Charlie Sheen deed iets belachelijks met een lamsbout, een grote haak en een fles whisky

Inhoudsopgave:

Charlie Sheen deed iets belachelijks met een lamsbout, een grote haak en een fles whisky
Charlie Sheen deed iets belachelijks met een lamsbout, een grote haak en een fles whisky
Anonim

Schijnbaar geboren om een ster te worden, komt Charlie Sheen uit een van de meest succesvolle acteerfamilies in de geschiedenis van het bedrijf. Niet alleen was Martin Sheen een grote ster, zijn zonen Charlie en Emilio Estevez werden ook stinkend rijk tijdens hun jaren als headliner in films.

Zodra de meeste acteurs roem en fortuin hebben bereikt, doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat ze niet het soort golven maken dat hun carrière kan torpederen. Aan de andere kant van het spectrum leek het altijd alsof Charlie Sheens gedrag in zijn echte leven schandaliger was dan alle personages die hij speelde.

Als het gaat om de overgrote meerderheid van de meest buitensporige verhalen over Charlie Sheen, zijn ze niet om te lachen. Aan de andere kant van het spectrum is het ding dat Sheen op een avond deed met een lamsbout, een grote haak en een fles whisky echter volkomen hilarisch.

Een gekke nacht

Sinds Charlie Sheen zijn hele leven zoveel succes heeft gehad, heeft hij een groot deel van zijn leven kunnen besteden aan alles wat hij wil, ongeacht de kosten. In feite heeft hij zijn hele leven zoveel wilde dingen gedaan dat iedereen enkele van de rare daden die Sheen heeft gedaan vergeet. Als de meeste sterren bijvoorbeeld naar Schotland zouden reizen om te doen wat Sheen en zijn vrienden in 2013 deden, zouden hun fans nooit de krantenkoppen vergeten die daaruit zou voortvloeien.

Volgens een Schotse hoteleigenaar, Willie Cameron genaamd, bemoeide hij zich op een dag met zijn eigen zaken toen hij werd gebeld door een Amerikaan. Tot Camerons verbazing vroeg de persoon aan de lijn hem om "een ouderwetse houten roeiboot, een traditionele Tilley-lamp, een bootshaak, een dikke ketting … en een lamsbout" te verzamelen. Toen Cameron dat unieke boodschappenlijstje kreeg, gingen er waarschijnlijk wat wilde dingen door zijn hoofd. Het zou blijken dat de reden voor de oproep waarschijnlijk vreemder is dan alles wat Cameron zich kon voorstellen.

Volgens Willie Cameron hoorde hij pas de dag voordat de beroemde acteur arriveerde dat Charlie Sheen degene was die deze items wilde hebben. Bovendien zegt Cameron dat hij tot geheimhouding was gezworen, wat duidelijk een gelofte is die Willie uiteindelijk brak. Toen Sheen arriveerde, bracht Cameron drie uur door met Loch Ness met Charlie en nam hem vervolgens mee het water op. Later gingen Sheen en zijn vrienden alleen op een boot en Cameron begon te geloven "het was altijd Charlie's ambitie om op Loch Ness te gaan en op het monster te jagen". Helaas kon Sheen het lam en de haak niet gebruiken om Nessie te vangen, hoewel het vrijwel zeker lijkt dat de whisky werkte voor het beoogde doel.

Charlie's Take

Van alle bijwerkingen die met roem gepaard gaan, moet een van de ergste zijn dat sterren te maken krijgen met leugens en geruchten die op hen betrekking hebben. Er is bijvoorbeeld een berucht verhaal over Richard Gere en een gerbil dat sommige mensen geloven, ook al zit er duidelijk geen waarheid in het verhaal waar mensen al tientallen jaren over praten.

Gezien het feit dat er altijd nepverhalen over sterren opduiken, zou het logisch zijn als de meeste mensen Willie Camerons verhaal over Charlie Sheen en het monster van Loch Ness niet geloofden. Volgens Camerons eigen versie van de gebeurtenissen zou hij immers een onbetrouwbare verteller kunnen zijn, aangezien hij blablab nadat hij tot geheimhouding had gezworen.

Het bleek echter dat er geen reden was voor Willie Cameron om Charlie Sheens geheim te bewaren. In 2013 tweette Sheen tenslotte over zijn monsterjacht op Loch Ness voordat hij zelfs maar op de boot ging. Bovendien, toen Sheen halverwege 2010 werd geïnterviewd door Jay Leno, sprak Sheen over zijn zoektocht naar het monster van Loch Ness. Sheen onthulde zelfs dat hij vóór die noodlottige nacht nog een poging had gedaan om op Nessie te jagen. “We wilden een nacht op Loch Ness doorbrengen met een fles whisky en een zaklamp. Maar het weer was zo slecht dat we het niet konden doen.”

Na het noemen van zijn eerste mislukte poging om met een boot op Loch Ness te gaan, begon Charlie Sheen in vage bewoordingen te vertellen over wat er op het water gebeurde."Er is iets gebeurd - er was een evenement op de top van het water dat te gek was." Voordat Sheen om details kon worden gevraagd, ging Charlie over en vroeg Jay Leno om hem te vergezellen op zijn volgende reis naar Loch Ness. Hoewel Sheen nooit specifiek is geweest over zijn Schotse reis, heeft hij verklaard dat hij op een andere reis ging om een mythisch wezen genaamd Kushtaka te vinden. Veel minder beroemd dan Nessie, beschreef Sheen Kushtaka als "een vormveranderende half mens, half otter" voordat hij verklaarde dat hij het wezen niet kon vinden toen hij naar Alaska reisde om ernaar te zoeken.

Aanbevolen: