Mandalorian seizoen 2: The Darksaber en alles wat we tot nu toe weten

Inhoudsopgave:

Mandalorian seizoen 2: The Darksaber en alles wat we tot nu toe weten
Mandalorian seizoen 2: The Darksaber en alles wat we tot nu toe weten
Anonim

Gelukkig voor Mandalorian-fans, de opnames voor seizoen 2 werden in maart 2020 afgesloten voordat de industrie werd afgesloten. Seizoen 1 werd de eerste grote hit van Disney+ en trok miljoenen fans, waaronder Mark Hamill.

De details van veel personages zijn bevestigd, terwijl andere in de lucht blijven. Er zijn een reeks lekken en plagen geweest op sociale media, waaronder langdurige speculaties over de terugkeer van iconische Star Wars-personages, waaronder Boba Fett.

De releasedatum is nog steeds vastgesteld voor oktober 2020 op Disney+.

De Mandalorian en Baby Yoda
De Mandalorian en Baby Yoda

The Cast

Pedro Pascal keert terug naar de titelrol - en het iconische harnas en de helm. Als het gaat om iconische helmen, waren fans enthousiast om foto's te zien van acteur Timothy Olyphant die het iconische harnas van Boba Fett droeg op sociale media.

Temuera Morrison speelde Jango Fett in de Star Wars-prequels, en onbevestigde berichten zeggen dat hij Bobba Fett zal spelen in The Mandalorian. Gina Carano keert terug als Cara Dune en deelde een paar foto's tijdens het filmen op Instagram.

Carl Weathers keert niet alleen terug in zijn rol als Greef Karga, en leider van de lokale Mandalorian guild – hoewel een die tegen het einde van seizoen 1 in puin lijkt te liggen. Giancarlo Esposito zou ook terugkeren, Werner Herzog en Nick Nolte en het kind – of Baby Yoda.

Katee Sackhoff, de stem van geanimeerde Bo-Katan Kryze, komt in de serie om een live-actionversie van het personage te spelen. Michael Biehn, die op het scherm tegen Aliens en Terminators heeft gevochten, zal zich bij de cast voegen in de rol van een rivaliserende premiejager.

Het lijkt erop dat Rosario Dawson eindelijk haar wens zal vervullen en zich bij de cast zal voegen. Hoewel niet bevestigd, geloven de meeste insiders in de branche dat ze de rol heeft gepakt waar ze al jaren voor campagne voert, Ahsoka Tano.

The Darksaber is cruciaal voor het verhaal

the-mandalorian-darksaber
the-mandalorian-darksaber

Details van de plot zijn tot op heden niet bevestigd, maar het einde van seizoen 1 liet veel vragen onbeantwoord, zoals wie is The Child/Baby Yoda precies? Er staat niets in de Star Wars-canon over de oorsprong van de originele Yoda, maar Mando en Baby Yoda gingen op zoek naar zijn thuisplaneet aan het einde van seizoen 1. Hoe ver ze komen, moet nog blijken. Het verhaal van Boba Fett is ook een favoriet gespreksonderwerp onder fans.

Terugkerende acteur Giancarlo Esposito werd genomineerd voor een Emmy voor Outstanding Guest Actor in a Drama voor zijn rol in Mandalorian seizoen 1. Moff is een titel uit het keizerlijke tijdperk, de gouverneurs van elke sector van het rijk. Zoals we hem voor het laatst zagen, baande Esposito's onheilspellende Moff Gideon zich een weg uit zijn vernielde tie-fighter met de darksaber. Esposito sprak onlangs met Deadline over seizoen 2.

"Je zult meer van de darksaber zien, je krijgt de uitleg van dit oude wapen aan de moderne wereld, een ingestorte wereld," zei Esposito. “Waar komt dit sabel vandaan en hoe is het nieuw leven ingeblazen? Het is een sleutel in ons tweede seizoen, dat vroeg of laat terug zal zijn."

Volgens Esposito is de darksaber cruciaal om het karakter van Gideon te begrijpen. "(De sabel) is een sleutel tot het verleden van Moff Gideon, wat mogelijk veel te maken heeft met waar hij vandaan komt en zijn verlangen om een planeet te bouwen en weer bij elkaar te brengen," zei hij.

In de overlevering van Star Wars werd de darksaber gemaakt door een Mandalorian en een Jedi met de naam Tarre Vizsla die samenwerkten. Toen Vizsla stierf, stalen de Mandalorians het echter. Op de een of andere manier komt het een tijdje bij Darth Maul terecht, maar komt dan terug in Mandaloriaanse handen. Hoe loopt het af met Gideon? Seizoen 2 v alt nog te vertellen.

the-mandalorian-bts-2
the-mandalorian-bts-2

Seizoen 2 Regisseurs

Verschillende regisseurs van de afzonderlijke afleveringen zijn nu bevestigd. Onder hen zijn Dave Filoni en Rick Famuyiwa, die ook terugkeren van het regisseren van seizoen 1. Acteur Carl Weathers zal één aflevering regisseren samen met zijn acteeroptreden.

Peyton Reed (Ant-Man) en Robert Rodriguez (Sin City) zijn ook bevestigd, samen met de terugkeer van Bryce Dallas Howard en showrunner Jon Favreau zelf. Jon heeft gezegd dat hij het vorig seizoen te druk had om te regisseren.

Volgens Variety is de pre-productie al begonnen op Mandalorian seizoen 3, met het productieontwerp al aan de gang.

Aanbevolen: