Two & A Half Men Scoop: van Charlie Sheen Glory tot Ashton Kutcher-ramp

Two & A Half Men Scoop: van Charlie Sheen Glory tot Ashton Kutcher-ramp
Two & A Half Men Scoop: van Charlie Sheen Glory tot Ashton Kutcher-ramp
Anonim

Het onderwerp in kwestie gaat niet over wiens essentie hoger was tussen Charlie Sheen en Ashton Kutcher, maar het is gewoon hoe misschien wel de grappigste show in de geschiedenis van de tv-sitcom drastisch tot een vroege conclusie is gedaald. De iconische show, Two & A Half Men, bevat twee verschillende tijdperken gebaseerd op de hoofdrolspelers. Toen de show in 2003 in première ging met Charlie Sheen in de hoofdrol, begon de hilariteit meteen te verschijnen. Geen wonder dat de kijkers binnen een paar weken betoverd waren.

Het Charlie-tijdperk, Two & A Half Men beheerste de tv-wereld vanaf het allereerste begin, tot hij ontslagen werd. Dit was na het publiekelijk belasteren van de makers van de show, waaronder Chuck Lorre.

Er waren verschillende elementen die hebben bijgedragen aan het enorme succes van de show, maar Charlie bleef het lokaas, hij schitterde grondig. De nonchalante, up-to-get-laid avatar van Sheen leek zelfs de drukste en koudste van allemaal een glimlach te bezorgen. Een jingle-schrijvende rokkenjager die het leven leeft op zijn voorwaarden, en vaak in de problemen wordt gebracht door zijn broer en neef die volgens hem sponzen zijn - dat is alles over het algemene concept van de show waarop het legitiem de sitcom-sectie op tv regeerde.

De personages in de show zorgden voor een familiale sfeer die de kijkers van Two & A Half Men niemand konden bedenken om een van de personages te vervangen.

Party bleef lang en sterk, maar na acht lange seizoenen kreeg het een klap in de vorm van Charlie Sheen's (Charlie Harper) afzetting. En dat bracht ons bij een nieuwe Malibu-strandochtend in seizoen 9 met Ashton Kutcher als internetmiljardair Walden Schmidt die het dek bezat waar Charlie Harper plannen zou vastleggen voor zijn late-night dates. De eerste aflevering van Sheenless had maar liefst 28 miljoen kijkers op televisie. Helaas was de geweldige bezichtiging niet omdat mensen nieuwsgierig waren om Ashton te zien, maar het was alleen om het ongewone gevoel van T&HM te krijgen zonder de hoofdman, Charlie Harper erin.

Het gevolg was dat na de eerste aflevering het aantal kijkers of de populariteitsgrafiek nooit verticaal werd, maar bleef dalen. Het was een alarm voor zowel de makers als de acteurs dat het publiek niet in de stemming was om Ashton Kutcher te kopen wat Two & A Half Men betreft. Talloze inspanningen van de makers om de show hoog te houden gingen verloren toen slechts na vier jaar van door Ashton geleide slappe run, Two & A Half Men's wrap-up werd aangekondigd.

Nu is de grote vraag wat er eigenlijk heeft geleid tot zo'n ongewone daling van de populariteit van de show. Was het de ineffectiviteit van Ashton Kutcher om in de rol te passen? of gewoon de afwezigheid van Charlie Sheen op het scherm? Nou, niets kan de schuld worden gegeven, in het bijzonder, omdat er meerdere factoren waren die het tot een einde brachten. Laten we eens dieper kijken.

De T&HM uit het Charlie-tijdperk genoot een aantal voordelen, met als grootste de jonge leeftijd van Jake. Geloof het of niet, de onvolwassen Jake bracht veel humor en stoten in de show. Je kunt stellen dat Jake altijd als een onvolwassen domme gans werd gehouden, maar de onschuld en kinderachtige grappen ontbraken. Toen Jake opgroeide, waren de dingen niet hetzelfde, en hij verscheen vaak als een buitenbeentje in het hoofdthema van de show. Net toen Ashton de teugels overnam, was Jake bijna uitgestorven, uiteindelijk vertrok hij en keerde alleen terug voor de laatste aflevering ooit.

Net als Jake, verloren verschillende andere personages hun spoor na Charlie's afzetting. Wie kan de enge Rose vergeten? Vanaf het begin van de show was het haar taak om Charlie te stalken en hem in ongepaste moeilijke situaties te brengen en het publiek vond het geweldig. Nogmaals, het spel bleef niet hetzelfde en haar rol was ook verdraaid om in de nieuwe verhaallijnen te passen.

In zekere zin moesten de makers de karakters heroriënteren, omdat ze allemaal grotendeels draaiden om Charlie Harper van Sheen. Door deze re-directie verloor de T&HM zijn oorspronkelijke essentie. Niet verkeerd om te zeggen, de nieuwe T&HM voelde als een andere show met dezelfde titel en set.

De wijzigingen die de makers hebben aangebracht, werden niet verwelkomd door kijkers. Om de zorgen nog groter te maken, waren er verschillende andere sitcoms die de leiding uit de handen van T&HM begonnen te nemen. The Big Bang Theory was altijd al een geweldige show, maar als je het je herinnert, worstelde het om T&HM te verslaan in termen van populariteit. Echter, profiterend van zijn verslechterende staat, zwaaide The Big Bang Theory het voor hekken en verving T&HM als de topshow.

Creators probeerden alle wapens in het arsenaal, maar niets leek te werken. Er werden enkele nieuwe cast-toevoegingen gemaakt om te voorkomen dat de boot zou zinken, maar het voelde nog steeds alsof ze het met de cast probeerden te doen.

Nou, als we goed kijken, is de hedonistische aard van Charlie Harper's behoorlijk in lijn met de echte Charlie Sheen. Het was duidelijk dat er niemand was om zijn plaats in te nemen.

Aanbevolen: