Hier is hoe de 'Euphoria'-cast eruitzag toen ze nog tieners waren

Inhoudsopgave:

Hier is hoe de 'Euphoria'-cast eruitzag toen ze nog tieners waren
Hier is hoe de 'Euphoria'-cast eruitzag toen ze nog tieners waren
Anonim

Euphoria mag dan gevuld zijn met tonnen middelbare schooldrama, de acteurs die deze personages spelen zijn verre van middelbare scholieren. De plot volgt een 17-jarig meisje genaamd Rue, een drugsverslaafde die net uit de afkickkliniek is gekomen.

Bekroonde actrice Zendaya speelt de hoofdrol van Rue samen met Jacob Elordi (Nate), Sydney Sweeney (Cassie), Hunter Schafer (Jules), Angus Cloud, (Fez), Algee Smith (Chris), Alexa Demie (Maddy), Maude Apatow (Lexi) en Barbie Ferreira (Kat). De studenten van East Highland High raken verwikkeld in liefdesdriehoeken, vuistgevechten en veel drugs. Fans zouden geen idee hebben dat deze acteurs ver verwijderd zijn van hun pubertijd in het echte leven. Laten we eens kijken hoe de cast van Euphoria er echt uitzag als tiener op de middelbare school!

8 Zendaya begon met acteren op 14

Zendaya op de middelbare school en in Euphoria
Zendaya op de middelbare school en in Euphoria

Zendaya begon op 14-jarige leeftijd met acteren en begon haar indrukwekkende carrière op Disney Channel. Zendaya verscheen als Rocky Blue in haar eerste tv-show, Shake It Up van Disney Channel. In 2015 studeerde Zendaya af aan de Oak Park Independent School in Oak Park, Californië. Zendaya had geen typische middelbare schoolervaring omdat ze meer op de set was dan in de gangen van de school. Ze onthult: Ik ging niet echt naar de reguliere middelbare school, dus mijn verhalen zijn als: 'Ik was op de set, weet je, ik verdiende de kost.' Ik had veel faalangst. Dat had ik zeker.”

7 Jacob Elordi is 24 jaar oud

Jacob Elordi op de middelbare school en in Euphoria
Jacob Elordi op de middelbare school en in Euphoria

Fans zouden willen dat de middelbare school vol zat met mannen die op Jacob Elordi leken, maar helaas is dat geen realiteit. De 24-jarige werd geboren in Brisbane, Queensland, Australië, en volgde de middelbare school aan St. Kevin's College, Melbourne, en later Nudgee College in Brisbane. De roem van de Australische acteur ontstond toen hij de hoofdrol speelde als Noah Flynn in The Kissing Booth van Netflix. Nu is Jacob Elordi niet te stoppen nadat hij verscheen als bad boy Nate Jacobs op Euphoria.

6 Sydney Sweeney begon haar carrière op 12

Euforie van Sydney Sweeney
Euforie van Sydney Sweeney

Sydney Sweeney herinnert zich dat de middelbare school vol gemene kinderen was en ineenkrimpende ervaringen. Sweeney begon haar acteercarrière op 12-jarige leeftijd, maar beloofde haar ouders dat ze de middelbare school zou afmaken. In de loop der jaren heeft Sweeney een indrukwekkend cv opgebouwd in Everything Sucks! op Netflix en The Handmaid's Tale op Hulu. Ze verscheen ook in de HBO-miniserie Sharp Objects. In Quentin Tarantino's comedy-drama Once Upon a Time in Hollywood uit 2019 speelde ze Snake, een lid van de Manson Family.

5 Angus Cloud speelt Fezco

Angus Cloud is je alledaagse typische man die gewoon door een straat in Manhattan liep. De inwoner van Oakland werd tegengehouden door een casting director van Euphoria en in feite van de straat geplukt en in de acteerwereld gegooid. Cloud heeft geen camera-ervaring en belandde uiteindelijk op 25-jarige leeftijd in de rol van Fezco. Angus Cloud ging naar Oakland School for the Arts in de School of Production Design, net als zijn co-ster Zendaya! Omdat Angus Cloud zo nieuw is in de branche, zijn er geen beelden van hem van de middelbare school… nog niet!

4 Hunter Schafer speelt Jules

Hunter Schaefer LGBTQ-activist
Hunter Schaefer LGBTQ-activist

Hunter is een Amerikaans fotomodel, actrice en LGBTQ-rechtenactiviste. In 2019 maakte ze haar acteerdebuut, met in de hoofdrol als Jules in de HBO-serie Euphoria. In 2017 studeerde Schafer af aan het High School Visual Arts-programma aan de North Carolina School of the Arts.

3 Alexa Demie speelt Maddy

Alexa Demie in de populaire HBO Max-show Euphoria
Alexa Demie in de populaire HBO Max-show Euphoria

Alexa Demie speelt het stoere karakter van Maddy, Nate's af en toe vriendinnetje. Demie is 31 jaar oud volgens haar IMDb-pagina, maar haar leeftijd is al een tijdje een controversieel en onbekend onderwerp. Demie ging naar een openbare school in Los Angeles, Californië, John Marshall High School genaamd.

2 Maude Apatow heeft zeer beroemde ouders

Maude Apatow is de dochter van Leslie Mann en Judd Apatow
Maude Apatow is de dochter van Leslie Mann en Judd Apatow

Maude Apatow is de dochter van de bekroonde actrice Leslie Mann en filmmaker Judd Apatow. Apatow begon op zevenjarige leeftijd met acteren en verscheen in haar vaders films Knocked Up en This Is 40. Hoewel ze zeer beroemde ouders heeft, ging ze naar de middelbare school, net als elk ander normaal kind in Amerika.

“Er waren talloze gênante dingen. Als ik aan [middelbare school] denk, is het een gigantische ineenkrimping. Dit is een verschrikkelijk verhaal en ik weet niet waarom dit het eerste in me opkwam, maar ik was een foto aan het maken omdat ik op de middelbare school in een club zat. En een van de mensen die lid was van de club was niet in beeld en ik moest ze gaan zoeken. Iedereen was buiten, en het was super druk, en ik viel en scheurde mijn beide knieën open. Scheurde mijn broek open, stroomde bloed, en het was zo vernederend. Gewoon dat soort dingen, altijd. Het komt gewoon naar me toe, en ik zal huiveren.'

1 Barbie Ferreira speelt Kat

Barbie Ferreira modellering voor winkelmerken
Barbie Ferreira modellering voor winkelmerken

Barbie Ferreira werd geboren in Queens, New York, maar verhuisde later naar Maywood, New Jersey, en ging naar de Hackensack High School. Ze is vooral bekend van haar rol als Kat in de HBO-serie Euphoria. Ferreira begon als tiener model te staan voor de merken American Apparel, Aerie, Adidas, Forever 21, H&M, Missguided en Target.

Aanbevolen: