The Boys': wat we tot nu toe weten over seizoen 3

Inhoudsopgave:

The Boys': wat we tot nu toe weten over seizoen 3
The Boys': wat we tot nu toe weten over seizoen 3
Anonim

OPMERKING: Spoilers voor seizoen 2 van The Boys.

In een entertainmentwereld die schijnbaar verzadigd lijkt te zijn met superheldeninhoud, heeft The Boys zijn eigen niche gecreëerd als de anti-superheldenserie. Het is de meest bekeken lancering van alle originele Amazon-series en is onlangs groen verlicht voor een derde seizoen.

De serie kwam op stoom in seizoen 2, met fanfavorieten - en meest gehate supes - in opkomst. De finale van seizoen 2 was een schok met een grote onthulling en een schijnbaar gewelddadig einde aan de schurk van de serie … of was het dat?

Het roept veel vragen op die moeten worden beantwoord voor seizoen 3.

Seizoen 3 is in productie

Er wordt gezegd dat de film wordt voorbereid voor een start eind januari of begin februari in Toronto, Canada, wat een quarantaine van twee weken vereist voor iedereen die het gebied binnenkomt vanwege de COVID-pandemie.

Begin januari leek Jack Quaid, die Hughie speelt, een voor de hand liggende hint over schieten op zijn IG-account te plaatsen. "Je raadt nooit waar ik heen ga, maar het rijmt op Buh Toys Teason Shree… @theboystv S3"

Een bericht van de plaatselijke vakbond gaf aan dat de opnames naar verwachting in februari zouden beginnen en in augustus 2021 zouden zijn voltooid.

The Boys, The Seven – And Payback

De jongens lijken allemaal terug te zijn in hun leven, sinds hun misdaden vergeven zijn. Billy bevindt zich emotioneel in een slechte positie, wat een rol kan spelen in de gebeurtenissen van seizoen 3. De Seven hebben een aantal leden verloren, maar Starlight en A-Train zijn terug.

De hoofdpersonages van de serie keren terug, waaronder Karl Urban (Billy Butcher), Jack Quaid (Hughie Campbell), Karen Fukuhara (Kimiko), Laz Alonso (Mother's Milk) en Tomer Capon (Frenchie) en Erin Moriarty (sterrenlicht). Ook de leden van The Seven komen terug, waaronder Antony Starr (Homelander), Jessie T. Usher (A-Train), Chace Crawford (The Deep), Dominique McElligott (Queen Maeve) en Nathan Mitchell (Black Noir).

Anthony Starr Homelander The Boys
Anthony Starr Homelander The Boys

De première-aflevering van seizoen 3 is geschreven door Craig Robertson en heet Payback. In de strips van The Boys is Payback het "tweede meest populaire superteam" en een afzending van The Avengers die slecht is geworden. Hun leider is Stormfront, die aan het einde van seizoen 2 zwaargewond achterblijft.

Kom ze terug? De show heeft al schijnbaar dode personages teruggebracht en showrunner Eric Kripke heeft bevestigd dat Stormfront in ieder geval niet dood is.

"[Payback] was de Zeven voor de Zeven", vertelde Kripke aan EW. Met andere woorden, ze waren 's werelds eerste eersteklas superheldenteam tijdens de Tweede Wereldoorlog. "We zullen de geschiedenis van dat team en alle leden ervan onderzoeken."

In de strips bevat Payback ook Eagle the Archer, Crimson Countess, Tek Knight, Swatto en Mind-Droid.

Supernatural-ster Jensen Ackles voegt zich bij de cast als Soldier Boy. Soldier Boy is The Boys' equivalent van Captain America, een eerste poging tot een superheld die tijdens de Tweede Wereldoorlog is ontstaan. Kripke zegt dat er spanningen zullen zijn tussen Soldier Boy en Homelander - meer dan in de komische versie van hun verhaal. Soldier Boy maakt ook deel uit van Payback.

Karl Urban
Karl Urban

Andere updates van personages en verhalen

Kripke sprak met Collider over zijn plannen voor seizoen 3. Hij zei dat hij fan-favoriete acteur Jeffrey Dean Morgan zou willen casten, en ze zijn in gesprek geweest, maar COVID-beperkingen - wat momenteel een twee weken durende quarantaine bij de landing in Toronto, waar de serie wordt gefilmd – en Morgans toezeggingen aan The Walking Dead maken het vrijwel onmogelijk.

Claudia Doumit's Victoria Newman sprong van secundair personage naar prime-antagonist in de finale van seizoen 2, en volgens een rapport in Deadline zal dat doorgaan in seizoen 3. Haar contract, evenals dat van Colby Minifie, die Ashley Barrett speelt, is veranderd van terugkerende personages naar vaste series.

Eric Kripke vertelde EW dat de show actuele gebeurtenissen zou blijven onderzoeken. "Er is altijd sprake geweest van systemisch racisme en conflicten en veel lelijkheid, maar toch altijd een gevecht om dingen beter te maken," zei Kripke. Over het algemeen zei hij dat de serie de personages in het komende seizoen in nog complexere en dynamischere situaties zal brengen.

Natuurlijk, met de grote onthulling van de finale van seizoen 2, wordt Victoria een belangrijk personage in de show.

"Ik wil niet te veel zeggen, want er is een zeker mysterie in seizoen 3 over waarom Victoria precies doet wat ze doet," zei Kripke. "Maar ja, ik denk dat het algemene thema van de show is dat je een gezond vermoeden moet hebben van je gezagsdragers, en dat geldt voor allemaal."

de jongens
de jongens

Black Noir-acteur Nathan Mitchell wordt geciteerd in Games Radar en praat over de toekomst van Black Noir in seizoen 3. Hij en Maeve kunnen niet met elkaar opschieten! Dat is vrij duidelijk. Het is zo interessant omdat je deze gedwongen alliantie tussen mensen hebt. Homelander vertrouwt Maeve niet, vertrouwt Starlight niet. Noir heeft net met Starlight gevochten, hij vertrouwt Maeve absoluut niet. A-Train heeft zich net een weg terug naar binnen geklauwd, hij heeft een ongemakkelijke alliantie met Starlight, dus nu zijn het vijanden.'

Wat is herogasme?

Kripke plaatste in een Reddit AMA dat hij de beruchte Herogasm-aflevering zou willen opnemen. "We hebben net uitgezocht hoe we Herogasm moeten doen!! Het komt misschien in seizoen 3 (als we worden opgehaald voor seizoen 3)", plaatste hij in januari 2020.

De "Herogasm" is een soort losbandig superheldenweekendje weg, en hij bevestigde dat het in seizoen drie zou gebeuren in een interview in oktober 2020. Opgemerkt moet worden dat de strips een liefdesscène tussen Soldier Boy en Homelander weergeven, maar Kripke zegt dat dit een aspect van Herogasm is dat ze niet in het tv-programma zullen opnemen.

In het stripverhaal infiltreren The Boys het weekendfeest op een missie.

de jongens
de jongens

Een spin-off in de maak

Een spin-off-serie wordt al versneld, volgens een rapport in EW. De Sony Pictures Television-serie speelt zich af in een college voor YA supes, gerund door Vought International. De flaptekst van Amazon beschrijft de show als een "oneerbiedige, R-rated serie die de levens van hormonale, competitieve Supes verkent terwijl ze hun fysieke, seksuele en morele grenzen op de proef stellen en strijden om de beste contracten in de beste steden. Deels collegeshow, deels Hunger Games - met het hart, satire en ranzige van The Boys."

The Boys seizoen 3 zal naar verwachting eind 2021 of begin 2022 op Amazon Prime verschijnen.

Aanbevolen: