Waarom castte Adam Sandler zijn Hollywood-vrienden voor volwassenen?

Inhoudsopgave:

Waarom castte Adam Sandler zijn Hollywood-vrienden voor volwassenen?
Waarom castte Adam Sandler zijn Hollywood-vrienden voor volwassenen?
Anonim

Adam Sandler is verantwoordelijk voor weer een andere grote hit die al Oscar-buzz ontvangt, de film in kwestie is Hustle. In werkelijkheid heeft de acteur sinds zijn deal met Netflix dingen veranderd met rollen, hij was ook briljant in Uncut Gems.

Er is ook de andere kant, want de acteur werkt graag aan lichtere projecten met enkele van zijn beste vrienden. We zullen bekijken waarom Sandler deze formule zo graag gebruikt en waarom hij dat deed voor volwassenen.

Adam Sandler schreef volwassenen met de cast van zijn vrienden al in gedachten

Ja, het was vanaf het begin het plan, zoals Adam Sandler onthulde in zijn interview met Collider. Tijdens het schrijven van de film Grown Ups had de acteur al de beste cast voor ogen.

"Ja, dat heb ik gedaan. Fred Wolf en ik hebben de film geschreven. Het hele idee was om oude vrienden bij elkaar te brengen die een weekendje samen kunnen zijn. Deze jongens zijn mijn oude vrienden, dus het was volkomen logisch. Ik ben blij dat ze er ja tegen hebben gezegd."

Gezien zo'n getalenteerde cast, gaf Sandler toe dat er veel niet-gescripte regels in de film kwamen. "Er werd veel reclame gemaakt en er werden veel grappen gemaakt. Ik was door niemand geschokt, maar iedereen die naar de film kijkt, is dol op Spade. Ik denk dat ze eraan gewend zijn dat ieder van ons goed werk doet en niet gewend is aan David doet iets goeds."

Salma Hayek was de enige sterrencast in de film die een hoofdrol speelde die in het verleden niet naast Sandler was verschenen. Hoewel Adam wel toegeeft dat ze een paar keer dicht bij een samenwerking waren gekomen.

"We hebben lang gesproken over het maken van een film. Salma was beschikbaar. Ze was bijna in Zohan. Ze zat bijna in een heleboel films, maar ze kwamen niet goed uit. Deze time-out was geweldig Het was leuk om getrouwd te zijn met Salma, in de film. Ze is een geweldige meid."

Het kwam allemaal samen voor Sandler en volgens David Spade vond de casting van zijn naaste Hollywood-vrienden plaats om een heel specifieke reden.

David Spade onthulde dat Sandler zijn Hollywood-vrienden had uitgekozen om een Golden State Warriors-type gevoel te creëren

Aangezien Adam van zijn basketbal houdt, is het alleen maar passend dat zijn doel was om de Golden State Warriors voor de Grown Ups-film na te bootsen.

Volgens David Spade was het Sandler's plan om de beste komische acts in Hollywood te nemen en op te nemen in de film - vergelijkbaar met wat de Golden State Warriors deden met enkele van de beste spelers in de competitie.

"Hij stelde een team samen zoals de Golden State Warriors. Koop jongens die hun eigen films hebben en we zullen allemaal in één zijn als er veel concurrentie is", legde Spade uit. "Het was een goede truc. En toen we het schoten, spreidde hij de grappen uit, dus we moesten allemaal scoren.'

"We schrijven allemaal grappen voor hem", voegde de acteur eraan toe. “Die film was als een goede, familiale, niet-vuile, grappige film. En de tweede ook.”

Spade en de anderen hadden een geweldige tijd met het opnemen van de film en natuurlijk staat hij open voor meer in de toekomst.

Grown Ups was weer een Adam Sandler-film met basketbal erbij

Adam Sandler geniet momenteel enorm veel succes dankzij zijn Netflix-film Hustle. In werkelijkheid is het niet de eerste keer dat hij basketbal gebruikt als inspiratie voor een script. In feite deed hij precies dat ook voor volwassenen.

"Ik ben opgegroeid met basketballen in de Church League. Het was een groot deel van mijn stad. Ik dacht dat het makkelijker zou zijn als we er kerkbasketbalkinderen van zouden maken, in plaats van een film te maken over de middelbare school. manier, als je ze in het verleden ziet, is het makkelijker om kleine kinderen te kopen zoals wij, in plaats van middelbare scholieren."

"De zesde klas was een geweldige tijd, in mijn jeugd, van hoepels en vriendschap, en het bedenken van grappige dingen. Dat is wat de film is. Onze kinderen zijn van die leeftijd. We dachten dat dat het moment was waarop het begon. Je ziet nu het contrast van de kindertijd, vergeleken met hoe we waren als kinderen. Dus daarom koos ik het 12-jarige basketbalding. Dat was een groot deel van mijn leven. De cast speelt allemaal een beetje bal, dus dat leek ons wel interessant."

Ja, Sandler heeft het recht verdiend om in te gaan op dingen waar hij echt van houdt, zoals basketbal en werken met zijn vrienden.

Aanbevolen: