Mike Tyson geroosterde 'The Hangover'-maker Todd Phillips op de set toen de camera's niet draaiden

Inhoudsopgave:

Mike Tyson geroosterde 'The Hangover'-maker Todd Phillips op de set toen de camera's niet draaiden
Mike Tyson geroosterde 'The Hangover'-maker Todd Phillips op de set toen de camera's niet draaiden
Anonim

Natuurlijk, het vermogen van Mike Tyson had drastisch anders kunnen zijn, ware het niet voor zijn bestedingspatroon - niettemin slaagde hij erin om de zaken weer op de rails te krijgen, vooral na een bepaalde rol. Voor alle duidelijkheid, hij accepteerde 'The Hangover' niet met de juiste motieven, maar de film bleek een grote zegen te zijn, want het zorgde voor exposure voor de bokser en bovendien zou het hem aanmoedigen om opgeruimd te worden.

We kijken terug op zijn reis in de film en enkele hilarische momenten die achter de schermen plaatsvonden. Laten we zeggen dat Mike Tyson niet onder de indruk was van het ponsadvies van Todd Phillips.

Wat gebeurde er tussen Todd Phillips en Mike Tyson tijdens 'The Hangover'

'The Hangover' werd een monstersucces. Natuurlijk veranderde het de carrières van de hoofdcast, maar het deed ook wonderen voor het imago van Mike Tyson. Op dat moment maakte hij een spiraal achter de schermen en bovendien was zijn geld erg laag.

Tyson herinnert zich dat hij de cast voor het eerst ontmoette in een club en volgens zijn eigen woorden herinnert hij zich niet veel van de beproeving vanwege zijn levensstijl op dat moment.

"Dus ik ging daar naar binnen, ik controleer deze jongens om te zien wat ze in mijn sectie doen. Het was Zach, de andere man, en hij zei: 'We gaan in een film met jou' en ik zei: 'Ja? Wanneer?' En hij zei: 'Morgen'", herinnerde Tyson zich.

“En ik wist het niet omdat ik toen dronk en rookte en drugs gebruikte, dus ik wist niet dat ik bij de film betrokken was. Dus uiteindelijk moest ik de film gaan maken, en het was een succes.'

Later zou Mike meer toevoegen aan het verhaal waarom hij meedeed aan de film, door samen met ESPN Radio te verklaren dat hij dit deed voor extra geld ter ondersteuning van zijn slechte gewoonten.

“Ik deed dat om aan mijn drugsverslaving te voldoen. Het spijt me dat ik zo op jullie afkom… Ik zei: 'Wauw, dit wordt echt goed. We gaan dit spul op 42nd Street op bootleg verkopen en veel geld verdienen.' Dit is mijn beste gedachte over drugs … Zo was het niet. Het was een internationaal succes."

Uiteindelijk was het maken van de film een geweldige beslissing, omdat het hem weer op de kaart zette, terwijl hij zich realiseerde dat het tijd was om dingen in zijn persoonlijke leven te veranderen.

Mike Tyson bespotte Todd Phillips omdat hij hem leerde slaan

Tijdens de film, tussen de opnames door, vindt er een hilarisch moment plaats tussen Mike Tyson en Todd Phillips. Mike vond het geweldig op de set, maar het was zijn eerste keer in een film. Daarom probeerde Todd hem een paar tips te geven, hoewel een ervan niet echt goed klonk, omdat hij Tyson vertelde hoe hij moest slaan… dezelfde man die een carrière opbouwde door mensen uit te leggen.

Phillips herinnerde zich het hilarische verhaal. "Er is een bepaalde manier om een klap uit te delen in een film", zei Phillips in The Late Late Show met James Corden.

Hij deed het steeds een beetje verkeerd voor de camera, hij trok het eigenlijk te ver naar achteren.

Ik laat hem een beetje zien hoe hij een klap uitdeelt, en zonder een slag te missen, zegt hij: 'Oh dit is geweldig, ik krijg bokslessen van de aanvoerder van het Joodse debatteam.'

De cast had veel plezier met de belediging en noemde 'de grootste belediging die ik ooit heb gehoord'.

Tyson had duidelijk een geweldige tijd en dat weerspiegelde zijn carrière.

'The Hangover' veranderde de carrière van Mike Tyson

Na 'The Hangover' veranderden de dingen in het persoonlijke leven van Tyson ten goede. Hij begon opgemerkt te worden door jongere fans vanwege zijn verschijning in de film en bovendien veranderde hij zijn gezondheid, viel hij meer dan 100 pond af en gaf hij enkele van zijn vroegere verslavingen op.

"Ik ben veganist geworden. Veganistisch is waar geen dierlijke producten. Geen dierlijke producten. Niets. Ik heb gewoon veel training gedaan en probeer trouwer in het leven te staan. Ik wilde een ander leven. Ik had het gevoel dat ik was stervende. Ik moest mijn leven veranderen. Ik ga alles veranderen wat ik niet leuk vind aan mezelf. Ik veranderde alles wat ik als mens was, "vertelde hij aan ESPN.

Sindsdien heeft Tyson niet meer achterom gekeken, naast zijn succesvolle podcast 'Hotboxin'.

Aanbevolen: