Wat is de nettowaarde van 'Riverdale'-ster Lili Reinhart?

Inhoudsopgave:

Wat is de nettowaarde van 'Riverdale'-ster Lili Reinhart?
Wat is de nettowaarde van 'Riverdale'-ster Lili Reinhart?
Anonim

Archie-stripfans zijn dol op de schattige Betty Cooper, het personage met de swingende blonde paardenstaart die een grote oogje heeft op de brutale roodharige. Zij en haar beste vriend, de rijke Veronica Lodge, strijden om zijn liefde en genegenheid, maar ze slagen er toch in om onderweg wat plezier te hebben.

De tv-adaptatie Riverdale cast Lili Reinhart als Betty, en ze is de perfecte mix van charme en mysterie. De show zou echt niet compleet zijn zonder haar. Fans weten niet veel over Lili Reinhart, maar haar spraakmakende romance met Cole Sprouse heeft mensen zeker aan het praten gekregen. Het Riverdale-stel zag er zo lief uit samen, maar helaas gingen de twee onlangs hun eigen weg.

Sinds ze de afgelopen jaren een grote ster is geworden, moet Lili Reinhart een hoog vermogen hebben. Laten we eens kijken hoeveel geld ze heeft.

$6 miljoen netto waarde

Riverdale ging in première in januari 2017 en tv-fans voelden meteen dat het een geweldige aanpassing van de strips was en dat de personages perfect waren gecast. Het is leuk om foto's van de Riverdale-acteurs op de set te zien. De jonge acteurs zijn zo getalenteerd en hun carrières zijn zo succesvol dat ze allemaal veel geld op de bank moeten hebben.

Lili Reinhart's vermogen is $ 6 miljoen. De actrice heeft sinds 2010 en 2011 verschillende rollen in films gehad toen ze in twee korte films verscheen. In 2011 kwam haar film Lilith uit, en ze speelde ook in Galveston uit 2018 en Hustlers uit 2019.

lili reinhart speelt Betty Cooper op Riverdale tv-show zittend in diner
lili reinhart speelt Betty Cooper op Riverdale tv-show zittend in diner

Reinharts nieuwste rol is in de film Chemical Hearts uit 2020. Ze speelt Grace Town en haar personage raakt romantisch betrokken bij Henry Page (Austin Abrams) terwijl ze aan hun middelbare schoolkrant werken. Toen ze werd geïnterviewd door Entertainment Weekly, zei Reinhart dat ze hoopvol was dat ze zou kunnen afwijken van haar beroemde rol met deze film. Ze legde uit: "Mensen hebben niet echt gezien waartoe ik in staat ben" en vervolgde: "Ik wil dat mensen mij zien als iets anders dan Betty Cooper. Het is moeilijk om uit die mal te komen." Reinhart was een uitvoerend producent van de film en het klinkt alsof het een heel positieve, interessante ervaring voor haar was.

Riverdale Salaris

Aangezien Lili Reinhart tot nu toe vier seizoenen in Riverdale speelde, is het logisch dat een groot deel van haar inkomen afkomstig is van het spelen van Betty Cooper.

Reinhart krijgt $ 200.000 per seizoen. Het is misschien geen $ 1 miljoen per aflevering, zoals sommige beroemde sitcom-sterren hebben gekregen, maar dat is zeker nog steeds een mooi bedrag. E Online zegt dat KJ Apa, Camila Mendes, Reinhart en Cole Sprouse $ 40.000 krijgen voor elke aflevering van de show.

Reinhart heeft zich uitgesproken over hoe ze ervoor heeft gezorgd dat ze maakt wat ze verdient. Toen de actrice werd geïnterviewd door Allure.com, vertelde ze dat ze haar eigen pleitbezorger was en dat ze zich er altijd van bewust moet zijn dat het niet vanzelfsprekend is om hetzelfde betaald te krijgen als mannelijke acteurs. Ze zei: "Cami en ik hebben daar vanuit Riverdale mee te maken gehad. Als ik in de toekomst projecten aanga, ben ik me daar veel meer van bewust. Mijn advocaat ook."

Dankbaar

Het klinkt alsof Lili Reinhart erg dankbaar is voor de carrière en het leven dat ze heeft. In hetzelfde Allure-interview vertelde ze hoe haar leven nu anders is. Ze zei: "Drie en een half jaar geleden had ik geen geld. Ik had geen liefde in mijn leven zoals nu. Ik had geen enkel vertrouwen dat ik op de goede weg was, en nu Ik heb die dingen."

Reinhart houdt het echt, zoals toen ze in 2017 met Harper's Bazaar sprak over naar het Met Ball gaan, wat ze al heel lang wilde doen. Hoewel veel sterren doen alsof dat soort evenement geen probleem is, vond ze het heel belangrijk dat ze kon gaan. Ze zei: "Ik voelde me de kleinste vis in de grootste vijver. Het deed me zien hoe ver ik nog te gaan had, en hoeveel werk het kost om op een dag naar de Met te gaan en het gevoel te hebben Ik ben nu een grote vis. Ik ben er nog niet, maar dat is prima, want ik ben 21. Dat geeft voldoening, te weten dat ik een plek heb om naartoe te gaan."

Met een nettowaarde van $ 6 miljoen en een nieuwe film die nu uit is, bewijst Lili Reinhart absoluut dat ze getalenteerd is en overal naartoe gaat. Fans zullen kijken om te zien wat ze vervolgens doet, want ze heeft gelijk, ze is meer dan alleen Betty Cooper (hoewel het erg leuk is om haar dat geliefde personage te zien spelen).

Aanbevolen: