Wordt Spider-Woman de volgende vrouwelijke superheld in de 'MCU'?

Inhoudsopgave:

Wordt Spider-Woman de volgende vrouwelijke superheld in de 'MCU'?
Wordt Spider-Woman de volgende vrouwelijke superheld in de 'MCU'?
Anonim

Het is officieel: er komt een Spider-Woman-film aan, en het wordt tijd. Sinds de jaren zeventig hebben we verschillende incarnaties van Spider-Man op het grote scherm gezien, maar zijn vrouwelijke tegenhanger heeft nooit haar kans gehad om te schitteren. Dit alles staat op het punt te veranderen, nu Booksmart-regisseur Olivia Wilde het superheldengenre binnengaat met een aankomende film met het vrouwelijke personage.

Maar zal Spider-Woman de MCU betreden? Personages in het Spider-Verse zijn eigendom van Sony Pictures en niet van Disney-Marvel, en deze omvatten niet alleen Spider-Man, maar ook Venom en Morbius. Natuurlijk zijn we dankzij de onderhandelingen achter de schermen tussen de twee studio's gezegend met twee Spider-Man-films in de MCU en is er een derde film onderweg. Dus, zou Spider-Woman ook de overstap kunnen maken van Sony naar Marvel's Cinematic Universe? Er is nog geen bevestiging, hoewel geruchten suggereren dat ze dat zou kunnen doen.

Wie is Spider-Woman?

Spinnenvrouw
Spinnenvrouw

Het personage van Spider-Woman, wiens echte persona Jessica Drew is, begon in 1977 in de stripboeken. Nadat ze als kind ziek werd na blootstelling aan uranium, redde haar vader haar leven door haar te injecteren met een van een spin afgeleid serum. Na haar een aantal jaren in winterslaap te hebben gebracht, kwam Drew tevoorschijn met supersterke krachten en andere genetisch verbeterde vermogens. Ze begon haar superheldencarrière als privédetective, maar werd later een prominent lid van de Avengers en nam deel aan de strijd tegen HYDRA.

Het zijn haar banden met het bredere Marvel-universum die ervoor hebben gezorgd dat fans op Reddit speculeren over haar mogelijke toetreding tot de MCU. Hoewel er geen officieel woord is, is het logisch dat ze dat zou kunnen, omdat er een grotere mate van genderevenwicht moet zijn nu Black Widow is verdwenen. She-Hulk zal zich binnenkort een weg banen in de MCU, en het spreekt vanzelf dat Spider-Woman dat ook zou moeten doen, maar of we haar naast Spider-Man, Doctor Strange, Captain Marvel, et al zullen zien vechten, v alt nog te bezien. Er zijn echter een aantal aanwijzingen die de mogelijkheid suggereren.

Zal Spider-Woman de MCU betreden?

Spider-Heroes
Spider-Heroes

In maart van dit jaar ging het gerucht dat het hoofd van Marvel Studios, Kevin Feige, geïnteresseerd was in een nieuwe deal met Sony. Er werd beweerd dat dit de overgang van Spider-Woman naar de MCU zou omvatten. Toegegeven, er is nog steeds geen officieel woord over, maar het gerucht kreeg onlangs meer geloofwaardigheid door Spider-Woman-regisseur, Olivia Wilde.

Toen ze sprak tijdens een interview op de Shut Up Evan-podcast, gaf ze niet veel weg over haar aanstaande superheldenfilm. Ze heeft echter wel Kevin Feige genoemd, en dit heeft ertoe geleid dat veel mensen dachten dat er mogelijk een samenwerking met Sony en Marvel heeft plaatsgevonden. Toen hij tijdens het interview over de film sprak, zei Wilde:

"Alles wat ik kan zeggen is dat dit verreweg het meest opwindende is dat me ooit is overkomen. Ik heb niet alleen het gevoel dat ik een verhaal mag vertellen dat… God, het is alsof ik naar me luister terwijl ik Kevin probeer te ontwijken Feige's kogelgeweer."

Nogmaals, we hebben hier niet veel te doen, maar het is duidelijk dat Feige op de een of andere manier betrokken is bij de nieuwe Spider-Woman-film. Ja, Wilde maakte een grapje, maar waarom zijn naam anders noemen? Deze subtiele aanwijzing wijst op de opname van het personage in de MCU, hoewel er geen concreet bewijs is om te suggereren dat Marvel en Sony een soortgelijke deal hebben uitgewerkt als die welke de weg vrijmaakte voor de Spider-Man-films van Tom Holland. Toch hebben we goede hoop dat de overgang kan plaatsvinden.

Behalve het feit dat de opname van Spider-Woman in de MCU logisch is vanuit een verhaalstandpunt, is het ook logisch vanuit een financieel oogpunt. De afgelopen jaren heeft Sony niet veel succes gehad met hun films binnen het Spider-Verse. De Andrew Garfield-films voldeden niet aan de verwachtingen en Venom werd niet warm ontvangen door critici. Een samenwerking met Marvel zal beide studio's goed van pas komen, aangezien degenen die verantwoordelijk zijn voor de MCU een goed begrip hebben van hoe een superheldenfilm contact kan maken met het publiek.

Fans zijn misschien ook beter gediend, omdat ze niet alleen een betere kans hebben om een succesvolle realisatie van Spider-Woman op het scherm te zien, maar ze zullen ook de kans krijgen om haar te zien staan tegenover die andere bekende helden die al deel uitmaken van het Marvel's Cinematic Universe. Voor nu zullen we gewoon moeten afwachten. Een Spider-Woman-film is er zeker een waar lang naar uitgekeken wordt, dus laten we hopen dat Wilde, en de studio('s) waar ze onder werkt, het personage de film geeft die ze verdient.

Aanbevolen: