans groot dat je een groot deel van Tom Hanks-films hebt gezien. Ongeacht de rol, Hanks zal altijd de goederen afleveren, en dit is een primaire reden waarom hij consequent te zien is geweest in fantastische films met de beste regisseurs die de wereld te bieden heeft.

Het is één ding om iemand voor de camera te zien werken, maar er is altijd een nieuwsgierigheid naar wie ze zijn in hun persoonlijke leven. Simpel gezegd, Tom Hanks wordt al lang beschouwd als een van de aardigste jongens die in Hollywood werken.

Hanks doet zijn best om een geweldige kerel buiten de set te zijn

In de wereld van beroemdheden zijn er een aantal manieren waarop een ster hun tijd met hun mede-sterren en hun fans kan benaderen. Sommige sterren kunnen schurend zijn, sommige kunnen alles helemaal vermijden en anderen omarmen het gewoon. Het lijkt erop dat Hanks zijn best heeft gedaan om het door de jaren heen te omarmen.

Er zijn genoeg anekdotes die Hanks schilderen als een geweldige kerel, iets dat fans graag zullen horen. Een zo'n verhaal gaat over Hanks en een taxichauffeur die een band hadden met de taxichauffeur die Cast Away citeerde en het feit dat ze allebei Ferrari-uitrusting droegen.

In zijn versie van het verhaal vertelde de taxichauffeur over de nasleep van hun eerste ontmoeting. "De komende weken pik ik gewoon willekeurig mensen op die hem kennen. Mensen die eerder met hem hebben gespeeld, mensen die met hem werken. En elke keer zeg ik tegen ze: 'Vertel meneer Hanks dat meneer Ferrari zegt hallo".' Elke keer als ik dat zeg. Op een dag ben ik aan het rijden, en ik krijg een sms van een van de mensen die ik heb gereden, en er staat: 'Mr. Hanks wil je uitnodigen om zijn Broadway-show te zien,'" zei hij.

Dit is hoe hij is met willekeurige mensen, en gelukkig wordt Hanks ook genoemd als een geweldig persoon om mee te werken.

Wat zijn co-sterren over hem hebben gezegd

Charlie Wilson's War met Julia Roberts en Tom Hanks
Charlie Wilson's War met Julia Roberts en Tom Hanks

Sommige sterren zijn nachtmerries, maar Hanks is precies het tegenovergestelde. Sterker nog, hij heeft sterren van alle statuur commentaar gekregen over hoe geweldig hij is.

Volgens Julia Roberts: "Tom kan elke kamer binnenlopen en je het gevoel geven dat je in je woonkamer bent, echt waar. Je op je gemak laten voelen, je het gevoel geven dat je iets interessants bij te dragen hebt, je het gevoel hebben dat er een reden is dat je op de planeet bent. En dat is een echt geschenk."

Hij behandelt jonge parvenu's zelfs vriendelijk, volgens Charlize Theron, die haar auditie bombardeerde voordat Hanks tussenbeide kwam.

"Ik herinner me dat ik auditie deed voor Tom Hanks, en ik was zo nerveus dat ik de naam van het personage niet kon zeggen, en hij stond gewoon op en zei: "Weet je wat, ik moet echt naar de badkamer. Ik zal terug komen." Het was zijn manier om me een adempauze te geven. Als je mensen hebt die zo vriendelijk zijn, ben je ongelooflijk dankbaar', zei ze.

Nog steeds niet overtuigd? Nou, Taraji P. Henson heeft zelfs uitgesproken over haar steun aan Hanks, die blijkbaar alles op de set kan doen.

"Het is geweldig om voor hem te werken. De set is erg stressvrij. Ook al was hij regisseur, producer, hij schreef het mee, er was geen spanning. En ik ben op sets geweest waar de regisseur is gewoon die ene hoed dragen en er is zoveel spanning. En het was een laag budget. En weet je, je schiet erop. Het voelde zo gemakkelijk, luchtig, we hebben veel gelachen op de set, "zei ze.

Tom Hanks is duidelijk een geweldige kerel, en elke artiest zou wel wat van hem kunnen leren.

Aanbevolen: