Komt Tom Cruise binnenkort echt toe tot het Marvel Cinematic Universe?

Inhoudsopgave:

Komt Tom Cruise binnenkort echt toe tot het Marvel Cinematic Universe?
Komt Tom Cruise binnenkort echt toe tot het Marvel Cinematic Universe?
Anonim

Stel je voor Tom Cruise die zijn waanzinnige Mission Impossible-stunts doet op een Marvel Cinematic Universe film… Want als de geruchten waar zijn, zullen we binnenkort zou de Top Gun-ster kunnen zien als een superheld of misschien zelfs als een schurk. Maar het is niet zo dat Cruise niet eerder een MCU-rol kreeg aangeboden. Hij was de eerste keuze voor een bepaalde rijke held die we ons niet kunnen voorstellen dat hij door iemand anders wordt gespeeld. Hier is de interessante geschiedenis van Cruise met Marvel.

Tom Cruise was de originele keuze voor 'Iron Man'

Het is moeilijk je Tony Stark voor te stellen zonder Robert Downey Jr. voor te stellen, laat staan je Cruise voor te stellen als de playboy-miljardair. Maar toen MCU de eerste Iron Man-film aan het plannen was, eindigde de carrière van Downey bijna vanwege zijn strijd tegen drugsverslaving. Ondertussen was Cruise in die tijd een Hollywood-bigshot. "Ze kwamen op een bepaald moment naar me toe en als ik iets doe, wil ik het goed doen. Als ik me ergens voor inzet, moet het op een manier worden gedaan waarvan ik weet dat het iets speciaals gaat worden", zei de acteur over MCU's aanbod. Cruise dacht echter dat het gewoon niet zou werken.

"En terwijl het in de rij stond, had ik gewoon niet het gevoel dat het zou werken," vervolgde hij. "Ik moet beslissingen kunnen nemen en de film zo goed mogelijk maken, en zo ging het gewoon niet." De Risky Business-acteur staat bekend om zijn hands-on benadering van zijn films. Na zijn weigering had Marvel het moeilijk om een nieuwe Iron Man te casten. Ze wilden Downey niet casten vanwege zijn slechte publiciteit. Iron Man-trilogieregisseur Jon Favreau herinnerde zich dat de studio zei dat "we onder geen enkele omstandigheid bereid zijn hem [Downey] voor welke prijs dan ook in te huren."

Favreau wist dat de rol toebehoorde aan de Sherlock Holmes-ster en Downey wilde de baan zo graag."Met jouw toestemming ga ik hoop houden", zei de acteur tegen Favreau toen hij op de hoogte werd gebracht van de aanvankelijke afwijzing. Downey's hoop inspireerde de regisseur om voor zijn keuze te vechten. "Het was mijn taak als regisseur om te laten zien dat het creatief de beste keuze was", glunderde hij in een radio-interview in 2014. "En nu is het Marvel Universe de grootste franchise in de filmgeschiedenis." Maar het was een enorm risico - Mel Gibson moest Downey's verzekering afsluiten voor de eerste Iron Man-film.

Waarom fans denken dat Tom Cruise binnenkort lid wordt van MCU

Fans beweren dat ze Cruise hebben gezien in de nieuwe trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness. "Dus volgens lekken/geruchten… is Tom Cruise de Superior Iron Man", twitterde een fan. "In zijn universum ging het Ultron-programma nooit fout en creëerde het eigenlijk een verdediging voor de aarde. De Avengers rekt Thanos volledig en hij houdt zijn hoofd in een pot. Hij bewaakt de hele wereld met de Ultron-bots." MCU heeft geen officiële verklaring vrijgegeven over de speculatie, maar veel fans lijken het te geloven.

"Absoluut GEKIELD bij de gedachte dat Tom Cruise een cameo van 30 seconden zou doen voor DR STRANGE 2 zoals hij deed voor GOLDMEMBER", schreef een fan. "Net als in zijn gedachten zijn de MCU en Austin Powers even triviale culturele eigendommen die hij geschikt acht om te zegenen met zijn aanwezigheid." Een cameo klinkt realistisch.

Maar er is ook een gerucht dat beweert "Marvel Studios wil dat Tom Cruise het komende decennium Iron Man speelt" en dat "Central MCU-helden zullen zijn herschikt tegen de tijd dat (Secret Wars) plaatsvindt." Nu, deze was een stuk voor sommige fans. "Tom Cruise is 59. Nu. Op dit moment", reageerde een fan. "Dus hij wordt Iron Man op zijn 69e? AH HAH HAH HAH HAH nee." Borderline leeftijd, maar ook geen slecht punt.

Speelt Tom Cruise echt de superieure Iron Man in 'Doctor Strange 2'?

Hoewel veel fans beweren dat ze Cruise hebben gezien als Superior Iron Man in de nieuwe trailer van Doctor Strange 2, wezen anderen erop dat het Maria Rambeau was, een vrouwelijk personage."Het is Maria [Rambeau] in de Doctor Strange Trailer, niet Superior Iron Man", twitterde een fan. Ze hebben ook hard bewijs. "Ik heb het meer vertraagd en ingezoomd, je kunt zien hoe haar huid lichter wordt als ze haar vuist opheft (de lichtbron komt dichter bij haar gezicht), " legden ze uit. "Je kunt het blauw van haar vuisten zien in het eindschot dat haar gezicht verlicht. Ze zijn exact dezelfde persoon, het is Maria [Rambeau]."

"Er is geen sik, je kunt letterlijk de schaduwen zien ontstaan terwijl ze op haar tanden bijt in de video. Zaak gesloten," vervolgden ze. Toch hoopt de fan dat Cruise gewoon een Tobey-Maguire-and-Andrew -Garfield- Spider-Man: No Way Home- cameo-ontkenning trekt. "Het shot in de Super Bowl-trailer waarvan iedereen zegt dat het een ander personage is, is letterlijk een voortzetting van het shot uit de officiële trailer. Ik weet zeker dat Tom Cruise toch in de film zal verschijnen!" zei de internetspeurder. Nou, we zullen maar moeten afwachten.

Aanbevolen: