Wie zal Keanu Reeves spelen in het Marvel Cinematic Universe?

Inhoudsopgave:

Wie zal Keanu Reeves spelen in het Marvel Cinematic Universe?
Wie zal Keanu Reeves spelen in het Marvel Cinematic Universe?
Anonim

In 2019 liet Kevin Feige een bom nieuws vallen dat aangaf dat Keanu Reeves in de race was voor een rol in het Marvel Cinematic Universe. Comicbook's Brandon Davis vroeg Feige naar de mogelijke betrokkenheid van Reeves, en de Marvel-president antwoordde door te zeggen: "We willen heel graag de juiste manier vinden om het te doen." Dat laat veel aan interpretatie over, maar wat plagen betreft, dat is het dichtst bij een officiële aankondiging.

Desalniettemin roept het vooruitzicht dat Reeves deel gaat uitmaken van de MCU verschillende interessante vragen op. Ten eerste, tegen wie zal hij spelen?

Het is een raadsel wie Marvel voor ogen heeft dat Reeves speelt. Ze kunnen hem in de gaten houden voor een kleine ondersteunende rol in een film die momenteel in ontwikkeling is, of de studio wil misschien dat Reeves de hoofdrol speelt in aankomende projecten. Natuurlijk zal hij in het meest waarschijnlijke scenario een grote naam uit de strips portretteren. Onze stem is voor Adam Warlock.

Zou Marvel Keanu Reeves in de gaten kunnen houden voor Adam Warlock?

Afbeelding
Afbeelding

Gezien de onzekere richting van Guardians Of The Galaxy Vol. 3, zou het in het voordeel van Marvel werken om een Adam Warlock-verhaallijn uit te werken. GOTG-Vol. 2 liet doorschemeren naar zijn geboorte tijdens de reeks na de aftiteling, wat onze suggestie ondersteunt. Daarin kijkt de Allerhoogste Intelligentie naar een gloeiende cocon en noemt haar nieuwste creatie, 'Adam', voordat het tafereel zwart wordt.

Het enige probleem met Reeves die Adam Warlock in de MCU speelt, is dat Marvel misschien al een andere acteur heeft gecontracteerd om de rol op zich te nemen. Guardians of the Galaxy Vol. 2 uitgebracht in 2017, dus als de studio drie jaar geleden al hints van Warlock's debuut liet vallen, moeten ze al een shortlist van acteurs hebben gemaakt om de vacature te vullen. Misschien is de castingafdeling zelfs zover gekomen om er een te kiezen. Maar dat betekent niet per se dat Reeves al uit de running is.

Inmiddels is iedereen over de hele wereld bekend met de naam van Keanu Reeves. Of ze hem nu herkennen van films als The Matrix of van de humanitaire inspanningen die hij voorstaat, iedereen weet wie hij is. En met dat soort sterrenkracht achter zijn naam, kan Reeves waarschijnlijk ook zijn hoed in de ring gooien als hij Warlock als een waardevol optreden ziet.

Reeves is perfect voor de rol van de oude man Logan

Afbeelding
Afbeelding

Een andere mogelijke rol die Reeves goed zou passen, is die van Wolverine van de MCU. Disney zou de X-Men ergens in de komende jaren opnieuw opstarten, en ze zullen een klauw-zwaaiende mutant nodig hebben als de studio wil dat hun versie van de X-Men goed wordt ontvangen. Een argument waarom Reeves Wolverine niet zou moeten spelen, is echter zijn leeftijd.

Hoewel Reeves 56 jaar oud is, ziet hij er niet uit. De acteur heeft een meer volwassen uiterlijk, maar niemand zou ooit vermoeden dat Reeves de hoek om de 60 nadert. Eerlijk gezegd kan hij doorgaan voor een man van in de veertig. En omdat hij die jeugdige uitstraling heeft behouden, is het niet belachelijk om te denken dat hij de volgende Wolverine zou vertolken.

Fans die nog steeds sceptisch zijn over het voorstel, moeten ook rekening houden met de mogelijkheid dat Disney afziet van de introductie van een herschikte Wolverine en meteen naar Old Man Logan springt. De reden ligt bij de acteursselectie, want iedereen die probeert de prestaties van Hugh Jackman te overtreffen, komt tekort. Jackman maakte zich de rol eigen en werd de enige naam die we kunnen combineren met de live-action Wolverine. Bovendien is de beste manier om de met klauwen zwaaiende mutant in de MCU te brengen, in plaats daarvan de iets minder onoverwinnelijke Old Man Logan aan de selectie toe te voegen.

Old Man Logan zou ook passen bij de huidige fysieke mogelijkheden van Reeves. Ook al is hij nog in de stemming om John Wick en Neo in The Matrix 4 te spelen, de acteur zou als jonge Wolverine niet kunnen optreden. Dat deel vereist dat een acteur deelneemt aan veel actie-zware scènes, waar Reeves niet meer geschikt voor is. Hij maakte er zelfs grapjes over tijdens een Sirius XM-interview.

Reeves geeft toe dat hij droomt van het spelen van Wolverine

Tijdens een interview met de correspondenten van de satellietradio vertelde Reeves aan Sirius dat hij " altijd Wolverine wilde spelen". De acteur vervolgde zijn verrassende bekentenis door te impliceren: "het is te laat voor hem." Reeves verwees destijds naar de jongere versie, maar dat laat nog steeds de deur open voor hem om Old Man Logan te worden.

Afgezien van die twee personages, zou Reeves bijna iedereen van de pagina's van Marvel Comics kunnen spelen. Voor zover we weten, overweegt Disney Reeves als de volgende grote schurk. Niemand v alt nog op, maar als ze Thanos een run voor zijn geld willen geven, zullen ze op een nog grotere schaal destructief moeten zijn, en dat is waar Galactus binnenkomt.

Wat Reeves betreft, hij is de ideale kandidaat om een nieuwe antagonist te worden. De ervaren acteur beschikt over de gravitas die een slechterik nodig heeft, en we hebben allemaal zijn superserieuze gezichtsuitdrukkingen gezien in The Matrix. Aangezien Galactus dezelfde eigenschappen zou delen, is dat een goede reden voor Reeves om in de rol te stappen. Dat gezegd hebbende, zal het intrigerend zijn om te ontdekken welke rol Marvel hem in ieder geval geeft.

Aanbevolen: