Hoeveel werd Vin Diesel betaald voor de eerste 'Fast and Furious'-film?

Inhoudsopgave:

Hoeveel werd Vin Diesel betaald voor de eerste 'Fast and Furious'-film?
Hoeveel werd Vin Diesel betaald voor de eerste 'Fast and Furious'-film?
Anonim

De Fast & Furious-franchise floreert op het grote scherm sinds zijn debuut in 2001, en door zijn vele wendingen is de franchise doorgegaan met het inpakken van theaters gedurende de hele wereld met elke nieuwe aflevering. Ze zijn wild, over-the-top en trekken altijd miljoenen fans aan.

Vin Diesel speelt de hoofdrol in de franchise sinds de eerste film en hij heeft sindsdien een mooi salaris binnengehaald. De F9- en MCU-ster hebben nu een premie, maar voor de eerste film was zijn salaris relatief bescheiden in vergelijking met waar het tegenwoordig is.

Laten we eens kijken hoeveel Vin Diesel werd betaald voor The Fast and the Furious.

Hij verdiende $ 2 miljoen voor de eerste film

Vin Diesel F1
Vin Diesel F1

Als de belangrijkste ster van de Fast & Furious-franchise, zouden veel mensen aannemen dat de Vin Diesel vanaf het begin gigantische loonstrookjes heeft verzameld, en dit is dicht bij de waarheid, maar niet helemaal daar. Diesel heeft zeker geld verdiend, maar niets is vergelijkbaar met wat hij nu verdient. Volgens Mens' He alth heeft Diesel maar liefst $ 2 miljoen in zijn zak gestopt om te schitteren in The Fast and the Furious.

The Fast and the Furious, uitgebracht in 2001, was een kassucces dat uiteindelijk een van de grootste franchises aller tijden op gang bracht. De film was beduidend chiller dan wat we in recente afleveringen hebben gezien, en het aspect van straatracen en niet noodzakelijkerwijs het redden van de wereld was in die tijd veel belangrijker.

Desalniettemin waren de mensen in een mum van tijd aan het zoemen. Diesel had, samen met de andere hoofdrolspelers in de film, veel werk verzet voordat ze hun hoofdrollen kregen, maar deze franchise heeft de zaken echt naar een ander niveau getild. Die eerste film was in staat om mensen te binden en ervoor te zorgen dat ze terugkomen voor meer, en de franchise was meer dan blij om films naar betalende klanten te blijven pompen.

Dankzij de steeds groeiende populariteit van de franchise, zou Vin Diesel zijn loon gaan verhogen en uiteindelijk een van de best betaalde sterren in heel Hollywood worden.

Hij kreeg loonsverhogingen

Vin Diesel F5
Vin Diesel F5

De Fast & Furious-franchise slaagde erin om met elke nieuwe aflevering de inzet en hun box-office bruto te verhogen, en hierdoor bleef het salaris van Vin Diesel met grote sprongen groeien. Hij zou niet meteen de top bereiken, maar na verloop van tijd hielpen zijn loonsverhogingen zijn vermogen naar een ander niveau te tillen.

De franchise bouwde zich op tot Fast Five en verstevigde opnieuw zijn plaats in het entertainmentlandschap, en het was in die tijd dat Diesel zijn salaris opliep tot $ 15 miljoen. Dit was een mooie loonsverhoging die zou helpen bij het opzetten van wat hij zou gaan verdienen met toekomstige termijnen. Voor Furious 7 bijvoorbeeld, bedroeg het totale loon van Diesel $ 47 miljoen, hoewel dit ook de winst en productiekosten omvatte.

Voor Fate of the Furious verdiende Diesel minimaal $ 20 miljoen, hoewel dit veel groter had kunnen zijn als hij nog een keer winst had gemaakt. Om te zeggen dat hij bank maakt van de franchise zou op dit moment een understatement zijn, en weinig franchise-pijlers hebben zoveel gepot als Diesel door de jaren heen.

Alle basiswerk dat de franchise heeft gelegd, heeft bijgedragen aan de opbouw van F9, de nieuwste en beste inzending die hoopt de kassa te veroveren zodra deze deze zomer wordt uitgebracht.

Hij maakt bank voor 'F9'

Na 20 jaar verzilvert Vin Diesel nog steeds als Dominic Toretto, en op dit moment lijkt er niets te zijn dat de franchise vertraagt. Nee, het zal nooit een kritisch meesterwerk worden, maar deze films verdienen geld, en dat is wat studio's willen. Voor de komende F9 neemt Diesel een vooruitbetaling van $ 20 miljoen mee naar huis, hoewel dit aantal zou kunnen toenemen op basis van de kassaprestaties van de film.

Deze films hebben de neiging om dingen op te schudden wanneer ze worden uitgebracht, en fans zijn enthousiast om te zien wat de franchise deze keer in petto heeft. De inzet moet bij elk nieuw uitje worden verhoogd, en op dit punt hoeft de groep alleen maar naar de ruimte te gaan of tegen een Transformer te vechten om de lat hoger te leggen. Ongeacht de richting die het gaat, wees gerust dat mensen zullen betalen om het te zien.

Omdat hij mogelijk geld zou kunnen verdienen met de winst van de film, zal het interessant zijn om te zien hoeveel Diesel uiteindelijk zal verdienen met F9. Wees niet verbaasd om hem een schandalig bedrag te zien verdienen.

De Fast & Furious-franchise blijft maar doorgaan, en Vin Diesel zal bij elke stap blijven verzilveren.

Aanbevolen: