Heeft Jim Parsons echt ballet gedaan om zijn regels voor Sheldon in 'Big Bang Theory' te onthouden?

Inhoudsopgave:

Heeft Jim Parsons echt ballet gedaan om zijn regels voor Sheldon in 'Big Bang Theory' te onthouden?
Heeft Jim Parsons echt ballet gedaan om zijn regels voor Sheldon in 'Big Bang Theory' te onthouden?
Anonim

' The Big Bang Theory ' had een aantal geweldige momenten, zowel op als buiten het scherm. In werkelijkheid waren veel van de momenten in de show zonder script, en dat was inclusief Leonard die echt lachte tijdens bepaalde takes.

De show had ook een stiekeme manier om willekeurige paaseieren te gebruiken, zoals de speciale betekenis achter bepaalde nummers in de show.

Een ander onderwerp dat vaak wordt besproken, is hoe Jim Parsons zijn moeilijke regels als Sheldon uit het hoofd kon leren. Zoals je zou verwachten, had hij een unieke aanpak.

Heeft Jim Parsons echt aan ballet gedaan om zijn regels te onthouden?

Er is echt niemand anders die we ons kunnen voorstellen die de rol van Sheldon in 'The Big Bang Theory' uitbeeldt. Zijn auditie voor de rol was zelfs zo perfect dat hij de rol bijna verloor, omdat Chuck Lorre niet zeker wist of Parsons consistent had kunnen blijven met zijn vertolking.

Hoewel hij feilloos presteerde, was het echt niet gemakkelijk. Jim zei dat het buitengewoon moeilijk was om zowel de regels uit het hoofd te leren als rekening te houden met Sheldons emoties en hoe de informatie werd gedeeld.

"Dat was de grootste uitdaging", vertelde hij me. "Ik bedoel niet dat het slopend is geweest, want ik vind het leuk om regels uit het hoofd te leren. Mijn moeder en zus zijn leraren, dus ik heb een grote schoolse inslag in mij. Ik geniet van studeren wanneer ik het onderwerp leuk vind, en ik geniet van het lezen van regels, en ik geniet van het maken van flashcards en het opzoeken van woorden om ervoor te zorgen dat ik ze begrijp en hoe ik ze uitspreek. Over geeky gesproken! Maar tegelijkertijd is er zijn complicaties van onderwerpen die ik op het eerste gezicht niet begrijp, en proberen emotionele connecties te maken met het gesprek waarin Sheldon deze termen rondstrooit. Om een emotioneel punt te maken, zal hij deze… woorden gebruiken, "vertelde hij aan Closer Weekly.

Zoals je je kunt voorstellen, had Parsons een unieke aanpak nodig om zijn regels te onthouden en verrassend genoeg was er ballet bij betrokken.

Jim Parsons gebruikte ballet en kaarten om zijn regels te onthouden

Volgens Parsons werd veel van het onthouden scène voor scène gedaan. Als hij terugkijkt, herinnert hij zich waarschijnlijk de meeste niet meer. Naast Mayim Bialik onthulde Parsons zijn unieke benadering van het onthouden van regels. "Doordeweeks maak ik flashcards. Dan loop ik door mijn huis en oefen ik ze als een soort balletdans of leerbewegingen omdat ik grotendeels niet begrijp waar ik het over heb, en dus heb ik het spiergeheugen nodig in mijn mond, want als ik erover nadenk, A) de juiste woorden niet bij me opkomen en B) ze gewoon verkeerd zijn."

Hij deelde zijn proces in de onderstaande video.

Parsons ging in een ander interview verder in op zijn proces en beweerde dat de computer ook erg nuttig is.

"Ik loop rond met mijn notitiekaarten voor elke scène en doe één scène tegelijk. En ik ga naar mijn computer, en ik typ de hele scène op mijn woorddocument en dan' Ik ga terug en ik doe de tweede scène, en ik typ de hele scène in een Word-document. Het is gekmakend."

Het is niet verwonderlijk dat fans een mening hebben over hoe Parsons erin slaagt zijn moeilijke regels te onthouden.

Wat vonden de fans van de aanpak van Jim Parsons?

Natuurlijk hadden fans veel te zeggen over het proces van de acteur. Voor het grootste deel, hoewel hij zijn lijn niet helemaal begrijpt, prezen fans de acteur voor zijn methode. Dit is wat ze te zeggen hadden.

"Op een vreemde manier, als Parsons geen idee heeft waar hij het over heeft, maar toch in staat is om deze regels te onthouden, kan het voor hem mogelijk zijn om een genie te zijn, omdat wetenschappelijke definities gemakkelijk te onthouden zijn door begrip. Toch hij herinnert zich ze zonder enige voorkennis … zeer getalenteerd."

"Het is interessant hoe Parsons een voorsprong heeft als je je niet bewust bent van wat de regels betekenen - het geeft automatisch een robotachtige toon waar de makers naar op zoek waren."

"Wauw. Parsons proces is erg interessant. Dat zou enige discipline vergen."

Een andere fan verklaarde echter dat Parsons al zijn regels niet zou vergeten: "Hij zal de regels voor Rock Paper Scissors Lizard Spock voor altijd onthouden. Dat kostte wat moeite om te onthouden."

Hoewel Parsons een andere aanpak had, zijn we het er allemaal over eens dat het gelukt is.

Aanbevolen: