Alles wat de cast van 'Friends' deed in het jaar voorafgaand aan de reünie

Inhoudsopgave:

Alles wat de cast van 'Friends' deed in het jaar voorafgaand aan de reünie
Alles wat de cast van 'Friends' deed in het jaar voorafgaand aan de reünie
Anonim

In november 1993 begonnen David Crane en Marta Kauffman aan het script te werken voor een show genaamd Insomnia Café. Later schakelden ze Kevin Bright in, die hen hielp de show te pitchen voor NBC Insomnia Café zou verschillende bewerkingen ondergaan en de titels veranderen in Six of One, Vrienden vinden ons leuk, en tot slot, wat tegenwoordig bekend staat als Vrienden. De show werd een cultklassieker waarvan de fanbase met elke volgende generatie groeit.

Op 27 meith vond de langverwachte Friends-reünie plaats, 17 jaar na het laatste seizoen van de show. De HBO Max-special omvatte een trivia-game en talkshow-segment gepresenteerd door James Corden, beelden van achter de schermen van de sitcom, herhalingen van de set van de show en optredens van beroemdheden als Justin Bieber en Lady Gaga.

Na de aankondiging van "The One Where They Get Back Together", was de hele cast opgewonden en klaar om de mensen te geven wat ze willen. Hier is alles wat ze deden in het jaar voorafgaand aan de reünie.

10 Jennifer Aniston heeft een Emmy-nominatie gekregen

In 2020 werd Jennifer Aniston genomineerd voor een Outstanding Lead Actress in A Drama Series-prijs voor haar rol als Alex Levy in The Morning Show, waar ze samen met Reese Witherspoon en Steve Carrell schittert. The Morning Show ging in 2019 in première op Apple TV+ en vertelt het verhaal van Alex Levy, een journalist wiens topbaan als nieuwsanker wordt bedreigd door een rivaal.

9 David Schwimmer organiseerde een virtueel evenement

Het evenementenbedrijf was het meest getroffen door de Covid-19-pandemie. Het bedrijf van David Schwimmer, Looking Glass, was niet vrijgesteld van de hit. Nauwelijks hadden ze een wereldpremièreproductie geopend in Chicago of de pandemie sloeg toe. Het bedrijf organiseerde een virtueel evenement om de terugkeer naar live-entertainment te ondersteunen.

8 En hij kondigde zijn terugkeer aan op ‘Intelligentie’

De Britse sitcom Intelligence werd voor het eerst uitgezonden op Sky One in februari 2020. David Schwimmer, gemaakt door Nick Mohammed, speelt Jerry Bernstein, een overdreven controlerende NSA-agent. Schwimmer speelt naast Nick Mohammed (Joseph Harries), Jane Stanness (Mary) en Sylvestra Le Touzel (Christine Cranfield). Nog maar een paar weken tot de Friends Special, maakte Schwimmer de aankondiging op Instagram.

7 Lisa Kudrow Hangout met Courteney Cox

De grote vraag in de hoofden van fans is altijd geweest; Zijn de Friends-cast eigenlijk vrienden in het echte leven? Fans zouden blij zijn te weten dat, meer dan 16 jaar nadat de productie stopte, de cast nog steeds contact houdt. Met name Lisa Kudrow, Courteney Cox en Jennifer Aniston onthulden in 2018 dat ze elkaar bijhouden via groeps-sms'jes. Cox is echter niet zozeer een fan van chain-sms'en.

6 En woonde de diploma-uitreiking van haar zoon bij

Kudrow is sinds 1995 getrouwd met de Franse reclameman Michel Stern. De twee hebben een zoon, Julian Murray Stern, die in 1998 werd geboren. Kudrows zwangerschap werd destijds opgenomen in het vierde seizoen van Friend's. Julian studeerde op 16 mei af aan het USCth en Kudrow kon niet trotser zijn. Op een Instagram-bericht deelde ze een foto van haar en Julian, met een onderschrift; “Gelukkig trots GELUKKIG. En een beetje huilen. Door mij, niet door hem.'

5 Matt LeBlanc verscheen in het laatste seizoen van 'Man With A Plan'

Sinds 2016 speelt Matt LeBlanc de rol van Adam Burns in Man With A Plan van CBS. Als Adam Burns bevindt hij zich midden in de zaak en probeert hij een familiebedrijf en ouderschap te combineren in een buitenwijk van Pittsburg. Het vierde seizoen van de show ging in première in april 2020 en loopt tot juni van hetzelfde jaar. Het was ook de laatste van de serie.

4 '9 maanden met Courteney Cox' is gebeurd

9 Months With Courtney Cox wordt uitgezonden op Facebook Watch. De show volgt de zwangerschapsreizen van 13 families. Door de seizoenen heen heeft het onderwerpen belicht als onvruchtbaarheid, tienerzwangerschappen, het onthullen van geslacht, de emoties die gepaard gaan met verwachten, geboortemethoden en het bewaren van eieren om er maar een paar te noemen. Onlangs ontving de serie een Emmy-nominatie.

3 De pianocovers van Courteney Cox ook

Courtney Cox heeft een passie voor muziek en ze aarzelt niet om deze met haar volgers te delen. Vaker wel dan niet, deelt ze clips van zichzelf terwijl ze bij de piano zit en een deuntje speelt. Ze is altijd in het gezelschap van een gitarist of haar dochter. Haar favoriete nummer kan van alles zijn, van 'Drivers License' van Olivia Odrigo of 'Holy' van Justin Bieber tot het themalied van Friends.

2 Matthew Perry heeft een kledingcollectie uitgebracht

In december 2020 kondigde Matthew Perry de release van een kledingcollectie aan. Het limited-edition merk van t-shirts, hoodies en mokken gebruikte de sleutelzin 'Could this be any more of…', een zin die populair was bij zijn personage, Chandler, op Friends. De collectie was slechts twee weken beschikbaar en was bedoeld om de Wereldgezondheidsorganisatie te helpen bij het bestrijden van de pandemie.

1 En bracht veel tijd binnenshuis door

Net als de rest van ons zat Perry binnen vast toen de pandemie toesloeg. In tegenstelling tot de meesten van ons zat hij echter vast in een strandhuis in Malibu. Zijn go-to-activiteiten zouden van alles zijn, van koekjes bakken tot bij een vuurplaats zitten en niet weten wat hij met zichzelf aan moest. Af en toe betrapte hij een paar mensen die hun hond uitlieten op het strand, en irriteerde hij zich eraan dat ze geen maskers droegen.

Aanbevolen: