Watch: volledige trailer voor nieuw historisch drama van Netflix 'The Trail Of Chicago 7

Inhoudsopgave:

Watch: volledige trailer voor nieuw historisch drama van Netflix 'The Trail Of Chicago 7
Watch: volledige trailer voor nieuw historisch drama van Netflix 'The Trail Of Chicago 7
Anonim

De herfst staat officieel voor de deur, wat betekent dat het 'Netflix and chill'-seizoen bijna gaat beginnen. Nu de dagen korter en kouder worden, is een mok cacao en een filmsessie op de bank misschien wel de perfecte manier om de winter door te komen. De enige vraag is: wat moet je dit najaar kijken? Volgens een pas vrijgegeven trailer is er een aankomend drama dat precies is waar fans van historische films in de stemming voor zijn.

Laten we zeggen dat we door de sneak peek meer wilden. De video van twee minuten en tweeënveertig seconden toonde spannende beelden van een zenuwslopend moment in de Amerikaanse geschiedenis, toen jonge mensen de straat op gingen om zich te verzetten tegen de oorlog in Vietnam.

De Twitter-pagina van de streaminggigant verwoordt de plot in bijzonder verleidelijke bewoordingen: "In 1968 marcheerden ze om een oorlog te stoppen en begonnen ze een revolutie."

Wat kijkers kunnen verwachten

De trailer onthult een interessante combinatie van scènes die variëren van ondergrondse revoluties tot straatruzies tot rechtszaalgevechten. Als deze blik in de film iets is om aan te merken, kunnen kijkers een film verwachten die momenten van idealistische achtervolging, fysiek geweld en intellectuele geschiedenis met elkaar verweeft. Het resultaat heeft de potentie om extreem krachtig te zijn, hoewel we nog moeten zien of regisseur Aaron Sorkin het voor elkaar krijgt.

De cast is een getalenteerde en toch eclectische crew. De controversiële komiek Sacha Baron Cohen, vooral bekend van zijn hoofdrol in Borat, zal naast Academy Award-winnaar Eddie Redmayne verschijnen. Ook romantische comedy-ster Joseph Gordon-Levitt zal een grote rol spelen in de film. De film zal zeker interessant zijn om naar te kijken, gewoon om te zien hoe deze grote acteurs op het scherm met elkaar omgaan.

Protesten en politieke relevantie

De aankondiging van de trailer komt op het moment dat protesten losbarsten in de Verenigde Staten. In het licht van de recente verontwaardiging over politiegeweld en de heropleving van de Black Lives Matter-beweging, zijn moderne kijkers misschien geïnteresseerd om de huidige protestcultuur te vergelijken met de representatie ervan in de bioscoop.

De preview toont beelden van politie die in de rij staat in de strijd en de burgers aanv alt die de straat op zijn gegaan.

Als het goed wordt gedaan, kan deze film op een zinvolle manier contact maken met een modern publiek.

Aanbevolen: