Lili Reinhart deelt hoe 'Riverdale' haar hielp de persoon te worden die ze nu is

Inhoudsopgave:

Lili Reinhart deelt hoe 'Riverdale' haar hielp de persoon te worden die ze nu is
Lili Reinhart deelt hoe 'Riverdale' haar hielp de persoon te worden die ze nu is
Anonim

De acteur is behoorlijk terughoudend over haar persoonlijke leven, maar deinst er niet voor terug om te vertellen hoe Riverdale nieuwe kansen voor haar heeft geopend. Sinds Lili deel uitmaakte van de tienerdramaserie, verscheen ze in films als Hustlers en werkte ze samen met Austin Abrams in Chemical Hearts.

De cast vierde vandaag 5 jaar sinds de show begon met filmen, en Lili ging naar Twitter om te delen hoe haar reis sindsdien was veranderd. Betty Cooper was haar eerste terugkerende rol in een televisieserie en is de reden achter Lili's overweldigende populariteit.

Lili Reinhart reflecteert op haar Riverdale-reis

Een fan vroeg de acteur naar haar ervaringen tijdens het filmen van de show, wat haar emotioneel maakte. Lili had er meerdere om te delen!

"De mooie vriendschappen die ik heb gemaakt. Ik had het geluk om deze baan te krijgen en mezelf een werkende actrice te noemen", deelde ze in de tweet.

De acteur voegde eraan toe dat Riverdale een belangrijke rol heeft gespeeld bij het maken van de vrouw die ze nu is. "Het maakt me emotioneel om te weten dat deze show en deze mensen hebben geholpen om te maken wie ik nu ben als vrouw."

Lili is opgegroeid met de cast sinds hij in 2017 bij de serie kwam. Momenteel gaat Riverdale seizoen 5 in première op The CW en zal een tijdsprong van zeven jaar bevatten, waar de middelbare schoolbende uit zal groeien hun tienerjaren en stappen in de echte wereld.

Lili Reinhart's personage Betty Cooper zal in de latere afleveringen te zien zijn als stagiair bij de FBI. De acteur verklaarde eerder dat ze klaar was met het spelen van tienerrollen en dat ze zichzelf beter wilde uiten door middel van volwassen personages.

Lili's boodschap aan haar jongere zelf

Een fan deelde foto's van Lili Reinhart en Camila Mendes' personages Betty Cooper en Veronica Lodge uit het eerste en vijfde seizoen, en vroeg Lili of er iets was dat ze haar jongere zelf uit de pilot wilde vertellen.

"Ik zou waarschijnlijk zeggen… deze mensen staan op het punt om je familie te worden. Dus koester het om ze te leren kennen", schreef ze op Twitter.

De acteur had een langdurige relatie met haar co-ster Cole Sprouse, die Jughead Jones speelt in de show. Het paar ging kort voor de opnames van het vijfde seizoen uit elkaar, maar de andere castleden lijken er niet door onder de indruk te zijn.

Aanbevolen: