Wie zal Chris Hemsworth spelen in de nieuwe Spiderhead-film?

Inhoudsopgave:

Wie zal Chris Hemsworth spelen in de nieuwe Spiderhead-film?
Wie zal Chris Hemsworth spelen in de nieuwe Spiderhead-film?
Anonim

In de afgelopen decennia is het Marvel Universe een van de meest populaire franchises aller tijden geworden, met miljoenen aanbiddende fans van over de hele wereld. Sinds het in 1961 populair werd, is het Marvel-universum blijven uitbreiden, met de eerste film, Iron Man, die in 2008 werd uitgebracht.

Veel van de films volgen op de Marvel-boeken en -strips, waarbij de allereerste Marvel-strip ooit werd uitgebracht in 1939. Het 'Marvel-tijdperk' begon echter officieel in 1961 en markeerde de overgang van Timely Comics naar de Marvel-naam. Vanwege de lange geschiedenis en geliefde superheldenverhalen, is het geen verrassing dat de franchise zo'n grote schare fans heeft opgebouwd, en het is dit succes dat de Marvel-acteurs van vandaag ook op zichzelf zo succesvol maakt.

Een van deze zeer succesvolle acteurs is de in Australië geboren Chris Hemsworth, die een grote rol heeft gespeeld in het Marvel Universum. Dus, waar brengen zijn volgende rollen hem precies naartoe?

Hoe brak Chris Hemsworth in Hollywood in?

Volgens Celebrity Net Worth heeft Chris Hemsworth een totale nettowaarde van $ 130 miljoen dollar. Dit is echter niet verrassend, aangezien hij een van de best betaalde acteurs in het Marvel Cinematic Universe is.

Natuurlijk komt veel van zijn vermogen uit zijn zeer succesvolle acteercarrière. Het was echter geen gemakkelijke reis voor de in Australië geboren acteur. Voordat hij een van zijn grote rollen kreeg, begon hij zijn carrière door op te treden in lokale televisieprogramma's, zoals Home and Away, waar hij tussen 2004 en 2007 in verscheen.

Pas in 2009 brak Hemsworth door in de acteerwereld en kreeg hij grotere en betere rollen naarmate hij verder kwam in de rangen.

Een van Hemsworths bestbetaalde rollen was voor Thor in Avengers: Endgame, waarvoor hij naar verluidt een salaris van $15 miljoen ontving. Voor zijn rol in Extraction kreeg hij naar schatting een salaris van meer dan $ 5 miljoen US dollar.

Dankzij het binnenhalen van zulke begeerlijke rollen, is het niet moeilijk om te zien hoe elk salaris snel kan oplopen voor Hemsworth, die nu miljoenen verdient per jaar. Alleen al in 2018 verdiende de Australische acteur naar verluidt maar liefst $ 64,5 miljoen, wat zeker niet te armoedig is.

Natuurlijk is Hemsworth niet de enige goedbetaalde acteur in het Marvel Universum. Zijn co-sterren verdienen ook serieus geld, met Brie Larson die $ 15 miljoen zal verdienen voor haar rol als Captain Marvel in Captain Marvel 2 en Benedict Cumberbatch die bijna $ 17 miljoen verdient voor in totaal vijf filmrollen.

Dit is echter niet echt verrassend gezien het grote succes van de Marvel-franchise.

In welke andere films speelde Chris Hemsworth?

Naast het spelen van Thor in Avengers: Endgame, heeft Chris Hemsworth ook veel belangrijke rollen gespeeld gedurende zijn carrière, zowel grote als kleine. De 38-jarige Australische acteur speelde in Extraction, Men In Black, Rush, In The Heart Of The Sea, Interceptor, Interstellar en Spiderman, naast nog veel meer Marvel-films en andere rollen.

Maar dat is slechts om er een paar te noemen. De acteur heeft serieuze bagage onder zijn riem als het gaat om het aantal films waarin hij speelde.

Nu hij zo'n spraakmakende acteur is geworden, mag het geen verrassing zijn dat Hemsworth serieus toegewijd wordt aan elke rol waarmee hij wordt geconfronteerd. Terwijl hij zich bijvoorbeeld voorbereidde op zijn rol als Owen Chase in The Heart Of The Sea, wijdde de acteur zich aan een serieus waanzinnig dieet om in vorm te komen voor de rol.

Om de 30 pond die nodig is voor het onderdeel te verliezen, verlaagde hij zijn calorieverbruik tot een magere 500 calorieën per dag (de aanbevolen inname voor een man is 2.000) en begon hij elke dag te trainen. Hoewel dit klinkt als een nogal onaangename ervaring, laat het zien hoe graag Hemsworth de rol wilde hebben.

Een van de meest winstgevende films waarin de acteur speelde, is 'Sneeuwwitje en de jager', die $ 396,6 miljoen aan kassaverkopen opleverde. Zoals eerder vermeld, is dit echter slechts een van de vele grote films waarin de acteur heeft gespeeld.

Wie speelt Chris Hemsworth in de nieuwe Spiderhead-film?

Er wordt veel gewacht op de release van de film Spiderhead uit 2022, waarin Chris Hemsworth Steve Abnesti zal spelen, een wetenschapper die wordt beschreven als een 'briljante visionair'. Andere acteurs die in de film zullen schitteren zijn onder meer Miles Teller, Ashley Lawrence, Tess Haubrich, Bebe Bettencourt en Charles Parnell.

De film volgt het verhaal van twee gevangenen van een gevangenis, die wordt gerund door een wetenschapper die experimenten uitvoert op zijn proefpersonen terwijl ze gevuld zijn met geestverruimende drugs.

Zoals eerder vermeld, zou de wetenschapper een 'briljante visionair' zijn, wat het verhaal des te interessanter zou kunnen maken voor degenen die het nog niet hebben gezien.

Aanbevolen: