Lili Reinhart zegt dat ze klaar is met tieners spelen na 'Chemical Hearts', dus hoe zit het met 'Riverdale?

Lili Reinhart zegt dat ze klaar is met tieners spelen na 'Chemical Hearts', dus hoe zit het met 'Riverdale?
Lili Reinhart zegt dat ze klaar is met tieners spelen na 'Chemical Hearts', dus hoe zit het met 'Riverdale?
Anonim

In een exclusief interview met Buzzfeed vorige week onthulde Riverdale-actrice Lili Reinhart dat ze geen tienerpersonages meer wil spelen.

Reinhart is vooral bekend door het spelen van Betty Cooper in de populaire CW-show Riverdale. De show, gebaseerd op Archie Comics, volgt een groep tieners die verstrikt raken in de duistere mysteries van hun geboorteplaats Riverdale terwijl ze romantiek, school en familie aanpakken.

Reinart speelt ook een andere tiener, Grace Town, in de nieuwe romantische dramafilm Chemical Hearts uit 2020. Hoewel ze opgewonden was om te schitteren in de nieuwe film op Amazon Prime Video, legde Reinhart uit dat ze meer volwassen rollen wil spelen.

“Ik denk dat ik misschien wel klaar ben met tieners spelen. Ik weet niet hoelang ik in mijn leven nog tieners zal spelen, maar ik ben dankbaar dat ik ze heb kunnen spelen, want ik breng graag dat element van emotioneel en kwetsbaar zijn, 'zei ze.

Ze vertelde verder hoe ze inspiratie voor de rol van Grace putte uit haar eigen worstelingen. Reinhart is altijd open geweest met fans over haar strijd tegen depressie. Ze was in staat om die emotie in het personage te gieten.

"Ik voelde me nooit helemaal op mijn gemak met waar ik was in het leven of met mezelf, vooral als tiener," zei ze. "Ik ging door een vreselijke depressie waar ik gewoon het gevoel had: 'Wie ben ik in godsnaam? Jaag ik de juiste droom na? Ga ik de juiste doelen stellen? Waarom heb ik niet zoveel vrienden?’ Er waren veel vragen die ik mezelf stelde en waarvan ik verwachtte dat de wereld ze zou beantwoorden.”

Reinhart bleef het belang uitleggen van het uitbeelden van een personage dat zo emotioneel open is in Chemical Hearts.

“Gewoon iemand zijn die als buitenstaander in zijn eigen wereld leeft en niet zeker is van haar plaats nu ze de persoon van wie ze houdt heeft verloren. De verwarring en pijn die je doormaakt als je een tiener bent, is leuk om te spelen omdat het echt aanvoelt, zei ze.

Hoewel Reinhart zich wil wagen aan meer volwassen rollen, zal ze Riverdale niet snel verlaten. Ze zegt dat ze dankbaar is voor de rol van Betty en hoopt het personage zo lang mogelijk te blijven spelen.

Chemical Hearts is nu beschikbaar om te streamen op Amazon Prime Video.

Aanbevolen: