Chris Hemsworth dankt Nigeriaanse filmmakers voor hun vertolking van zijn trailer voor 'Extraction

Inhoudsopgave:

Chris Hemsworth dankt Nigeriaanse filmmakers voor hun vertolking van zijn trailer voor 'Extraction
Chris Hemsworth dankt Nigeriaanse filmmakers voor hun vertolking van zijn trailer voor 'Extraction
Anonim

Chris Hemsworth heeft zojuist een trailer gedeeld van zijn aankomende film 'Extraction'. Nou… eigenlijk heeft hij net twee trailers van deze video gedeeld. Een daarvan was van hem, professioneel gemaakt door zijn productieteam. De andere trailer is gemaakt door jonge Nigeriaanse filmmakers, en hij is geweldig!

Deze jonge Nigeriaanse kinderen werkten samen om hun eigen vertolking van de 'Extraction'-trailer te produceren, en het is even inspirerend als vakkundig gemaakt. Ze hebben duidelijk heel hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen, en Chris Hemsworth heeft ze een knipoog gegeven op sociale media.

Dit spreekt boekdelen op zoveel manieren, en het is precies wat de wereld nu nodig heeft!

De twee versies

Het ongelooflijke talent van het Nigeriaanse productieteam v alt absoluut niet te ontkennen. Ze gingen boven en buiten alles wat je ooit zou verwachten te zien. Zelfs Chris Hemsworth zelf kon hier niet naar kijken en het zo laten. Dit is gewoon te mooi om niet te delen. De wereld krijgt nu een eerste blik op het ongelooflijke talent, evenals de onderliggende hartslag van vrede en gelijkheid die hier wordt gedemonstreerd.

Na het bekijken van deze trailer had Chris Hemsworth het gewoon met rust kunnen laten. Hij koos ervoor om het in plaats daarvan te promoten. Het was niet te voorspellen of hij hierdoor gevleid zou zijn, of afgeschrikt zou worden door het feit dat iemand zijn trailer opnieuw aan het maken was. Dit had echt alle kanten op kunnen gaan, en het lijkt erop dat de keuze die hij maakte er een was die een luide en duidelijke boodschap afgeeft over het toekennen van talent, en het observeren en herkennen ervan in elke vorm.

Het hoogste niveau van lof

Chris Hemsworth Extraction-film
Chris Hemsworth Extraction-film

In een wereld die zo vol is van haat en ongelijkheid, is dit een cruciaal moment waarop een blanke Hollywood-beroemdheid de reproductie van zijn werk door de zwarte gemeenschap toeschrijft. Hij loofde niet alleen de Nigeriaanse filmmakers - hij suggereerde ook dat ze dit misschien beter hebben gedaan dan zijn team! Hij ondertitelde zijn bericht op sociale media door te zeggen; "enorme shout out naar deze geweldige jonge filmmakers @ikorodu_bois voor het recreëren van @extraction trailer shot voor shot! Ik denk dat jouw versie misschien beter is dan het origineel !! @netflixfilm"

De wereld heeft misschien nog nooit van het Ikordu Bois gehoord, maar nu wel!

Hun vertolking van de trailer was even meeslepend als schattig. Terwijl ze de auto- en helikopterscènes opnieuw maakten, gebruikten ze speelgoedauto's voor kinderen en een miniatuur speelgoedhelikopter! Ze gaven het niet zomaar op of sloegen het over - ze voegden er hun eigen, bij de leeftijd passende draai aan toe. Helemaal aan het einde van de trailer schrijven ze "Netflix" in schuimbrieven voor kinderen. Dit is echt een getalenteerd team met out-of-the-box denken en ongelooflijke toewijding.

Aanbevolen: