Alles wat Lilly Singh deed om een van de rijkste YouTubers te worden

Inhoudsopgave:

Alles wat Lilly Singh deed om een van de rijkste YouTubers te worden
Alles wat Lilly Singh deed om een van de rijkste YouTubers te worden
Anonim

Lilly Singh weet het een en ander over een bawse zijn. Zozeer zelfs dat ze een boek heeft geschreven waarin ze ons leert hoe we er een kunnen zijn. In het boek beschrijft ze enkele van de krankzinnige dingen die ze deed toen ze op weg was naar de top, zoals een beetje stalken Harley Morenstein, die haar genoeg goudklompjes gaf om haar YouTube-kanaal te laten groeien en het krijgen van een kunstwerk voor M. I. A., wiens vergaderarrangement nogal slordig was.

Lilly Singh heeft vooral een revolutie teweeggebracht in de wereld van YouTube en heeft ongekende normen gesteld, waardoor ze uiteindelijk haar eigen show heeft gelanceerd, A Little Late with Lilly Singh. Om te zeggen dat ze het spel heeft veranderd, is een understatement. In 2017 schatte Forbes het vermogen van Singh op $ 10,5 miljoen, waarmee ze een van de rijkste YouTubers van het decennium was. Dat aantal is duidelijk gestegen. Hoe dan ook, dit is wat Singh nodig had om de top van de ladder te bereiken:

10 Een carrière in de psychologie opgeven

Voordat ze YouTube als carrière begon, was Lilly Singh van plan zich te verdiepen in het professionele pad van de psychologie. In feite moest Singh een masteropleiding volgen toen de YouTube-bug beet. Ze vroeg een jaar om haar ouders te bewijzen dat ze iets met het platform kon doen. Bewijs dat ze dat deed, terwijl ze miljoenen volgers vergaarde.

9 IISuperwomanII

In 2010 begon Singh een YouTube-kanaal waarvan de naam was geïnspireerd op het populaire personage dat voor haar de inspiratie was dat ze alles kon doen. Singh heeft in het verleden gezegd dat het maken van YouTube-video's haar te hulp kwam, omdat de video's haar hielpen om uit een depressie te vallen. Jaren later deden Singhs komische sketches hetzelfde voor andere mensen; hen uit een depressie halen. Haar personages, geïnspireerd door haar Punjabi-achtergrond, werden over de hele wereld populair.

8 Superwoman-vlogs

Toen Lilly's hoofdkanaal een succes werd, begon ze een heel ander kanaal, waar ze wekenlang haar dagelijkse leven met haar volgers deelde. Mochten er twijfels zijn over Singhs arbeidsethos, dan is het kanaal er nog steeds om te bewijzen dat ze leeft volgens haar filosofie, Hustle Harder, en niet bang is om het woord te voeren.

7 Verhuizen naar LA

Singh groeide op in Scarborough, dat ze in haar 'draw my life'-video beschreef als een getto-deel van Toronto. Als kind was ze een meisjesgids, een tomboy en op de lagere school een afscheids. Scarborough maakte daarom een groot deel uit van wie ze is, maar ze moest het achterlaten om haar dromen in Los Angeles na te jagen.

6 De wereld rondreizen

In 2015 ging Singh op wereldtournee genaamd 'A Trip To Unicorn Island'. Tijdens de tour had ze contact met miljoenen van haar fans van over de hele wereld en maakte ze schetsen van haar populaire personages. Tijdens de tour bezocht ze Singapore, Dubai, Trinidad en Tobago, het Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, India en Australië. Het werd ook gedocumenteerd en uitgebracht als een film op YouTube.

5 Samenwerken met beroemdheden

Op haar YouTube-kanaal presenteerde Singh een segment met de titel '12 Collabs of Christmas', geboren uit het concept van komiek Ellen DeGeneres, '12 Giveaways of Christmas'. In het segment werkte Singh samen met wie is wie in het veld entertainment, waaronder Selena Gomez, Will Smith, Jay Shetty en Reese Witherspoon, die onlangs haar bedrijf Hello Sunshine heeft verkocht.

4 Acteren

Naast creatieve video's op YouTube deelde Singh via haar vlogs haar pogingen om banen in films te krijgen. Tussen 2011 en nu is Singh in een aantal films verschenen, waaronder Thank You, Dr. Cabbie, Bad Moms en F the Prom. Op televisie was ze te zien in shows zoals Life in Pieces, Fahrenheit 451, One World: Together at Home, The Simpsons en The Price is Right.

3 Een boek publiceren

Singh houdt ervan om haar publiek te inspireren, en ze vond het juiste kanaal om dat te doen. In maart 2017 bracht Singh How to Be a Bawse: A Guide to Conquering Life uit, in samenwerking met Penguin Random House. In het boek deelt ze haar wijsheid en vertelt ze over de reis naar de top. Het boek werd al snel een bestseller op de lijst van de New York Times en droeg bij aan haar toch al succesvolle leven.

2 ‘Een beetje laat met Lilly Singh’

Singh kondigde in maart 2019 aan dat ze Carson Daly op de late-night-slot zou vervangen met haar talkshow, A Little Late with Lilly Singh. Singh's nieuwe optreden maakte haar de enige vrouw die een late-night show op een groot netwerk presenteerde. Deze stap kwam met een knipoog van Singh's jeugdliefde Dwayne 'The Rock' Johnson', die sindsdien een vriend van haar is geworden.

1 Efficiënt gewond raken

De reis van het leven is een lange vermoeiende. Soms worden we zo hard neergeslagen dat het moeilijk is om weer op te staan. Singh, die ervan houdt het publiek te motiveren en haar authentieke zelf te zijn, gelooft in efficiënt gekwetst worden. Net als wij is ze vaak neergeslagen, maar ze blijft de weg terug vinden. "Ik heb mijn hersenen een beetje getraind om mezelf toe te staan boos of diepbedroefd te zijn, mezelf mislukking te laten voelen, maar er niet te lang mee bezig te zijn." Singh zei in een interview met Tom Bilyeu.

Aanbevolen: