Wat Emmy Rossum deed om Angelyne te worden

Inhoudsopgave:

Wat Emmy Rossum deed om Angelyne te worden
Wat Emmy Rossum deed om Angelyne te worden
Anonim

Emmy Rossum is echt getransformeerd voor haar nieuwe tv-rol. De actrice die vooral bekend is door het spelen van Fiona in Shameless van Showtime, zal binnenkort te zien zijn in de nieuwe Peacock-streamingserie Angelyne die er heel anders uitziet.

De 35-jarige actrice speelt het titelpersonage Angelyne, die in de jaren 80 beroemd werd nadat een mysterieus reclamebord verscheen. Ze werd bekend om haar bombshell looks, ordinair gevoel voor kleding en liefde voor de kleur roze. Op een gegeven moment was ze zelfs de zelfverklaarde Rorschach-test in roze en de glow-in-the-dark koningin van het universum.

Ondanks haar glamoureuze levensstijl en enorme advertentiecampagne in Los Angeles, stond Angelyne voor haar eigen uitdagingen. Deze nieuwe dramaserie gaat over roem, het overleven van de industrie, de manier waarop mannen omgaan met vrouwen, kristallen, UFO's en het steeds veranderende landschap van West Hollywood. Om de rol van de iconische blondine te spelen, moest Emmy Rossum een enorme transformatie doormaken. Hier is hoe ze veranderde in Angelyne.

8 Hoe Emmy Rossum zich voelde over het spelen van Angelyne

Emmy Rossum, die vorig jaar een dochter verwelkomde, zei dat ze de ervaring van het transformeren in een personage dat helemaal niet op haarzelf lijkt, 'volledig bevrijdend' vond.

"Ze heeft haar leven in kunst veranderd - dat is wie ze is", zei Rossum. Angelyne blijft door Los Angeles rijden in haar roze cabrio en verkoopt merchandise aan fans. "In het begin is het zenuwslopend", vertelde Rossum aan The Hollywood Reporter. “Maar je verloren voelen maakt plaats voor deze echte bevrijding - van mezelf en de vastlopers die een optreden kunnen belemmeren.”

7 Hoe lang duurde de transformatie van Emmy Rossum naar Angelyne

In een recent interview vertelde de Phantom of The Opera-actrice Emmy Rossum over het lange proces van vier tot vijf uur dat ze elke dag onderging om te transformeren in de blonde bom.

“De lichamelijkheid van het personage was een uitdaging,” zei ze. "Het lichaam is zwaar, maar het moet licht en bruisend aanvoelen."

6 Emmy Rossum liep verwondingen op bij de transformatie van 'Angelyne'

Er is gemeld dat Emmy Rossum blaren had van de nepborsten en last had van traanbuisproblemen door het dragen van twee paar contactlenzen. Rossum legde uit: Zoals mijn acteercoach me graag vertelt, is intensiteit niet iets waar ik mee worstel. Ik wilde ze de ervaring geven.”

5 Wat de man van Emmy Rossum dacht over de 'Angelyne'-transformatie

Zelfs Emmy Rossum's echtgenoot Sam Esmail - die als uitvoerend producent aan het project werkt - zei dat het "een beetje griezelig" was hoeveel zijn vrouw veranderde in het icoon van Los Angeles."Als ik zeg dat ik haar soms niet herkende omdat ze verdwaald was in deze persoon, meen ik het echt", vertelde Esmail aan The Hollywood Reporter. "Dit is mijn vrouw waar ik het over heb."

"Ik wist niet wie Angelyne was, en ik heb zo'n twintig jaar in L. A. gewoond", zei producer Sam Esmail. "Toen ik haar googelde, was ik een beetje verbaasd waarom Emmy haar zou willen spelen, maar hoe meer ik over haar te weten kwam, hoe meer het klikte. Heruitvinden, of een wedergeboorte van een trauma, dat is iets dat we allemaal op verschillende manieren doen.”

4 Emmy Rossum maakte indruk op executives met haar 'Angelyne'-optreden

"Ze was volkomen getransformeerd", zei Alex Sepiol, een drama-executive bij NBCUniversal over de voorstelling. Sepiol was op de set toen Emmy Rossum volledig in karakter arriveerde. “Dit soort prestaties geven in een zakelijke bijeenkomst, dat doet niemand. Maar dat is Emmy, ze is onverschrokken en gedurfd en gewoon een doorzetter.”

3 Emmy Rossum wilde haar hele carrière transformeren

Emmy Rossum is op zoek naar een heruitvinding in haar carrière, evenals haar look op het scherm. Ze wil afstand nemen van haar bekendste rol als Fiona in Shameless. Ze vocht op beroemde wijze voor loongelijkheid met haar mannelijke tegenspeler.

Het lijkt erop dat Emmy Rossum de tv-make-over gebruikt als visitekaartje voor haar jonge productiebedrijf.

“Ik vond het heel bevrijdend om in de spiegel te kijken en mezelf helemaal niet te zien”, zegt Rossum over Transforming in Angelyne. “In het begin is het zenuwslopend. Maar je verloren voelen maakt plaats voor deze echte bevrijding - van mezelf en de vastlopers die een optreden kunnen belemmeren."

2 Wat Emmy Rossum deed om Angelyne te spelen

Emmy Rossum maakte gebruik van haar eigen trauma om de rol te spelen, hoewel ze het beschrijft als een evoluerend proces.

"Het is een combinatie van verbeeldingskracht, dingen die diep persoonlijk zijn en soms trauma's die nationaal worden gehouden, dingen die veel groter zijn dan ikzelf. Het is fijn om een Rolodex van pijn te hebben”, lacht ze. “Het is ook fijn om een Rolodex van puur plezier te hebben. [Schaamteloze showrunner] John Wells zei altijd tegen me: 'Hoe helderder de foto, hoe donkerder de negatieven.'"

“Ik ben een persoon met veel fantasie en empathie. Ik heb ook veel osmose met andere mensen en met rollen die ik speel. Ik geloof nooit dat ik de rol ben, en ik denk nooit dat ik de rol ben", vertelt ze aan Flaunt Magazine. "De rollen zijn eerder iets dat bestaat als een mooie en comfortabele jas waarin ik een tijdje leef. een bepaalde tijd, maar ik denk dat het heel belangrijk is, vooral met een kind nu, om die jas uit te kunnen doen als ik thuiskom.”

1 Hoe Emmy Rossum zichzelf mentaal transformeerde voor Angelyne

Het was niet alleen haar fysieke verschijning dat Emmy Rossum veranderde in paly Angelyne, ze maakte ook gebruik van Angelyne's mentaliteit voor de rol en 'kocht zelfs haar meditatietapes op eBay'.

"Ze zegt dingen die ongelooflijk resonerend en diep zijn over identiteit - hoe je jezelf kunt vinden uit pijn, uit verdriet, uit verdriet, in deze hete roze bubblegum Barbie-fantasie", onthulde Rossum bij het promoten van de Peacock-show, "Het werkte op mij."

Aanbevolen: