Alles wat Macaulay Culkin deed terwijl hij een pauze nam van acteren

Inhoudsopgave:

Alles wat Macaulay Culkin deed terwijl hij een pauze nam van acteren
Alles wat Macaulay Culkin deed terwijl hij een pauze nam van acteren
Anonim

Macaulay Culkin was in zijn tijd een van de meest gevierde kindacteurs. Macaulay werd geprezen als een van de grootste kindacteurs aller tijden en werd in de jaren negentig beroemd dankzij de eerste twee films van Home Alone, die sinds de release jarenlang essentiële gezinsvriendelijke films met vakantiethema zijn geworden. Zijn nettowaarde klokt momenteel ten minste $ 18 miljoen per We althy Gorilla-rapporten.

Het is echter vaak bewezen dat roem op zo'n jonge leeftijd kostbaar kan zijn, en dat werd het geval voor de New Yorkse acteur. In de hoop te verdwijnen, nam Macaulay een pauze van acteren na zijn film Richie Rich uit 1994 om naar een privéschool in Manhattan te gaan. Hoewel hij in 2003 zijn comeback maakte in acteren, was zijn acteercarrière nooit meer hetzelfde nadat hij wegging. Dus wat gebeurde er? Om het samen te vatten, hier is alles wat Macaulay Culkin buiten acteren had gedaan.

6 Macaulay Culkin's halfzus overleden aan overdosis drugs

Helaas was zijn jeugd, ondanks de glimlach die Macaulay Culkin voor miljoenen kinderen over de hele wereld bracht, verre van perfect. Zijn bekendheid had op de een of andere manier jaloezie gewekt bij zijn vader, Kit, die jarenlang in Broadway-toneelstukken had gewerkt. Het paar heeft een vervreemde relatie nadat Macaulay de namen van zijn beide ouders uit zijn trustfonds heeft verwijderd. Zijn halfzus, Jennifer, stierf in 2000 aan een overdosis drugs, en zijn oudere, Dakota, stierf op 29-jarige leeftijd nadat hij werd aangereden door een auto. Ze was net naar Los Angeles verhuisd om een carrière in de filmindustrie na te streven.

5 Macaulay Culkin was medeoprichter van een comedy-rockband

Naast zijn indrukwekkende acteerportfolio is Macaulay Culkin ook een muzikale artiest in hart en nieren. De acteur, die verscheen in de videoclip "Black or White" van Michael Jackson, vormde in 2013 een komische rockband genaamd Pizza Underground. De band bestond uit de acteur zelf en een paar goede vrienden: Matt Colbourn, Phoebe Kreutz, Deenah Vollmer, en Austin Killham. Ze speelden voornamelijk hun parodieën op de liedjes van The Velvet Underground terwijl ze pizza's in dozen aan het publiek gaven. Helaas heeft de acteur onthuld dat de bandleden in 2018 uit elkaar zijn gegaan.

"Het was een lachertje dat we deden - we hielden wel van een open mic-ding, en toen namen we iets op in mijn woonkamer. En zetten het dan gewoon online en vergaten het een beetje," zei hij, was er een beetje moe van, om heel eerlijk te zijn."

4 Macaulay Culkin's terugkeer naar acteren

Macaulay Culkin werd het acteren in films beu en keerde in plaats daarvan terug naar acteren in een toneelstuk. Na zes jaar afwezigheid speelde hij goed gechoreografeerde zaken in het controversiële toneelstuk Madame Melville in het Vaudeville Theatre in Londen. Het stuk speelt zich af in het Parijs van de jaren 60 en vertelt het leven van een 15-jarige Amerikaanse student die een verboden relatie met zijn leraar heeft.

"Als laatstejaarsstudent op de middelbare school bedenk je wat je met je leven wilt doen. Ik vroeg mezelf af of ik weer wilde gaan acteren en dacht: 'Ja, maar onder mijn eigen voorwaarden en niets vergelijkbaars was eerder, "vertelde hij aan BBC Entertainment.

3 Macaulay Culkin's strafblad

Het is vele malen bewezen dat roem op zo'n jonge leeftijd kostbaar kan zijn, wat ook het geval was voor Macaulay Culkin. Hij is door de jaren heen betrokken geweest bij verschillende problemen met de wetten. Slechts vier jaar na het overlijden van zijn halfzus aan een overdosis, werd Macaulay in 2004 gearresteerd wegens bezit van drugs, hoewel hij kort daarna werd vrijgelaten onder een borgsom van $ 4.000.

Alles wat ik om de een of andere reden doe, wordt een groot gek ding, weet je, ook al doet elk normaal persoon het. Zoals, ja, ik ben een kind, ik dronk een biertje, ik rookte een joint. Groot deal”, vertelde hij in mei van dat jaar aan Larry King van CNN.

2 Macaulay Culkin en Brenda Song's relatie

Macaulay Culkin is door de jaren heen in verband gebracht met een paar grote namen in Hollywood, waaronder Mila Kunis. Zijn recente vrouw is Brenda Song, die hij ook het podium deelde in Seth Green's comedy-drama Changeland. Het paar begon hun relatie in 2017 en de zaken werden serieus nadat ze een nieuwe toevoeging aan hun leven verwelkomden, een kind genaamd Dakota, vernoemd naar zijn overleden zus. Zoals People exclusief meldde, verloofden ze zich in januari 2022 en gaan ze binnenkort naar het altaar!

"Ik heb een mooi klein gezin - een mooi meisje, een mooie hond, een mooie kat en al die dingen. We gaan verhuizen", vertelde de acteur Joe Rogan in 2018. "We doen het huisgebeuren en al dat soort dingen."

1 Wat volgt er voor de voormalige kindacteur?

Dus, wat is de toekomst voor Macaulay Culkin? Op 41-jarige leeftijd lijkt het redelijk goed te gaan met de acteur, hoewel hij sindsdien geen grote hit aan de kassa heeft gehad. Fans waren echter onder de indruk toen hij eerder dit jaar een korte, onverwachte cameo maakte op HBO Max's The Righteous Gemstones, en verlangen naar meer. Zijn laatste optreden op het scherm was vorig jaar in American Horror Story als een van de hoofdpersonen.

Aanbevolen: