Natalie Portman heeft onthuld wat er in de verwijderde Thor: Love And Thunder-scènes zat

Inhoudsopgave:

Natalie Portman heeft onthuld wat er in de verwijderde Thor: Love And Thunder-scènes zat
Natalie Portman heeft onthuld wat er in de verwijderde Thor: Love And Thunder-scènes zat
Anonim

The Marvel Cinematic Universe (MCU) heeft opnieuw een aantal van zijn superhelden verzameld voor zijn nieuwste film, Thor: Love and Thunder. In de film wordt Thor (Chris Hemsworth) vergezeld door de Guardians of the Galaxy terwijl hij door het universum reist op zoek naar innerlijke vrede. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan als hij opnieuw oog in oog komt te staan met zijn ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman) die is getransformeerd in een vrouwelijke Thor. Om nog maar te zwijgen, Thor wordt ook geconfronteerd met een nogal serieuze dreiging van Gorr (Christian Bale) de God Butcher.

Inderdaad, er is veel voor Thor om hier zijn hoofd rond te wikkelen. En misschien, vanwege de vele verhaallijnen, wordt gezegd dat er veel geschoten scènes zijn die nooit de definitieve versie hebben gehaald. En zoals Portman heeft onthuld, bevatten de tussenfilmpjes zelfs hele werelden die Thor en zijn 'leger' deze keer niet zullen bezoeken.

De eerste versie van Thor: Love And Thunder was vier uur lang

Na het enorme succes van Thor: Ragnarok is Taika Waititi teruggekeerd om Marvels nieuwste Thor-aflevering te regisseren. En na alles wat voor de film was opgenomen, eindigde de eerste versie langer dan de looptijd van Avengers: Endgame.

"Het was ongeveer vier uur", onthulde Waititi terwijl Hemsworth tijdens hun gezamenlijke interview eraan toevoegde: "Bats gekke, wilde, vier uur durende cut die ik ooit heb gezien." Toen de film begon, realiseerde de regisseur zich uiteindelijk dat de film niet zo lang kan duren.

“Na ongeveer zes maanden in de film, realiseer je je dat het leuk was op de dag, maar het heeft niets te maken met de film,” legde Waititi uit. En dat is in wezen hoe de film eindigde met zijn huidige looptijd van twee uur en vijf minuten.

Uiteindelijk erkenden zowel Hemsworth als Waititi ook dat een filmopname van vier uur nooit zou werken. "Ik zou het geen film willen noemen", zei Hemsworth zelfs. Als reactie hierop zei Waititi: “Ik zou het gevoel hebben dat het meer een bijeenkomst is. Ik denk dat je gelijk hebt. Het is meer een bijeenkomst.”

Van de vier uur durende cut legde de regisseur ook verder uit: "Echt, ongeveer vijf keer, het geeft het verhaal gewoon op en gewoon voor 10, 15 minuten alleen maar grappen vertellen."

Natalie Portman: tussenfilmpjes hadden 'volledige planeten die er niet meer zijn'

Het blijkt echter dat het niet alleen grappen zijn die werden weggelaten toen Waititi klaar was met het samenstellen van de film. Sterker nog, Portman heeft sindsdien gezegd dat ze het jammer vond om "zoveel" van het materiaal te zien verdwijnen. "Dat is de vreugde en het verdriet van een Taika Waititi-project, dat hij zoveel genialiteit en zoveel materiaal creëert dat de film als een oneindig aantal dingen zou kunnen zijn", merkte de actrice op."En het betekent onvermijdelijk dat ongelooflijke, hilarische, ontroerende komedie en drama daar niet eindigen."

Van de scènes die werden geknipt, onthulde de Oscar-winnaar ook dat "er volledige planeten zijn die er niet meer zijn." En hoewel er nooit details over deze planeten zijn gegeven, hebben ze mogelijk een verband met twee Marvel-sterren die ook uit de definitieve versie zijn verwijderd.

Twee MCU-sterren hebben de definitieve versie van Thor: Love And Thunder niet gehaald

Naast planeten en grappen werden ook twee ervaren acteurs die eerder in andere Marvel-films speelden, uit de film verwijderd. "Ik heb met Peter Dinklage moeten werken, dat zit niet in de uiteindelijke film, maar ik heb met hem moeten werken, hij is fantastisch", onthulde Bale tijdens het persen voor Thor: Love and Thunder. “Ik heb met Jeff Goldblum mogen werken, hij zit ook niet in de uiteindelijke film. Zoals je ziet, komen er veel spullen op de vloer van de uitsnijderij terecht, ook al is het mooi, briljant spul.”

Misschien kreeg Goldblum ook te horen dat zijn scènes van tevoren waren geknipt, want toen hem ernaar werd gevraagd, was de reactie van de acteur gewoon hilarisch. Zal ik verliefd zijn op de donder? De waarheid is, en ik kan het nu zeggen omdat de trailer is uitgekomen, ik sta erin. Het is mijn meest uitdagende rol tot nu toe, en ik geloof dat dit mijn hoogste prestatie is', merkte Goldblum op.

“Ik word niet gezien, visueel. Jij ziet mij nooit. En je hoort me niet. Ik geloof ook niet dat er in welke scene dan ook naar mij wordt verwezen. Ik word waargenomen, alleen vibrerend. Het is aan de kijker om dat op te pikken… Maar je voelt wel wat. En dat zal ik zijn.”

Het is duidelijk dat er veel goede scènes zijn die uiteindelijk op de vloer van de uitsnijderij zijn beland. Maar zou Waititi ze op een gegeven moment willen vrijgeven? “Het is zo vermoeiend. Het laatste wat ik wil, is zoiets van: 'Ik denk dat ik die scène opnieuw moet proberen', legde de regisseur uit. “De film heeft nu een sterke structuur.”

Dat gezegd hebbende, blijft Portman hoopvol dat sommige verwijderde scènes uiteindelijk zullen worden vrijgegeven. "Ik bid dat het ergens als een dvd-extra terechtkomt of dat het ergens uitkomt", zei de Oscarwinnaar. "Omdat ik bedoel, ja, het is behoorlijk opmerkelijk spul."

Aanbevolen: