Robert Pattinson bereidde zich voor op een film door bij een wasstraat te werken en niemand herkende hem

Inhoudsopgave:

Robert Pattinson bereidde zich voor op een film door bij een wasstraat te werken en niemand herkende hem
Robert Pattinson bereidde zich voor op een film door bij een wasstraat te werken en niemand herkende hem
Anonim

Tenzij je de boot volledig hebt gemist, weet je alles over hoe getalenteerd Robert Pattinson is. De man had in het begin misschien een mooie rol in de Harry Potter-franchise, maar sindsdien is hij een kracht op het grote scherm geworden.

Dankzij zijn bekendheid hebben mensen veel geleerd over de acteur, inclusief zijn datinggeschiedenis en zelfs enkele van zijn opmerkelijke salarissen. Wat fans misschien niet weten, is hoeveel moeite hij wil doen om zich voor te bereiden op een film, hoe klein die ook is.

Laten we eens nader bekijken hoe Robert Pattinson zich voorbereidde op zijn rol in Good Time.

Robert Pattinson is een fenomenale acteur

Dankzij zijn optreden in verschillende grote filmfranchises en dankzij zijn geweldige optredens in andere films, is Robert Pattinson ongetwijfeld een van de meest populaire acteurs ter wereld.

De acteur werd, interessant genoeg, aangemoedigd om niet te acteren.

"Eh, nee. Ik was er helemaal niet mee bezig. In feite zei mijn dramaleraar toen ik op school zat dat ik het niet moest doen. Ze zei me actief dat ik het niet moest nastreven en in plaats daarvan aardrijkskunde moest doen. dacht dat ik niet geschikt was voor de creatieve onderwerpen. Toen ik me aanmeldde om mijn onderwerpen te kiezen, zei ze dat ik achter moest blijven en zei: 'Ja, ik denk gewoon niet dat het goed voor je is'", zei hij in een interview.

Ondanks dit afschuwelijke advies, heeft Pattinson een uitzonderlijke carrière voor zichzelf kunnen uitbouwen.

Harry Potter, Twilight, en werken als Batman hebben zeker zijn vruchten afgeworpen voor de acteur, maar degenen die aandacht hebben besteed aan zijn carrière weten dat hij meer is dan alleen een soort franchisefilm. Hij speelde in uitstekende films zoals The Lighthouse, The Devil All the Time, Tenet, The King en meer.

Enkele jaren geleden sloot Pattinson zich aan bij een dynamisch filmduo voor een film waar mensen nog steeds enthousiast over zijn, ondanks dat het weinig indruk maakte aan de kassa.

Hij speelde in 'Good Time'

In 2017 speelde Robert Pattinson in Good Time, een film van de gebroeders Safdie. De film was een kleiner project, maar het genereerde een enorme hoeveelheid buzz voor de broers en voor Pattinson, die uitstekend was in de film.

Hoewel het geen groot kassucces was, kreeg de film lovende kritieken van critici. Momenteel heeft het een 92% met critici op Rotten Tomatoes, en het heeft een 82% met publiek. Het is duidelijk dat mensen dol zijn op wat het team heeft kunnen bedenken, en ze hebben veel lof voor de film en al zijn onderdelen.

Pattinson weet het een en ander over het karakter krijgen voor een project, maar de meeste mensen weten niet hoeveel moeite hij heeft gedaan om zich enkele jaren geleden voor te bereiden op Good Time.

Hoe hij zich voorbereidde op de film

Toen hij specifiek werd gevraagd naar het accent dat hij in de film gebruikte, onthulde Pattinson iets ongewoons over zijn filmvoorbereiding.

"Ja, nou, ik en Benny Safdie, we gingen een paar keer uit als karakter. Alsof we banen kregen bij een wasstraat, "zei hij.

Dat klopt, de legitieme man ging naar buiten en werkte bij een wasstraat terwijl hij zich voorbereidde op de film, en geen enkele ziel herkende hem.

Het carwash-optreden duurde echter niet lang.

"Nog een dag, totdat Benny de ruitenwissers en zo begon uit te trekken, en we hadden zoiets van, het is eigenlijk het plegen van misdaden. Maar we brachten een paar dagen door in karakter en we brachten een hele dag door in Yonkers, gewoon aardig om met deze man te praten in een, in een monteur [winkel]. Dus dat was leuk. Ik heb nog nooit zoiets gedaan, waar je gewoon een beetje vol karakter gaat, om een hele dag in karakter door te brengen. Wij deed het een paar keer, "voegde hij eraan toe.

Dit is een intense manier om je voor te bereiden op een film, aangezien de meeste acteurs gewoon thuis zullen blijven workshoppen. Pattinson koos er in plaats daarvan voor om te proberen het leven een tijdje te leven voordat de dingen op gang kwamen.

De acteur onthulde ook dat sommige scènes in de film werden opgenomen terwijl hij onopgemerkt bleef in het openbaar.

"We waren alsof we in de metro fotografeerden. En we stalen zoveel foto's. Zoals fotograferen in een overvolle metro tijdens de spits en we fotograferen ook op 36 millimeter camera's met grote lenzen. En niemand echt herkende het, "zei Pattinson.

Good Time is een solide film, en het is opmerkelijk om te zien wat er is gebeurd om het allemaal samen te brengen.

Aanbevolen: