Aaron Carter dossiers voor volledige voogdij over zijn zoon na splitsing met Melanie Martin

Inhoudsopgave:

Aaron Carter dossiers voor volledige voogdij over zijn zoon na splitsing met Melanie Martin
Aaron Carter dossiers voor volledige voogdij over zijn zoon na splitsing met Melanie Martin
Anonim

Nadat Aaron Carter en Melanie Martin hun verloving hadden afgezegd, werd het opnieuw rommelig voor de zanger met betrekking tot hun relatie. De zanger vraagt nu echter de volledige voogdij over zijn en Martin's zoon Prince aan. Hij verzoekt ook om bescherming tegen Martin en beweert dat ze misbruik maakte in hun relatie.

The Daily Mail meldde dat toen hem werd gevraagd waarom hij geloofde dat Prince bescherming nodig had, Carter zei dat Martin "mentaal onstabiel" is en dat ze ruzies veroorzaakt waar hun zoon bij is en hem verwaarloost. In het dossier verzocht hij haar ook om 100 meter uit de buurt te blijven van hem, zijn familieleden en vrienden, zijn huis, zijn werkplek, zijn voertuig, zijn school en de school of het kinderdagverblijf van zijn kinderen.

Interessant genoeg woont Martin vanaf deze publicatie nog steeds bij deze zangeres. Carter hoopt echter dat een rechter haar zal dwingen te verhuizen, met de bewering: "Het is mijn huis en mijn werk." De Daily Mail meldde ook dat toen hem werd gevraagd waarom hij volledige controle over het pand wilde, hij aanvankelijk 'zakelijke veiligheid' noemde. Het antwoord werd later echter uitgekrabd en vervangen door 'veiligheid voor onze zoon'.

Carter heeft specifieke details gedeeld met betrekking tot een incident dat zich heeft voorgedaan in 2022

De "I Want Candy"-artiest deelde een incident dat plaatsvond in 2022, maar er waren geen getuigen om de beweringen te staven. Hij verklaarde dat haar acties voor verbaal geweld, treiteren en tegenwerken, en dat ze probeerde hem over de leuning van hun huis op de tweede verdieping te duwen. Het resulteerde in meerdere krassen op zijn rug en duimen.

Hij beweert ook dat Martin medicatie door het toilet verspreidde, online laster maakte en wekelijks dreigde zelfmoord te plegen. De zanger concludeerde dat hij zich door dit gedrag zorgen maakte over de veiligheid van hun kind.

Het paar heeft altijd een giftige relatie gehad

Carter en Martin bevestigden voor het eerst hun relatie begin 2020. Martin werd echter twee maanden later gearresteerd voor huiselijk geweld, wat leidde tot de eerste breuk van het paar. Ze werden echter minder dan een maand later herenigd en hoewel ze een miskraam kreeg, leek het beter te gaan tussen hen.

Helaas kreeg het paar in november 2021 opnieuw een breuk nadat Martin zogenaamd had gecommuniceerd met Carter's tweelingzus, Angel. De zangeres plaatste verschillende tweets als reactie hierop, met één tweet die zei: "Ik heb de meest samenzwerende familie en Melanie heeft de hele tijd tegen me gelogen tijdens het communiceren met mijn tweelingzus en de familieleden die probeerden me in de gevangenis te zetten en die probeerde een voogdij op mij te krijgen in de rechtbank."

Het paar verzoende zich echter minder dan een maand daarna en de zaken leken weer normaal te worden. Helaas zijn de twee nu misschien voorgoed voorbij, maar het zou niet verwonderlijk zijn als er nog een verzoening wordt gemaakt. Martin heeft op het moment van deze publicatie nog geen commentaar gegeven op de beschuldigingen en mogelijke rechtszaken. Carter blijft echter actief op sociale media en is doorgegaan met het plaatsen van verschillende tweets over de kwestie.

Aanbevolen: