Twitter vindt dat fans moeten stoppen met luisteren naar Joe Rogan

Inhoudsopgave:

Twitter vindt dat fans moeten stoppen met luisteren naar Joe Rogan
Twitter vindt dat fans moeten stoppen met luisteren naar Joe Rogan
Anonim

Of mensen het nu leuk vinden of niet, als Joe Rogan praat, luisteren fans. Hij heeft misschien wel de meest populaire podcast ter wereld, The Joe Rogan Experience, en in de show is hij niet bang om zowat elk onderwerp aan te pakken. Natuurlijk, met de aanhoudende pandemie, is Rogan niet teruggeschrokken voor zijn ware gevoelens. Volgens de podcaster, als je jong en gezond bent, is het vaccin gewoon niet nodig: "Als je 21 jaar oud bent en je zegt tegen mij: 'Moet ik me laten vaccineren?' Als je een gezond persoon bent, en je bent de hele tijd aan het sporten, en je bent jong, en je eet goed, dan denk ik dat je je hier geen zorgen over hoeft te maken, "zei hij, eraan toevoegend dat zijn beide kinderen covid-19 kregen en het was “geen probleem.”

Natuurlijk, niet lang daarna, was er een storm op sociale media, met fans verdeeld. Veel van hen gingen achter Rogan en zijn intelligentie aan, wat hem ertoe zou brengen nog een verklaring af te geven ter verduidelijking: "Ik ben geen anti-vax persoon", zei Rogan. "Ik geloof dat ze veilig zijn en moedig veel mensen aan om ze te nemen." Rogan zou verder gaan met te zeggen dat hij geen dokter is en ook geen specialist op dit gebied. Ondanks zijn woorden had Twitter een feestmaal over zijn recente woorden.

Rogan roosteren en verdedigen

Joe Rogan-ervaring
Joe Rogan-ervaring

Yup, Rogan werd goed geroosterd, en dat omvatte zelfs een vertegenwoordiger van het Witte Huis die dit zei: "Is Joe Rogan een arts geworden terwijl we niet keken?" Kate Bedingfield, communicatiedirecteur van het Witte Huis, zei tegen CNN: "Ik weet niet zeker of het aannemen van wetenschappelijk en medisch advies van Joe Rogan misschien wel de meest productieve manier is voor mensen om aan hun informatie te komen.”

Dat was nog maar het begin, toen verschillende gebruikers naar Twitter gingen, wat Rogan op de been bracht.

Interessant genoeg zetten andere fans de media op scherp voor het opvolgen van het advies van Bill Gates over vaccins, die op zijn beurt net zo gekwalificeerd is als Joe Rogan over dit onderwerp.

Natuurlijk zouden fans ook bezwaar maken tegen de verklaring, waarin staat: "Bill Gates heeft de afgelopen 20 jaar met artsen gewerkt aan het creëren en distribueren van vaccins, vooral aan de meest behoeftigen over de hele wereld. Hij is GEEN arts, maar hij is ongeveer 1.000x beter gekwalificeerd om over vaccins te praten dan Joe Rogan."

Toch lijkt het alsof Rogan iedereen aan het praten heeft.

Aanbevolen: