Hoeveel werd Ashton Kutcher betaald voor 'Two And A Half Men'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel werd Ashton Kutcher betaald voor 'Two And A Half Men'?
Hoeveel werd Ashton Kutcher betaald voor 'Two And A Half Men'?
Anonim

In de hele televisiegeschiedenis zijn er veel voorbeelden van acteurs wiens carrière in het slop raakte toen ze in een serie schitterden nadat de vorige hoofdrolspeler van de show was vertrokken. In het geval van Ashton Kutcher kan hij zich echter een geweldige levensstijl veroorloven, mede dankzij het geld dat hij verdiende met de hoofdrol in Two and a Half Men. Volgens Eonline.com kreeg Kutcher bijvoorbeeld $ 755.000 betaald voor elke aflevering van de show waarin hij verscheen.

Natuurlijk zal iedereen die echt heeft gekeken naar hoe de televisiebusiness werkt, waarschijnlijk weten dat dit slechts het basisloon van Kutcher was. Om die reden zijn er andere dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je probeert te achterhalen hoeveel geld Ashton Kutcher precies heeft betaald om te schitteren in Two and a Half Men.

Al een ster

Tijdens de middelbare schooltijd van Ashton Kutcher ontwikkelde hij een liefde voor acteren nadat hij in schooltoneelstukken had gespeeld. Nadat hij zijn weg naar de Universiteit van Iowa had gevonden, was het leven van Ashton Kutcher erg interessant voordat hij beroemd werd. Hij koos er bijvoorbeeld voor om mee te doen aan een modellenwedstrijd 'Fresh Faces of Iowa' waarin hij de eerste plaats behaalde. Daarna heeft de boost in vertrouwen er mogelijk toe bijgedragen dat Kutcher besloot dat verhuizen naar Los Angeles om acteur te worden een goed idee was.

Verbazingwekkend genoeg kreeg Ashton Kutcher de rol die hem heel snel een ster zou maken nadat hij voor het eerst naar Los Angeles was verhuisd. Gecast als Michael Kelson van That '70s Show, hij bleek buitengewoon getalenteerd te zijn in het spelen van een dom personage, hoewel sindsdien duidelijk is geworden dat Ashton Kutcher in het echte leven erg intelligent is. Kutcher ging de hoofdrol spelen in de eerste zeven seizoenen van That '70s Show en koos ervoor om terug te keren voor het laatste seizoen van de sitcom, maar alleen in een terugkerende rol, zodat hij zich op andere kansen kon concentreren.

Schijnbaar niet tevreden om alleen een tv-ster te zijn, terwijl Ashton Kutcher nog steeds de hoofdrol speelde in That '70s Show, begon hij films te headlinen. Bijvoorbeeld, kerel, waar is mijn auto? was de eerste film waarin Ashton Kutcher speelde en het deed het redelijk goed gezien het magere budget. Vanaf dat moment speelde Kutcher de hoofdrol in verschillende andere films, waaronder Just Married, The Butterfly Effect en What Happens in Vegas.

Onvermoeibaar als het op zijn carrière aankwam, hoewel Ashton Kutcher toen al speelde in That '70s Show en films, debuteerde zijn show Punk'd in 2003. Gemakkelijk een van de meest spraakmakende shows op televisie tijdens de vroege seizoenen konden fans er geen genoeg van krijgen om Kutcher en zijn crew te zien grappen maken met sterren die voorheen onaantastbaar leken.

Een kroon erven

In tegenstelling tot veel hitshows die een paar jaar nodig hebben om hun publiek te vinden, was Two and a Half Men vanaf het begin een enorme hit. Met een sterke cast van personages die allemaal legio fans hadden, was er nog steeds geen twijfel dat Charlie Sheen de belangrijkste trekpleister van de show was tijdens de eerste 8 seizoenen. Om die reden schokte het veel toeschouwers toen hij zonder pardon werd ontslagen voordat de productie van het 9th seizoen begon, ondanks zijn buitensporige gedrag.

Gezien al het succes dat Ashton Kutcher genoot in zijn acteercarrière tijdens de late jaren '90 en 2000, leek het veilig om aan te nemen dat het zijn hoogtepunt had bereikt. In werkelijkheid kreeg Kutcher echter de kans om te schitteren in de laatste seizoenen van Two and a Half Men.

Gelukkig voor iedereen die betrokken was bij de productie van Two and a Half Men, accepteerden veel fans van de sitcom Ashton Kutcher snel als de nieuwe ster van de show. Het feit dat de show nog 4 seizoenen in de lucht bleef nadat hij een nieuwe ster had aangenomen, bewijst dat het nog steeds een rating-krachtpatser was met Kutcher aan het roer.

Groot geld

Toen de producers van Two and a Half Men een vervanger voor Charlie Sheen moesten zoeken, stonden ze zeker voor een moeilijke taak. Ze moesten tenslotte iemand vinden die de fans van de show zou opwinden en als de serie op lange termijn zou duren, moest de nieuwe hoofdrol chemie zijn met de rest van de cast.

Uiteindelijk kozen ze ervoor om Ashton Kutcher te casten als het nieuwe hoofdpersonage van Two and a Half Men, en moesten ze hem een zeer gezond salaris geven om hem te overtuigen om de rol op zich te nemen. Met dat in gedachten is het logisch dat Ashton Kutcher $ 755.000 ontving voor elke Two and Half Men-aflevering waarin hij speelde volgens Eonline.com.

Verre van de enige manier waarop Ashton Kutcher geld verdiende met de hoofdrol in Two and a Half Men, was zijn salaris slechts een startpunt. Er is bijvoorbeeld gemeld dat Charlie Sheen en Jon Cryer elk ongeveer $ 20 miljoen hebben verdiend met herhalingen van Two and a Half Men. Het is duidelijk dat Kutcher niet hetzelfde cijfer heeft gehaald, maar het lijdt geen twijfel dat herhalingen zeer winstgevend voor hem zijn geweest. Bovendien kan niemand anders weten hoeveel geld Kutcher heeft verdiend met de verkoop van merchandise of dvd's, maar het is waarschijnlijk een zeer aanzienlijk bedrag.

Aanbevolen: