Dit is waarom Adam Sandler weigerde met Quentin Tarantino samen te werken

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Adam Sandler weigerde met Quentin Tarantino samen te werken
Dit is waarom Adam Sandler weigerde met Quentin Tarantino samen te werken
Anonim

Zo nu en dan worden fans in Hollywood getrakteerd op onwaarschijnlijke combinaties die het spel kunnen veranderen. De samenkomst van Avengers veranderde het script in de MCU, terwijl Vin Diesel en Dwayne Johnson samenwerkten om de Fast & Furious-franchise naar een ander niveau te tillen. Soms worden deze cross-overs echter niet gerealiseerd en stellen ze fans teleur.

Voorafgaand aan het filmen van Inglourious Basterds, was Quentin Tarantino bezig met het samenstellen van zijn droomcast, en hij was klaar om Adam Sandler in een grote rol in de film te hebben. Niemand had zoiets kunnen zien aankomen, maar uiteindelijk is het nooit zover gekomen.

Dus, waarom moest Sandler Quentin afwijzen? Laten we eens kijken naar dit unieke verhaal!

Sandler krijgt een rol aangeboden in Inglourious Basterds

Adam Sandler is het perfecte voorbeeld van iemand die zo ongeveer alles heeft gezien en gedaan tijdens zijn tijd in de entertainmentindustrie, en hoewel hij meer bekend staat om zijn komische kijk op dingen, heeft hij nog steeds kansen gehad om te schitteren in dramatische rollen. Het is duidelijk dat de man acteertalent heeft, want Quentin Tarantino wilde dat hij zou verschijnen in de film Inglourious Basterds.

Zoals we in de loop der jaren zijn gaan zien, is Quentin Tarantino iemand met een echt oog voor talent en weet hij zijn rollen tot in de perfectie te brengen. Christoph W altz is bijvoorbeeld iemand geweest die in meerdere Tarantino-films is verschenen, en hij had geen betere keuze kunnen zijn voor de personages die hij door de jaren heen heeft geportretteerd.

Hoewel sommige mensen het moeilijk zouden hebben gehad om Sandler al die jaren geleden in een Tarantino-film te zien, hebben films als Uncut Gems ongelooflijk goed werk geleverd door te laten zien wat Sandler eigenlijk als artiest op tafel brengt. Natuurlijk zorgt deze verschuiving in perceptie ervoor dat mensen zich afvragen wat er had kunnen zijn.

Veel mensen beschouwen Inglourious Basterds als een van, zo niet, Quentin Tarantino's beste film tot nu toe, en Adam Sandler zou iets totaal unieks hebben gebracht voor de rol waar hij zin in had. Wat hier cool is om te zien, is dat hij niet in de rij stond om een personage te spelen dat de film luchtig zou maken.

Hij ging Donny Donowitz spelen

Quentin Tarantino's visie voor Adam Sandler om in zijn film te verschijnen, was er een waarbij Sandler een personage moest spelen dat compleet het tegenovergestelde was van wat fans eerder hadden gezien. In plaats van een grappige kerel zou Adam Sandler een van de meest gewelddadige en wrede personages in de hele film hebben gespeeld.

Volgens Huff Post zou Sandler Donny Donowitz spelen. Voor degenen die de film hebben gezien, ze weten absoluut dat Donny Donowitz niet iemand is om mee te spotten, en hoewel hij een paar grappige momenten in de film heeft, staat hij vooral bekend als iemand die gedijt in brute scenario's.

Sandler zien spelen in de rol van Donny Donowitz zou in het begin iets zijn geweest dat mensen overrompelde, maar eerlijk gezegd laat zijn recente optreden in Uncut Gems zien dat hij echt bereik heeft in zijn acteercapaciteiten. Eli Roth paste uitzonderlijk goed in de rol, maar nu de wereld weet van de potentiële casting van Sandler, moeten we ons afvragen wat er had kunnen zijn.

Natuurlijk is het afslaan van een kans om met Quentin Tarantino te werken iets dat maar weinig mensen ooit zouden doen, dus je zou aannemen dat Adam Sandler een heel goede reden zou hebben om een kans om met de legendarische regisseur te werken, voorbij te laten gaan.

Hij maakte in plaats daarvan 'grappige mensen'

In plaats van de rol van Donny Donowitz in Inglourious Basterds te krijgen, besloot Adam Sandler om een ander project te doen, volgens Huff Post.

Hoewel het niet wordt beschouwd als een klassieke Sandler-film zoals The Waterboy of Happy Gilmore, is Funny People een film die in de bioscoop wel een behoorlijk publiek vond. Er was een hoop verwachting om te zien wat Sandler en Seth Rogen samen naar het grote scherm konden brengen in een film, maar dit was een atypische Sandler-film, dus de visie waar de meeste mensen op hoopten, is er een die nooit is uitgekomen.

Adam Sandler is iemand die de dingen altijd op zijn eigen manier heeft gedaan, dus we kunnen hem niet echt verwijten dat hij niet met Quentin Tarantino heeft samengewerkt. Het is duidelijk dat alles wat Adam Sandler door de jaren heen heeft gedaan heeft gewerkt, aangezien hij een van de meest succesvolle filmsterren aller tijden is en een enorme kracht is geweest op Netflix sinds hij een exclusieve deal sloot.

Mocht Tarantino weer komen kloppen, dan heeft Sandler misschien een ander antwoord.

Aanbevolen: