17 foto's van de cast van Big Bang Theory toen ze nog niet klaar waren voor de camera

Inhoudsopgave:

17 foto's van de cast van Big Bang Theory toen ze nog niet klaar waren voor de camera
17 foto's van de cast van Big Bang Theory toen ze nog niet klaar waren voor de camera
Anonim

Stel je de sterren van The Big Bang Theory nu in gedachten voor. We durven te wedden dat je je een glamoureuze groepsfoto van de rode loper voorstelt of een scène uit de show zelf, waarin personages de kostuums dragen waar we allemaal van zijn gaan houden. We kunnen het je hoe dan ook niet kwalijk nemen - de show is genomineerd voor 46 Primetime Emmy's (dat zijn veel rode lopers) en loopt voor een mijlpaal van 10 seizoenen (dat zijn veel sitcom-scènes). Maar net zoals Jim Parsons en Kaley Cuoco zich niet altijd tot in de puntjes kleden, zijn hun casual looks ook niet hetzelfde als die van Sheldon en Penny.

Je verwacht misschien niet dat celebs dragen wat ze doen als ze niet op de set zijn, van geen make-up tot joggingbroek tot - in het geval van Jim - een bizarre hoed met brede rand. Er gaat heel wat werk zitten in het veranderen van deze in wezen normaal ogende mensen in tv-leads met een perfecte huid en kreukvrije outfits. Hele afdelingen zijn er mee bezig! Dus achter het gordijn gluren naar hoe deze acteurs er echt uitzien, is soms verrassend… en vaak, heel, heel weinig vleiend.

Zet je schrap en bekijk 17 keer de cast van The Big Bang Theory was absoluut niet klaar voor hun close-ups.

17 Kaley betrapt in deze zeer slechte hoek

Afgezien van Prinses Aurora van Doornroosje, ziet absoluut niemand er goed uit terwijl ze slapen - en ze is een tekenfilm, dus ze telt nauwelijks als een uitzondering op de regel! Oké, geen uitzonderingen, iedereen is een onaantrekkelijke slaper. Kaley's hubbie maakte deze foto en IGde het op de eerste huwelijksverjaardag van het paar, wat GEEN Prince Charming-beweging is. We voelen met je mee, meid.

16 Mayim ziet er verveeld uit

In juni 2017 kreeg Mayim vocale rust nadat ze haar stembanden had overbelast - nooit goed nieuws voor iemand die lijnen zegt voor de kost. Toen tweette ze deze foto aan de wereld, samen met het bijschrift: "Ik wacht op een controle van mijn KNO. Kan een maand niet spreken. Yup." Als ze zich net zo ruw voelde als ze eruitzag, moet het behoorlijk erg zijn geweest.

15 Jim's slechte stijl en serieuze side-eye

Telt deze hoed als een fedora? Wat het ook is, het is een GEWELDIGE stijlkeuze van Mr. Parsons. Het publiek is gewend hem te zien in felgekleurde T-shirts of nette maatpakken, niet in dit eclectische assortiment accessoires. Het schot is extra onflatteus omdat zijn uitdrukking het lijkt alsof hij weet dat hij er niet cool uitziet en hij probeert zijn auto binnen te sluipen zonder gezien te worden. Yikes.

14 Mayim wordt gek

Mayim's publieke personage is zo eigenzinnig en opgewekt dat het ons afschrikt als we haar met woede in haar ogen zien. Voeg de gebroken hand en de ingepakte onderarm toe en deze look kan ook dienst doen als Halloween-kostuum. Gekke moeder van middelbare leeftijd? Chagrijnig slachtoffer van te veel high fives? In werkelijkheid had ze een auto-ongeluk gehad, wat echt eng is. Niet de beste dag van Blossom.

13 Kaley's ziekenhuisbed-selfie

Oef. Die smiley naast de uitgeputte ziekenhuispatiënt Kaley is haar man Karl Cook. Op het moment dat deze foto werd gemaakt, waren de twee nog maar vijf dagen getrouwd toen Kaley in het ziekenhuis moest worden opgenomen voor een schouderoperatie. Dit is waarschijnlijk niet het soort huwelijksfoto waar ze ooit van had gedroomd. Hij ziet er wel schattig uit!

12 Sara is ellendig tijdens het boodschappen doen

Weet je nog dat Sara Gilbert een kleine onruststoker met krullend haar en een fris gezicht was op Roseanne? Hoewel het haar tijd in die show was die haar The Big Bang Theory-optreden bezorgde (ze had vrienden gemaakt met Johnny Galecki op de Roseanne-set), liggen die dagen ver achter haar. De jaren zien eruit alsof ze Sara heel hard hebben geraakt, vooral in deze foto van haar boodschappen doen in Los Angeles.

11 Kevin is smerig van set

On The Big Bang Theory Kevin Sussman speelt de eigenaar van een stripboekwinkel waar we allemaal dol op zijn vanwege zijn passie voor nerddom en kenmerkende nasale stem. In het echte leven zou je hopen dat deze acteur goed zou opruimen, maar deze opname bewijst het tegendeel. Al dat grijze haar en stoppels hadden we niet verwacht! Als je deze man zo op straat zou tegenkomen, zou je hem zeker niet als tv-ster bestempelen.

10 Melissa half gekleed voor de dag

Niet veel mensen zouden de moed hebben om naar buiten te lopen met een kamerjas aan, maar Melissa Rauch is iets bijzonders. Ze neemt misschien hints van haar personage in The Big Bang Theory, omdat we Bernadette in de loop der jaren in tal van compromitterende kostuums hebben gezien. Dit is het echte leven, Melissa! Mensen dragen kleding als ze naar buiten gaan, het is gewoon iets wat ze doen.

9 Kaley, Kunal, Simon en Melissa op een vrije dag

"Iedereen op het werk is ziek", zo schreef Kaley deze IG-foto van maart 2016. Dat verklaart waarom het team er niet zo goed uitziet als ze over het terrein van hun studio rijden. Kunal heeft grote wallen onder zijn ogen, Melissa's haar is echt niet geweldig en Simon heeft wat lijkt op een stoppelbaard van twee dagen. Kaley koos zelf voor een zonnebril, waarvan we alleen maar kunnen aannemen dat ze ook haar zieke gezicht verbergt.

8 Jim, Mayim en Kunal repeteren op set

Als deze acteurs samenkomen, is het meestal een winnende combinatie. Hun unieke merken van charisma en sterrenkracht werken gewoon als ze in één worden samengevoegd, wat resulteert in meer dan een dozijn Emmy-nominaties voor alleen cast. Helaas, zonder de glamour van tv-haar en make-up, zien zelfs deze drie er samen niet zo geweldig uit. Ze zijn moe en smerig, maar ze zien er tenminste nog uit alsof ze elkaar leuk vinden.

7 Melissa ha alt een vlucht

Er v alt iets voor te zeggen om comfortabel te vliegen tijdens een vlucht. Het soort mensen dat hakken draagt in vliegtuigen, is het soort mensen dat zich niet alleen enorm ongemakkelijk voelt als hun voeten opzwellen, ze lopen het risico van de nooduitgangen te springen en zelfs MINDER populair aan boord te zijn. Melissa zwaaide een beetje te ver in de tegenovergestelde richting, maar ze zag er grimmig uit in een hoed en een matchy-matchy T-shirt. Jij doet jou!

6 Kaley schudt een enorm vizier op het strand

Net als Melissa koos Kaley hier voor een extra grote hoed in een waarschijnlijke poging om haar gezicht te beschermen tegen paparazzi die het strand van haar familie verkennen. Helaas verborg de hoed (een zeer plakkerig roze vizier) haar gezicht niet, maar omlijst het en trok meer aandacht naar haar slordige uiterlijk. We zijn hier geen fans van, Kaley. Misschien de volgende keer voor wat glamour op vakantie gaan.

5 Johnny kijkt ruw naar LAX

Dit is een man met zijn eigen unieke gevoel voor stijl. Als je ooit een interview met Johnny Galecki hebt gezien, weet je dat hij zo ver mogelijk verwijderd is van de geekpersonage die hij speelt in The Big Bang Theory. Deze man kleedt zich meer als een rockster dan als een sitcom-lead, wat de sjaal en bontkraag op deze foto verklaart, maar al het andere? Pure onflatteuze pech.

4 Kunal met dubbele kin (en cake)

Oké, dus Kunal is meestal dromerig vervreemd EN getrouwd met een voormalige Miss India - maar dat beschermt hem niet tegen de occasionele zeer onflatteuze foto. Gelukkig voor hem werd deze ongepaste foto eigenlijk genomen terwijl hij iets deed waardoor hij er op een andere manier aantrekkelijk uitzag: volgens de Daily Mail kocht hij cake en bloemen voor zijn vrouw. Aw.

3 Kaley snurken met open mond

Kaley's man is verantwoordelijk voor het vastleggen van dit moment achter de schermen waar de mooie Penny van de tv eruitziet… alsof ze een erg lange dag heeft gehad. IRL had ze een lange dag voordat deze foto werd gemaakt, omdat het onderdeel was van de pauze die ze nam om haar schouderoperatie te ondergaan. Soms hebben we allemaal gewoon een goede dutje nodig! We kunnen haar dit niet kwalijk nemen, we zijn gewoon blij dat het met een fotograaf in de buurt is gebeurd.

2 Mayim met een indrukwekkend bedhoofd

MomLife. Als iemand die echt gepassioneerd is door ouderschap, weet Mayim dat je niet altijd fel kunt kijken binnen de vier muren van je eigen huis. Gelukkig laat ze ons binnen die muren gluren via haar Twitter- en IG-accounts, waar ze deze onbewerkte selfie voor de wereld heeft gepost. Wie heeft er tijd om het hoofdeinde te repareren als de kinderen ontbijt nodig hebben? Niet zij.

1 Kaley moet flossen, echt slecht

Tanden zijn nogal belangrijk voor iemand die close-ups krijgt van internationaal uitgezonden tv-shows. We betwijfelen of Kaley ooit zoiets in haar tanden op het scherm heeft gehad, helemaal teruggeteld toen ze op 8 eenvoudige regels zat om met mijn tienerdochter te daten. Ze heeft er in ieder geval humor voor! We zouden niets minder verwachten van een professionele comedienne.

Aanbevolen: