Waarom verbergt Jim Parsons zijn tanden op 'The Big Bang Theory'?

Inhoudsopgave:

Waarom verbergt Jim Parsons zijn tanden op 'The Big Bang Theory'?
Waarom verbergt Jim Parsons zijn tanden op 'The Big Bang Theory'?
Anonim

Zonder twijfel veranderde de carrière van Jim Parsons volledig toen hij de rol van Sheldon op zich nam in 'The Big Bang Theory'.

In werkelijkheid leek zijn auditie een beetje te perfect, en Chuck Lorre zou zelfs discussiëren over het casten van hem, waarbij hij twijfelde of hij in staat zou zijn om dezelfde uitvoering keer op keer te geven. Kijkend naar zijn run op de show, is het veilig om te zeggen dat hij in staat was om dat te doen en nog wat.

Het was zijn beslissing om de show te beëindigen en het liet de cast in shock achter, mensen als Kaley Cuoco konden niet geloven dat het allemaal tot een einde zou komen. Maar wie weet, kan er later een reboot plaatsvinden.

Hardcore-fans van de show merken zo ongeveer alles op en dat geldt ook voor de kleine dingen, zoals de glimlach van Sheldon. We zullen theorieën bekijken over waarom hij zijn tanden tijdens de show zou kunnen verbergen.

Jim Parsons' co-ster op 'Big Bang Theory' Mayim Bialik is een freak als het gaat om tandheelkundige zorg

Tijdens een interview met Dear Doctor, onthulde 'Big Bang Theory'-ster Mayim Bialik dat ze nogal een gezondheidsfreak is als het om haar tanden gaat, en dat geldt ook voor de tanden van haar kinderen.

De ster onthulde dat ze haar kinderen bepaalde voedingsmiddelen laat vermijden om hun mondhygiëne sterk te houden.

"Vegan zijn betekent dat veel snoep beperkt is en daar ben ik best blij om", zei ze. “In de meeste snoepjes zit zuivel. Ze hebben nog nooit M&M's of iets dergelijks gehad, want dat zijn zuivelproducten.'

"We proberen hun smaakpapillen echt aan te moedigen om fruit in zijn natuurlijke staat en zoete dingen in hun natuurlijke staat te waarderen, zodat ze daar niet constant naar snakken," zei ze. "Het is een strijd voor alle ouders."

Ze verklaarde ook dat snoep verboden is tijdens Hollywood en in plaats daarvan worden ze omgekocht met een Lego-set, geen slechte ruil.

Naast sterke mondverzorging, zoals poetsen, is de familie ook erg goed in flossen.

In werkelijkheid past dit perfect bij Jim Parsons' 'Big Bang Theory' karakter van Sheldon.

Het Sheldon-personage van Jim Parsons ging helemaal over goede hygiëne tijdens de show

Hoewel hij tijdens de eerste seizoenen niet zo veel lachte, misschien vanwege gebitsproblemen, was het personage zelf enorm op het gebied van goede hygiëne, zoals we tijdens de hele show zagen.

Toen hij naast Jimmy Fallon sprak, onthulde de acteur dat Sheldon perfect en goed uitgerust zou zijn voor de huidige pandemie.

"Hij is hiervoor gemaakt. Dit is het moment waarop hij wachtte. Ik zei eerder dat we een hele aflevering hadden - waar ik pas onlangs aan dacht - waar hij wel van een Shel-bot hield waar hij zoiets had als een videoscherm op een op afstand bestuurbaar wheelie-ding. En dat was toen mensen nog steeds in groepen bij elkaar moesten komen, en dus stuurde hij dat gewoon uit en ging in zijn kamer zitten."

Het was misschien een beetje anders geweest voor de acteur achter Sheldon, Jim Parsons. Fans op Reddit stelden de vraag waarom de acteur de eerste paar seizoenen zelden lacht. Anderen zouden ook aangeven dat zijn tanden er zwart uitzagen.

Fans zagen dat Jim Parsons de eerste paar seizoenen zelden lachte met zijn tanden, en dat kan komen door gebitsproblemen

Laat Sheldon zijn tanden niet zien als een deel van zijn identiteit? Nou ja, misschien niet gezien het feit dat het nooit in de show is behandeld.

Fans op Reddit vragen zich echter af waarom dit al vroeg het geval was?

"In verschillende shots gedurende de eerste paar seizoenen (1-4 ongeveer) lijkt het soms alsof Sheldon (Jim Parsons) doelbewust zijn tanden verbergt. Verbergt hij orthodontie of zoiets, of was het gewoon een acteerkeuze, of karaktereigenschap van de acteur/personage?"

Verrassend genoeg had niemand, ondanks zijn enorme fanbase, een direct antwoord op de vraag via Reddit, en het werd ook nooit ergens anders aan de orde gesteld.

Filosofie Vraag vroeg wel waarom zijn tanden zwart waren, en de reden daarvoor is: "Tanden zijn kwetsbaar voor verkleuring, wat kan gebeuren als gevolg van vlekken van voedsel en dranken zoals koffie of rode wijn. Als dit onbehandeld blijft, kunt u niet alleen extreme pijn hebben, maar de tand kan ook beginnen af te sterven en zal vrijwel zeker zwart worden."

Het zal voor altijd een mysterie zijn waarom dit het geval was.

De twee scenario's zijn, het maakte deel uit van zijn karakter of, Parsons wilde zijn tanden niet laten zien tijdens de show, misschien totdat ze naar zijn zin waren gerepareerd.

Of we onderzoeken dit misschien een beetje te veel, en het is geen van beide.

Aanbevolen: