Hier is hoe 'Wee Man' Jason Acuña zijn nettowaarde van $ 8 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hier is hoe 'Wee Man' Jason Acuña zijn nettowaarde van $ 8 miljoen vergaarde
Hier is hoe 'Wee Man' Jason Acuña zijn nettowaarde van $ 8 miljoen vergaarde
Anonim

Van alle castleden op 'Jackass' is Wee Man waarschijnlijk de meest interessante. De langlopende tv-persoonlijkheid staat natuurlijk bekend om zijn kleine formaat, maar Jason heeft veel meer te bieden dan zijn achondroplasie.

Ten eerste is er zijn gevoel voor humor. Maar het blijkt dat Wee Man nog een paar andere dingen voor hem heeft. Hoewel fans niet onder de indruk waren van het feit dat Bam Margera de show aanklaagde vanwege zijn ontslag, hebben de meeste mensen niets dan liefde voor Jason Acuña.

Hoewel sommigen zich afvragen waar hij al die jaren is geweest, vooral sinds de eerdere herhaling van de onaangenaam echte realityshow eindigde.

Het blijkt dat Wee Man een indrukwekkend vermogen heeft opgebouwd en veel bezig heeft gehouden op een aantal unieke manieren sinds hij half met pensioen ging bij 'Jackass'.

Wat is het vermogen van Wee Man?

Het lijkt erop dat verschillende bronnen het niet helemaal eens kunnen worden over het vermogen van Wee Man. De meesten suggereren dat hij ongeveer $ 8 miljoen waard is, maar sommige schattingen lopen op tot maar liefst $ 12 miljoen.

Hoe dan ook, Acuña heeft een indrukwekkend fortuin opgebouwd, vooral gezien zijn gebrek aan blockbuster-films. En ondanks zijn gebrek aan mainstream succes, herkennen veel mensen Jason in het openbaar en vragen hem om foto's.

Wat wil een reality-tv-ster nog meer?

Omdat Wee Man ongetwijfeld een serieuze acteur is, heeft hij vaak rollen gekozen die komisch en vaak gevaarlijk zijn. Hij bracht tenslotte niet alleen 16 afleveringen door aan de originele 'Jackass', maar hij verscheen ook in verschillende filmspecials.

Maar wat heeft hij gedaan sinds de oorspronkelijke versie van 'Jackass' (met al zijn riskante stunts) eindigde?

Wat doet wee Man nu?

Jason Acuña bleef een tijdje op tv hangen nadat de originele 'Jackass' niet meer werd uitgezonden, met korte onderbrekingen in shows als 'Punk'd,' 'MADtv,' 'Wildboyz' en zelfs 'Celebrity Circus.' Er waren ook enkele 'Jackassery'-herhalingen, maar Wee Man nam deze keer een andere rol op zich.

Natuurlijk, hij verscheen nog steeds op het scherm (en hij zal opnieuw in 2021's aankomende 'Jackass Forever'), maar Wee Man heeft ook credits als schrijver voor de film. Hij had ook credits voor eerdere films, wat hem ongetwijfeld hielp zijn miljoenen op te bouwen.

Dat is echter niet de enige manier waarop hij zijn brood verdiende. Wee Man investeerde ook in de restaurantketen Chronic Tacos. Maar welke chronische taco's bezit Wee Man nu?

Hoewel een van zijn restaurants in Redondo Beach geen groot succes was, opende hij later een plek in Long Beach die succesvol is gebleven. En Jason heeft andere zakelijke inspanningen die hem bezig houden (en goed betaald).

Een van zijn recente samenwerkingen was met Merge4, de producten waarvoor Jason regelmatig op zijn sociale media vertegenwoordigt. Het merk verkoopt onder meer sokken en Wee Man organiseert zelfs meet-and-greet-evenementen namens Merge4.

Er is echter nog meer aan Acuña's verhaal dan zijn filmrollen en bedrijfsplannen.

Is Wee Man getrouwd?

Hoewel het moeilijk is om Jasons datinggeschiedenis te bevestigen, lijkt het erop dat hij niet getrouwd is. Tenminste nog niet. Hij heeft snapshots van zichzelf gedeeld met een vrouw, maar het is moeilijk om details vast te leggen.

Wat echter duidelijk is, is dat Jason geen kinderen heeft. Zijn vriendschappen worden altijd gedeeld op zijn sociale media, maar hij is wat mondiger over andere aspecten van zijn persoonlijke leven.

De 48-jarige stuntman heeft nog tijd om een gezin te stichten, als hij dat wil. Maar hij lijkt tot op de dag van vandaag druk bezig met zijn werk en natuurlijk met skateboarden. En hoewel de meest recente 'Jackass'-film dit jaar uitkomt, is het niet te voorspellen wat Jason nu gaat doen.

Het is onwaarschijnlijk dat hij op dit moment uit Hollywood zal ontsnappen, en hij heeft zeker een unieke plek voor zichzelf gecreëerd.

Wie is het rijkste castlid van 'Jackass'?

Hoewel Wee Man duidelijk een behoorlijk inkomen heeft verdiend, is hij bij lange na niet het rijkste castlid van 'Jackass'. Die titel gaat naar Johnny Knoxville, die maar liefst 75 miljoen dollar waard is. De twee lijken ook nog steeds op goede voet te staan, hoewel andere voormalige castmates niet zo'n buddy-buddy zijn.

Noch heeft elk castlid zijn vermogen behouden. Bam Margera van zijn kant was vroeger ongeveer $ 45 miljoen waard, maar hij heeft er in de loop der jaren een deel van verloren.

Maar het is niet te zeggen wat er in de toekomst kan gebeuren. Met Jasons investeringen in restaurants, plus zijn andere zakelijke inspanningen, zou hij tenslotte het vermogen van Margera heel goed kunnen overtreffen.

En fans zouden zeker voor hem duimen… en zijn heerlijke taco's en comfortabele sokken.

Aanbevolen: