10 podcasts om naar te luisteren als je een fan bent van 'The Bachelor

Inhoudsopgave:

10 podcasts om naar te luisteren als je een fan bent van 'The Bachelor
10 podcasts om naar te luisteren als je een fan bent van 'The Bachelor
Anonim

In de afgelopen jaren zijn Bachelor-gerelateerde podcasts behoorlijk populair geworden binnen de franchise. Er zijn podcasts van voormalige Bachelor-deelnemers en podcasts die elke aflevering samenvatten en hun mening geven. Deze podcasts zijn in de loop der jaren niet meer weg te denken uit fans, omdat velen graag luisteren naar de gedachten en meningen van andere mensen over de hoofdrol of zelfs de deelnemers. Vaak geven de gastheren hun mening of wijzen ze op iets dat het publiek ook is opgevallen. Wanneer dit gebeurt, is de kans groter dat fans terugkomen om naar de aflevering van de volgende week te luisteren.

Toen T he Bachelor voor het eerst begon in 2002, waren er geen podcasts voor fans om naar te luisteren, waar ze de mening van andere mensen over de franchise konden horen. Vroeger kwamen fans samen met vrienden en roddelden ze over wat ze van de aflevering vonden.

Nu kunnen fans de gedachten en meningen horen van degenen die ooit in de franchise zaten en anderen die die-hard fans van de show zijn. Hier is een lijst met 10 Bachelor-gerelateerde podcasts waar elke fan naar zou moeten luisteren.

10 'Ik hou ervan om het te zien'

zie het graag podcast
zie het graag podcast

The Love To See It-podcast met Claire Fallon en Emma Gray is een nieuwe onderneming voor deze twee Bachelor-fanaten. De vrienden organiseerden ooit de podcast Here To Make Friends, die strikt een Bachelor-franchisepodcast was, maar ze zijn sindsdien geëvolueerd tot een show die praat over realityshows die verder gaan dan The Bachelor. Enkele van de andere realityshows die ze behandelen, zijn Netflix's Too Hot To Handle en The Circle. De dames staan bekend om de snarky opmerkingen maar "aanhankelijke dissectie" van datingshows.

9 'Rozenprikken'

rozenprikken podcast
rozenprikken podcast

Rose Pricks is een andere bachelor-recap-podcast met hosts Stefanie Wilder Taylor, van de For Crying Out Loud and Bored AF-podcasts, en Angel Laketa Moore. Van de podcast Watch What Crappens presenteerde Ronnie Karem samen met Stefanie, maar vertrok vlak voor de start van het seizoen van Clare Crawley/Tayshia Adams van The Bachelorette. Deze grappige dames "spotten" meedogenloos met de deelnemers en de hoofdrolspelers in de verschillende franchiseshows terwijl ze de gloednieuwe aflevering van die week samenvatten. Ze bieden zelfs een Patreon-abonnement aan, waar fans zich kunnen aanmelden voor meer premium bonusafleveringen van Stefanie en Angel.

8 'The Viall Files'

de viall-bestanden podcast
de viall-bestanden podcast

Voormalig Bachelor- en Bachelorette-deelnemer Nick Viall begon een paar jaar geleden met een podcast en is sindsdien een vaste waarde geworden in de podcast-sfeer van The Bachelor. The Viall Files richt zich op daten en relaties, aangezien Nick daar nogal wat ervaring heeft (hij was op twee seizoenen van The Bachelorette, Bachelor In Paradise, en was The Bachelor). Nick heeft ook verschillende gasten, variërend van die binnen Bachelor Nation en andere "inspirerende gasten die de manier waarop hij naar de wereld kijkt uitdagen."

7 'Reality Steve'

realiteit steve
realiteit steve

Reality Steve's podcast was een van de eersten waar fans massaal naar toe kwamen voor hun Bachelor-recaps en roddels. Hij staat binnen Bachelor Nation bekend als de man die de show elk seizoen verpest sinds Jason Mesnick The Bachelor was. Elke week praat hij over afleveringen, beantwoordt hij e-mails van fans en behandelt hij alles wat er gaande is in Bachelor Nation. De Reality Steve Podcast is sindsdien vertakt naar andere reality-tv-shows, zoals FBoy Island, Big Brother, Temptation Island, enz.

6 'Praten'

mike johnson bryan abasolo
mike johnson bryan abasolo

Co-hosts Mike Johnson en Bryan Abasolo, die ooit deelnamen aan The Bachelorette, gebruiken de Talking It Out-podcast om "ongemakkelijke onderwerpen, standpunten en tot nadenken stemmende gesprekken" over iemands liefdesleven, familie en alles te bespreken tussenin. Van Bachelor Nation gebruiken de twee voormalige deelnemers hun mannelijke kijk op het leven om over deze onderwerpen te praten en onderweg advies te geven.

5 'Us Weekly is hier voor de juiste redenen'

ons wekelijks hier om de juiste redenen
ons wekelijks hier om de juiste redenen

Sarah Hearon, die het merendeel van de franchiseartikelen van The Bachelo r schrijft op Us Weekly, host de podcast van de publicatie Here For The Right Reasons. De schrijver interviewt de favorieten van fans uit de franchise, onthult exclusieve achter de schermen en ha alt de grootste wendingen uit de franchise uit.

4 'De bijna beroemde podcast'

De bijna beroemde podcast met Ben en Ashley
De bijna beroemde podcast met Ben en Ashley

Twee van de favoriete voormalige deelnemers van Bachelor Nations, Ben Higgins en Ashley Iaconetti, gebruiken hun platform op The Almost Famous Podcast om alles te bespreken, van relaties tot het afbreken van het nieuwste seizoen in de franchise. Sommige van hun eerdere interviews bevatten beroemdheden, andere Bachelor Nation-favorieten en zelfs interactie met hun meest loyale fans.

3 Klik aas

klik aas met vrijgezel natie
klik aas met vrijgezel natie

Click Bait met Bachelor Nation wordt mede-georganiseerd door drie voormalige deelnemers, Joe Amabile, Tayshia Adams en Natasha Parker. Op hun podcast bespreken ze alles, van de sappigste roddels in de popcultuur tot het samenvatten van de nieuwste afleveringen van The Bachelor, The Bachelorette en Bachelor in Paradise. De co-hosts verwelkomen zelfs elke week een nieuwe beroemde gast waar ze praten over de heetste roddels in de entertainmentindustrie en nog veel meer.

2 'Bachelor Happy Hour'

vrijgezellen happy hour
vrijgezellen happy hour

De originele Bachelor Nation-podcast, Bachelor Happy Hour, wordt gehost door voormalig vrijgezel Becca Kurfrin. De podcast was oorspronkelijk mede-presentator door Becca en Rachel Linsay, die zelf ook een Bachelorette-lead was, maar vertrok nadat ze ontdekte dat Bachelor Nation te giftig was. De show richt zich op Becca en andere Bachelor Nation-favorieten, die hun verhalen en ervaringen op de show delen en hun fans achter de schermen nemen over alles wat met Bachelor Nation te maken heeft.

1 'The Betchelor'

de betchelor
de betchelor

Door Betches Media, The Betchelor is een wekelijkse podcast die elke aflevering van The Bachelor-franchise samenvat met Kay Brown, Chris Burns en Jared Freid van Betches Media. De co-hosts vatten niet alleen de afleveringen samen, maar ze spotten met alle hilarische en vreemde dingen die de deelnemers zeggen en doen. Absoluut een aanrader als je een die-hard fan bent van de franchise.

Aanbevolen: