Zal 'Family Guy' de eerste animatieserie voor volwassenen zijn die de pandemie vermeldt?

Inhoudsopgave:

Zal 'Family Guy' de eerste animatieserie voor volwassenen zijn die de pandemie vermeldt?
Zal 'Family Guy' de eerste animatieserie voor volwassenen zijn die de pandemie vermeldt?
Anonim

Family Guy's komende seizoen zal om een paar redenen onvergetelijk worden. Ten eerste zal het het publiek kennis laten maken met een nieuw personage gespeeld door ervaren acteur Sam Elliot. Hij deed ooit een cameo in Girl, internette als zichzelf, maar nu neemt hij een eigen rol op zich als de broer van voormalig burgemeester Adam West, Wild Wild West. De broer van de burgemeester gaat verder waar Adam West was gebleven en nam de verantwoordelijkheden op zich van de burgemeester van Quahog.

Naast de toetreding van Sam Elliot tot de cast, zal het 19e seizoen van de show nog veel meer verrassingen bevatten, waaronder een paar grappen over de huidige gebeurtenissen van 2020. Een ding waar Family Guy waarschijnlijk naar zal verwijzen, is de huidige pandemie. Het woedt de afgelopen zes maanden over de hele wereld en heeft grote schade aangericht aan verschillende aspecten van ons dagelijks leven. En omdat de wereldwijde crisis zo ingrijpend is, is de kans groot dat Seth McFarlane en zijn schrijversteam een paar COVID-gerelateerde afleveringen hebben gemaakt.

Ervan uitgaande dat McFarlane heeft besloten de pandemie in de schijnwerpers te zetten, is er één grap die hij zeker één keer zal maken, en dat heeft te maken met maskers.

Wat voor soort COVID-gerelateerde grappen zal McFarlane maken?

Afbeelding
Afbeelding

Vrijwel elk land dat proactief is ten aanzien van de wereldwijde crisis, verplicht zijn burgers om maskers te dragen op openbare plaatsen, evenals in bedrijven die worden bezocht door grote groepen klanten. Deze suggestie is door een meerderheid van de mensen goed ontvangen, uit gezond verstand, maar sommigen zijn er stellig tegen om ze te dragen. De kwestie is zo controversieel geworden dat het zelfs onder vrienden en familie een verdeeldheid zaait. Het dragen van maskers hoort bij Family Guy omdat McFarlane waarschijnlijk alle online verontwaardiging van anti-maskers heeft gezien, en het is de perfecte controverse om een debat rond te leiden.

Afgezien van de meer onaangename afhaalrestaurants, zal de première van het 19e seizoen van Family Guy een nieuwe mijlpaal bereiken met Stewie. Naar verluidt zal hij zijn eerste woord zeggen, een woord dat iedereen kan horen, wat het tempo voor hem zal bepalen om vanaf nu mondiger te worden.

Als die bewering klopt, begint de jongste Griffin gesprekken te voeren met het hele gezin. Stewie heeft met elk lid bij verschillende gelegenheden gesproken, maar in de woonkamer lijkt niemand iets te begrijpen van wat hij zegt, zonder Brian. Dat zal waarschijnlijk veranderen nu hij officieel praat.

De enige inconsistentie in het spreken met Stewie is dat hij al gesprekken heeft gehad met vrijwel elk gezinslid. Om het snel samen te vatten: hij en Lois hadden een kort gesprek in de supermarkt om te bespreken welk type aluminiumfolie ze moesten kopen, Chris en zijn broer praatten tijdens hun avontuur in het bos en Stewie heeft eerder met Meg in haar kamer gesproken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, hoewel het punt nog steeds overeind blijft.

Stewie en Brian
Stewie en Brian

Stewie Griffin raakt in ieder geval meer betrokken bij het gesprek, wat betekent dat de dynamiek van het gezin in de toekomst zal veranderen. Hij en Brian zouden normaal gesproken een apart gesprek nemen voor privégesprekken, maar nu zullen ze binnen gehoorsafstand van alle anderen zijn. Als zodanig opent het de deur voor de hele Griffin-familie om in te luiden wanneer Stewie spreekt. Ze zullen je niet altijd onderbreken, hoewel af en toe opstaan om advies te delen plausibel is.

Family Guy keert terug naar Fox voor seizoen 19 op 27 september 2020

Aanbevolen: