Animatieserie voor volwassenen '10-Year-Old-Tom' komt naar HBO Max

Inhoudsopgave:

Animatieserie voor volwassenen '10-Year-Old-Tom' komt naar HBO Max
Animatieserie voor volwassenen '10-Year-Old-Tom' komt naar HBO Max
Anonim

HBO Max heeft aangekondigd dat de nieuwe animatieserie voor volwassenen, 10-Year-Old-Tom, in de maak is. De serie wordt geschreven en geproduceerd door de veelgeprezen maker, producer en schrijver, Steve Dildarian (The Life and Times of Tim) en tv-animatieveteraan Nick Weidenfeld (The Boondocks, Rick & Morty). Het zal het verhaal vertellen van een jongere Tom, die te maken heeft met constant gecorrumpeerd te worden door de volwassenen.

Hier is alles wat u moet weten over HBO Max-films en -shows

De volwassenen in Toms leven bedoelen het goed

Dat doen ze echt, maar op de een of andere manier verknoeien ze altijd. Het lijkt alsof Tom zijn huis niet eens kan verlaten zonder slechte volwassen invloeden tegen te komen. Afgezien van het feit dat hij al behoorlijk ruziemakende ouders heeft, ontmoet Tom buschauffeurs die drugs dealen en bandleraren die ervan dromen met zijn moeder naar bed te gaan.

Voor de arme, ongelukkige Tom leidt het opzetten van een limonadekraam tot een aanklacht wegens grove nalatigheid, en een onschuldig bezoek aan de schoolverpleegster laat hem kennismaken met het 'leuke' concept van verzekeringsfraude.

We zijn in voor een traktatie

Het lijkt erop dat 10-Year-Old-Tom in de voetsporen treedt van de beste animatieklassiekers voor volwassenen, zoals South Park, Family Guy en Big Mouth, en die nauwkeurige, donkere observaties over de wereld, vermengd met een flinke dosis hoogwaardige, slimme humor.

Executive VP Original Comedy And Animation bij HBO Max, Suzanna Makkos, zei over Dildarian: “Steve is een unieke komische stem en ook een briljante beeldend kunstenaar. Gecombineerd met Nick's animatie-inzicht, vormen ze een winnend team. We zijn verheugd om die unieke combinatie naar HBO Max te brengen terwijl ze de complicaties en hilariteit van het kind zijn in het moderne Amerika onderzoeken.”

De makers zijn heel enthousiast om de handen uit de mouwen te steken en lijken erg op elkaar te zijn. Dildarian zei: Ik ben zo opgewonden om deze show te maken, en kon geen betere partners vragen dan HBO Max, Nick Weidenfeld en Tomorrow Studios. Ik kan niet wachten om deze verhalen te vertellen door de ogen van Tom, een onschuldige kind probeert te navigeren in een wereld die met de dag gekker lijkt te worden.”

"Steve is niet alleen waanzinnig grappig, hij is een van de zeldzame talenten die kan schrijven, tekenen en stemmen. Hij is de drievoudige bedreiging die de basis vormt van alle geweldige animatieshows", voegde Dildarian's collega, Weidenfeld, toe.

HBO Max lanceert Anna Kendricks Bubbly Anthology Romcom "Love Life"

Aanbevolen: