Hoe dichtbij waren de 'Glee'-castleden toen de camera's niet draaiden

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij waren de 'Glee'-castleden toen de camera's niet draaiden
Hoe dichtbij waren de 'Glee'-castleden toen de camera's niet draaiden
Anonim

Toen Glee in 2009 in première ging, waren tv-fans enthousiast om een creatieve show te zien waarin tieners en hun verschillen werden gevierd. Terwijl sommige personages populaire cheerleaders waren, waren anderen buitenbeentjes, en ze moesten allemaal met elkaar overweg toen ze lid werden van de vrolijkheidsclub van de school.

Veel van de acteurs verdienden een hoop geld als gevolg van hun deelname aan de show, zoals het vermogen van $ 16 miljoen van Jane Lynch. De show had in de loop der jaren ook veel gaststerren van beroemdheden, dus of mensen nu afstemden op de geweldige muziek of om te zien welk beroemd gezicht in de laatste aflevering zou zijn, het was altijd vermakelijk.

Er is de afgelopen jaren veel gesproken over drama achter de schermen bij Glee, maar kon een van de castleden met elkaar opschieten? Hoe dichtbij waren ze? Laten we eens kijken.

De beste vriendschappen

De Glee-acteurs geven altijd interessante interviews over hoe het leven was op de Glee-set en hoeveel de show voor hen heeft betekend.

Er zijn enkele hechte vriendschappen ontstaan op de set van Glee. Dianna Agron beschouwt Lea Michele als een goede vriendin. Volgens Daily Mail hangen Agron, Michele en Amber Riley regelmatig rond. Ze noemen het 'The First Wives Club'. Michele legde in 2011 uit dat ze deze club bijna twee jaar eerder begonnen. Ze zei: "De meisjes haalden een fles rode wijn en bleven een paar uur na het werk om rond te hangen en bij te praten in mijn woonwagen. Nu doen we het wanneer we maar willen."

Volgens Daily Mail zei Agron dat de actrice die Rachel Berry speelde haar veel kracht en onafhankelijkheid had gegeven. Ze zei: "Lea heeft me geleerd om meer voor mezelf op te komen, zoals het besef dat ik niet op tien plaatsen tegelijk kan zijn."

Naya Rivera en Heather Morris vormden ook een super hechte vriendschap als gevolg van de hoofdrol in het tv-drama. Cinemablend.com zegt dat Morris na Rivera's dood vertelde hoeveel ze om haar vriend gaf. Morris vertelde dat haar laatste herinnering aan haar vriendin was dat ze sinaasappels voor haar deur zette en in ruil daarvoor wat vetplanten kreeg.

Morris zei: "We begonnen als de beste vrienden, en toen, net als alle nieuwe dingen, gingen we door een beetje een rotsachtige fase. We bleven echter aan elkaars zijde en creëerden de mooiste vriendschap die was opgebouwd van liefde en begrip."

Volgens Cheat Sheet heeft Becca Tobin, die Kitty speelde op Glee, een zeer succesvolle podcast genaamd Ladygang. Ze heeft haar Glee-co-sterren in de show gehad, van Chris Colfer tot Amber Riley, dus het klinkt alsof ze nog steeds contact hebben. De publicatie vermeldt ook dat wanneer acteurs uit de show in het huwelijksbootje stappen, ze co-sterren hebben uitgenodigd voor de bruiloften. Jonathan Groff, Darren Criss en Becca Tobin gingen naar de bruiloft van Michele en Michele zong toen Criss in februari 2019 trouwde.

De situatie van Lea Michele/Naya Rivera

Hoewel sommige van de Glee-cast hecht waren, kunnen anderen helemaal niet met elkaar overweg. Terwijl Lea Michele en Dianna Agron in staat waren om een band te vormen en contact te maken, kan hetzelfde niet gezegd worden van Michele's relatie met wijlen Naya Rivera, die deze zomer tragisch overleed.

Rivera deelde levensverhalen op de Glee-set in haar memoires Sorry Not Sorry: Dreams, Mistakes and Growing Up, die in 2016 werd gepubliceerd. Ze schreef dat Lea Michele in het zesde seizoen van de show dat niet deed. zelfs helemaal niet met haar praten. Ze vertelde hoe ze denkt dat Michele jaloers was dat Santana populairder werd. Volgens Digital Spy schreef ze: "Toen Santana van een achtergrondpersonage naar een personage met grotere verhaallijnen en meer schermtijd ging. Ik denk dat Rachel - eh, ik bedoel Lea - het niet leuk vond om in de schijnwerpers te staan."

Volgens Cinema Blend plaatste Michele na het overlijden van Rivera in juli 2020 foto's van Rivera en ook van wijlen Cory Monteith op haar Instagram.

De romantiek van Cory Monteith en Lea Michele

Sommige leden van de Glee-cast waren zo close dat ze zelfs verliefd werden.

Fans zijn bekend met de romance van Cory Monteith en Lea Michele, die een tragisch einde had toen hij in juli 2013 overleed.

Volgens Life and Style ontmoetten Monteith en Michele elkaar voor het eerst toen ze in 2009 bij Glee werden aangenomen. Mensen dachten dat er een vonk was, maar ze zeiden dat ze niet samen waren. In augustus 2012 lagen de acteurs samen op de rode loper en het was duidelijk dat ze een romantische relatie hadden.

Hoewel sommige van de sterren van Glee dichtbij waren en dat tot op de dag van vandaag blijven, klinkt het alsof Lea Michele niet met iedereen overweg kon, en zij en Rivera hadden moeilijke tijden op de Glee-set.

Aanbevolen: