Hier is hoe dichtbij de cast van Schitt's Creek was toen camera's niet aan het rollen waren

Inhoudsopgave:

Hier is hoe dichtbij de cast van Schitt's Creek was toen camera's niet aan het rollen waren
Hier is hoe dichtbij de cast van Schitt's Creek was toen camera's niet aan het rollen waren
Anonim

Dan Levy en de cast en crew van Schitt's Creek veranderden de moderne sitcom en brachten het publiek zes hilarische seizoenen in verrukking. Op het eerste gezicht was de show allesbehalve uniek. Het uitgangspunt is in feite al vele malen eerder gedaan. Het scherpe schrijven en de briljante casting maakten Schitt's Creek echter tot iets heel bijzonders. De opmerkelijke samenhang van deze cast is van het scherm overgebracht naar het persoonlijke leven van de castleden.

Er zijn veel leuke feiten over Schitt's Creek, en een daarvan moet zijn dat de meeste cast echt, diep verbonden zijn buiten de show. Dan en Eugene Levy, Catherine O'Hara, Annie Murphy, Noah Reid, Karen Robinson en Emily Hampshire hebben allemaal gezegd dat ze dol zijn op hun co-sterren.

Zonder verder oponthoud, hier is hoe close de cast van Schitt's Creek was terwijl de camera's niet draaiden.

14 Oh, ja! De cast van Schitt's Creek feestte helemaal in Vegas

Je weet dat een cast hecht is als ze samen feesten in Vegas. Emily Hampshire, Dan Levy en Annie Murphy gingen allemaal naar hun Instagram om een glimp op te vangen van de cast die aan het feesten was (tussen de persverplichtingen door) in Sin City. Eerlijk gezegd leek het alsof ze een bal hadden!

13 Eugene Levy hangt rond met zijn beide kinderen, op de set en uit

Sommige fans hebben nog steeds geen idee dat Dan Levy's echte zus, Sarah, ook in Schitt's Creek was. Dit betekent dat Eugene Levy tijd kon doorbrengen met zijn beide kinderen op het werk, maar ook in zijn privéleven. Natuurlijk speelde Sarah niet het kind van Eugene op het scherm, zoals Dan deed. Ze speelde de rol van Twyla, een van de inwoners van de stad. Twyla krijgt een hechte band met de familie Rose.

12 Catherine en Eugene werken respectvol samen…ondanks hun vroegere affaire

Tijdens een interview met Andy Cohen op Watch What Happens Live, gaven Catherine en Eugene toe dat ze kort met elkaar uitgingen toen ze nog heel jong waren en trainden in Second City Theatre. Catherine beweerde dat iedereen in de theatergroep probeerde met elkaar te daten, dus zij en Eugene die kort bij elkaar kwamen was niet uniek. Ze gingen maar een paar keer uit, maar hun vriendschap is sindsdien sterk gebleven.

11 Waar ze ook gaan, ze staan samen voor wat ze denken dat juist is

Schitt's Creek heeft altijd vakkundig en subtiel werk verricht bij het ondersteunen van gelijkheidskwesties. Dan is altijd onvermurwbaar geweest om een homopaar op dezelfde manier af te schilderen als een heteropaar zou worden geportretteerd. Het lijkt alsof de hele cast net zo toegewijd is aan het ondersteunen van LGBTQ+-rechten als Dan, aangezien de meesten van hen zich hebben verenigd om voor de zaak te marcheren.

10 Annie en Dan zijn zo close dat ze bijna echte broers en zussen zijn

Een van de redenen waarom de cast van Schitt's Creek het zo moeilijk had om afscheid te nemen van de show, was de hechte band tussen de cast tijdens de productie. Vooral Dan Levy en Annie Murphy werden verwant aan echte broers en zussen. De twee kregen al vroeg een band omdat ze de "groenste" leden van de cast waren.

9 Eugene heeft altijd de rug van zijn zoon… en de voorkant… en zijn hele carrière

Er zijn talloze unieke en fascinerende verhalen die zich achter de schermen van Schitt's Creek hebben afgespeeld en een daarvan moet het feit zijn dat Eugene Levy de persoon is die de titel van de show heeft bedacht. Eugene is duidelijk een vader die altijd de rug van zijn zoon heeft. Deze hartverwarmende foto vertelt ons dat hij ook altijd de voorkant van zijn zoon heeft.

8 Emily Hampshire houdt van haar off-screen "danspartner"

In het echte leven beschouwt Emily Hampshire Noah Reid als een van haar beste en beste vrienden. Onlangs ging ze naar Instagram om Noah te eren op zijn verjaardag. In de lange, oprechte post beweert ze dat Noah ook een van de beste "danspartners" is die een vrouw kan vinden.

7 Sarah en Dan herbeleven hun jeugd dankzij Schitt's Creek

Het lijkt er echt op dat Dan en Sarah Levy hun jeugd hebben kunnen herbeleven dankzij Schitt's Creek. Lange uren samen op de set doorbrengen, gecombineerd met het gezelschap van hun vader, was bijna precies zoals vroeger… behalve dat ze er allebei voor betaald werden. Desalniettemin, zoals we hier kunnen zien, lijken ze ook buiten het werk hechte broers en zussen te zijn.

6 Dan's selfies op de set met alle meiden

Hier is Dan en een deel van de cast van Schitt's Creek, die hun herinneringen levend houden in een selfie op de set. Dit beeld is ook verfrissend omdat het lijkt alsof de cast het echt leuk vond om bij elkaar op de set te zijn. In plaats van tussen de opnames door in hun trailers rond te hangen, hielden Dan, Emily Hampshire, Jennifer Robertson en Annie Murphy hun samenhangende chemie levend terwijl ze wachtten.

5 Dan en Annie kregen letterlijk een band over eten toen hun carrière in Schitt's Creek begon

Annie en Dan hebben duidelijk een band over pizza op deze foto. De waarheid is dat het grootste deel van hun relatie gebaseerd is op voedsel. Volgens Bustle, voordat de camera's op het eerste seizoen draaiden, nodigde Dan Annie uit voor een brunch. Niet wetend wat ze mee moest nemen, kocht Annie een grote emmer KFC… Het bleek dat de brunch eigenlijk best luxe was, maar dat kon Dan niet schelen. Hij vond het geweldig dat Annie een echt, nuchter karakter toonde.

4 Dan is niet bang om het mikpunt van grappen te zijn als Noah Reid erbij betrokken is

Sommige sterren haten het om het doelwit te zijn van grappen, maar Dan Levy is absoluut niet zo. Tenminste, als zijn minnaar uit Schitt's Creek, Noah Reid, degene is die hem belachelijk maakt. Hoewel de twee in het echte leven heel verschillend zijn, hebben ze achter de schermen een sterke en consistente vriendschap opgebouwd.

3 Sarah heeft geen harde gevoelens voor haar vaders dochter op het scherm, Annie

Sarah Levy kan misschien niet optreden als de broer of zus van haar echte broer of de dochter van haar echte vader spelen in Schitt's Creek, maar ze heeft geen wrede gevoelens voor de persoon die dat wel doet. Sarah staat in het echte leven zelfs uitzonderlijk dicht bij Annie Murphy, omdat ze veel gemeen hebben.

2 Je komt aardig in de buurt van je castmates als je de hele dag moet wachten tot de camera's beginnen te draaien

Hier is Eugene Levy die rondhangt met zijn mede-castgenoten van Schitt's Creek, Jennifer Robertson, Chris Elliot en Emily Hampshire, terwijl ze wachten tot de camera's beginnen te draaien. Gezien hoe lang het duurt om een opname te maken, gaan acteurs vaak terug naar hun trailers om alleen te zijn. Maar op Schitt's Creek wilde iedereen gewoon bij elkaar in de buurt zijn.

1 Eugene en Catherine kunnen net zo goed de echte ouders van Annie zijn

Annie Murphy is de gelukkige jonge vrouw die tegenover twee van de grappigste komische acteurs in Canada mocht spelen. Ze heeft nog meer geluk dat ze zowel Eugene Levy als Catherine O'Hara vrienden kan noemen. Volgens een interview in de Huffington Post heeft Annie een hechte en persoonlijke vriendschap met hen beiden buiten de set.

Aanbevolen: