Fans Troll Alex Rodriguez gedwongen om naar JLo-nummer in een winkel te luisteren

Inhoudsopgave:

Fans Troll Alex Rodriguez gedwongen om naar JLo-nummer in een winkel te luisteren
Fans Troll Alex Rodriguez gedwongen om naar JLo-nummer in een winkel te luisteren
Anonim

Fans denken dat Alex Rodriguez nog steeds rouwt om het einde van zijn relatie met Jennifer Lopez maanden nadat ze hun verloving hadden afgezegd - en ze heeft de verhitte romance met Ben Affleck opnieuw aangewakkerd.

Na te zijn gespot op zoek naar een nieuw huis in New York, is A-Rod onlangs gezien bij een niet-geïdentificeerde winkel in Nashville. Hoewel het niet duidelijk is welke winkel het was, is er één element dat weinig twijfel laat: het nummer op de achtergrond is de bop van Jennifer Lopez.

TikToker filmt Alex Rodriguez terwijl hij winkelt terwijl hij naar Jennifer Lopez luistert

Een TikTok-gebruiker filmde de voormalige honkbalspeler op 3 augustus in de betreffende winkel.

“Niet Arod aan het winkelen met ‘Jenny from the block’ die in de winkel speelt”, schreef de TikToker, zichtbaar geamuseerd door het ongelukkige toeval.

Rodriguez is op de achtergrond met een vriend en beiden dragen geen gezichtsbedekking. Ze hebben koude drankjes in hun handen terwijl ze een praatje maken terwijl Jenny From The Block duidelijk aan het spelen is.

Uitgebracht in 2002, werd het nummer opgenomen in Lopez' derde studioalbum This Is Me… Then. Het incident is nog tragischer omdat het lied de officiële komst van de zanger markeerde met zijn toenmalige verloofde Ben Affleck.

In de video verschijnen Affleck en Lopez in verschillende ordinaire poses vanuit het oogpunt van de paparazzi. Sommige poses zijn onlangs opnieuw gemaakt nu de Gone Girl-acteur en de zanger de vlam opnieuw hebben aangewakkerd.

"Ze hebben hem waarschijnlijk binnen zien komen en hem omdoen", reageerde een fan op de theepagina van beroemdheden @deuxmoi.discussions.

“ok dat is hilarisch lmao,” was een andere opmerking.

"Pro level trolling," viel een andere fan in.

"iemand zei dat hij JLo door heel Europa stalkt", beweerde een andere gebruiker.

Fans denken dat Alex Rodriguez aan het huilen is Jennifer Lopez A River

Volgens sommige bronnen ging het gerucht dat Rodriguez Lopez al heel vroeg in hun relatie had bedrogen.

Meer recentelijk zou Rodriguez ook dronken Lopez hebben gebeld toen ze op vakantie was in de Hamptons.

Volgens een anonieme DeuxMoi-post die vorige maand werd gedeeld, heeft een niet nader genoemde A-lister zich misschien net gerealiseerd wat hij verloor na een recente splitsing. De bron beweerde dat deze beroemde man dronken is terwijl hij zijn beroemde "triple threat" vrouwelijke beroemdheid ex belt en haar smeekt om weer bij elkaar te komen.

Het duurde niet lang voordat fans van JLo deze rekensom maakten en aan Alex Rodriguez dachten, hoewel het niet is bevestigd.

Aanbevolen: