Friends: acteurs die bijna een rol in de show hebben gespeeld

Inhoudsopgave:

Friends: acteurs die bijna een rol in de show hebben gespeeld
Friends: acteurs die bijna een rol in de show hebben gespeeld
Anonim

De zes belangrijkste sterren van de sitcom Friends, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer, zijn iconen. We zijn zo gewend om ze te kennen als de beroemde zes dat het moeilijk te geloven is dat iemand anders ooit in de race was om Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler en Ross te spelen. Maar honderden acteurs deden auditie voor de rollen die deze zes acteurs naar het sterrendom brachten.

Terwijl sommigen van hen succes hadden in andere projecten, verschenen anderen uiteindelijk in de show in verschillende cameo's van beroemdheden. De meeste acteurs die de kans om te schitteren in Friends hebben gemist, hebben er spijt van, ook al waren sommigen van degenen die wel in de show verschenen, zoals Tom Selleck, er eigenlijk door geïntimideerd! Bekijk deze acteurs die bijna rollen op Friends belandden.

15 Ellen DeGeneres wees Phoebe Buffay af

Een verrassend feit dat niet veel mensen weten over Ellen DeGeneres, is dat ze eigenlijk de eerste keuze van de producenten was om Phoebe Buffay te spelen. Volgens Metro was Ellen degene die de rol van Phoebe afwees, die later naar Lisa Kudrow ging. Ellens leven had er misschien heel anders uitgezien als ze de rol had aanvaard!

14 Eric McCormack had Ross Geller kunnen zijn

We kennen Eric McCormack allemaal van een beroemde sitcom: Will & Grace. Maar als de dingen anders waren gelopen, was hij misschien in plaats daarvan op Friends gecast! Hij was oorspronkelijk een sterke kanshebber voor de rol van Ross en deed meerdere keren auditie. Uiteindelijk besloten de producers om met David Schwimmer in zee te gaan.

13 Vince Vaughn paste gewoon niet bij Joey Tribbiani

In een interview met de Huffington Post onthulde de castingdirecteur van Friends, Ellie Kanner, dat Vince Vaughn echt binnenkwam om de rol van Joey Tribbiani voor te lezen. Hoewel ze dacht dat hij een goede acteur was en knap en lang was, paste hij gewoon niet op dezelfde manier in de rol van Joey als Matt LeBlanc.

12 Monica is geschreven voor Janeane Garofalo

Janeane Garofalo was niet alleen in de race om Monica Geller te spelen, de rol was eigenlijk met haar in gedachten geschreven. Oorspronkelijk zou het karakter van Monica scherper, donkerder en snauwer zijn om bij Garofalo's persoonlijkheid te passen. Maar toen Courteney Cox auditie deed, besloten de producers dat haar Monica leuker zou zijn voor het publiek.

11 Jon Cryer werd gevraagd om auditie te doen voor Chandler Bing

Jon Cryer is een andere acteur die bijna Friend s haalde. Hij kreeg een telefoontje waarin hij werd uitgenodigd om auditie te doen voor de rol van Chandler terwijl hij in Londen aan een toneelstuk werkte. Maar tegen de tijd dat zijn video-auditie in de Verenigde Staten arriveerde, was Chandler al gecast. Hij eindigde in ieder geval met een hoofdrol in Two and a Half Men !

10 Tea Leoni werd sterk overwogen voor de rol van Rachel

Hoewel het moeilijk is om iemand anders voor te stellen dan Jennifer Aniston als Rachel Green, werd Tea Leoni sterk overwogen voor de rol. Ze koos ervoor om in plaats daarvan een andere rol op zich te nemen en zou de hoofdrol spelen in een serie genaamd The Naked Truth. Dit is misschien wel haar grootste spijt in het leven sinds die show in het eerste seizoen werd geannuleerd.

9 Jon Favreau wees de rol van Chandler af

Acteur en regisseur Jon Favreau verscheen kort in Friends als Monica's rijke vriend Pete die kooivechter wilde worden. Maar volgens Hollywood.com had hij een veel grotere rol kunnen krijgen. Hij kreeg oorspronkelijk de rol van Chandler aangeboden, maar wees die af om zich op andere bezigheden te concentreren.

8 Leah Remini deed auditie voor de rol van Monica

Een andere acteur die de cut voor een van de zes belangrijkste sterren in de show niet heeft gehaald, is Leah Remini, bekend van haar rol als Carrie Heffernan in The King of Queens. Hoewel ze de audities niet doorkwam, werd ze later gecast als een alleenstaande moeder die in hetzelfde ziekenhuis beviel als Carol.

7 Jane Krakowski kwam niet ver in haar auditie voor Rachel

Een beroemde acteur die bijna in de klassieke sitcom werd gecast, is Jane Krakowski van 30 Rock. In een interview met E!, gaf ze toe dat ze auditie had gedaan voor de rol van Rachel en echt zou willen dat ze die had gekregen. Helaas kwam ze niet ver in het auditieproces.

6 Kathy Griffin deed auditie voor de rol van Phoebe

We kunnen Kathy Griffin Phoebe volledig zien spelen (hoewel we ervan overtuigd zijn dat niemand de rol als Lisa Kudrow zou kunnen spelen!). In een interview met HuffPost Live onthulde ze dat ze auditie deed voor de rol van Phoebe in Friends op hetzelfde moment dat veel van haar vrienden in Hollywood auditie deden.

5 Craig Bierko werd opgeleid om Chandler te spelen

De voormalige president van NBC Entertainment, Warren Littlefield, bekende in een Vanity Fair-interview dat hij Craig Bierko had opgeleid voor de rol van Chandler. Hoewel Matthew Perry de voorkeur had, kon hij zich in het begin niet binden omdat hij gebonden was aan een piloot voor Fox. Maar uiteindelijk kwam Perry beschikbaar en ging Bierko verder met andere acteeractiviteiten.

4 Tiffani Thiessen was te jong om Rachel te spelen

Tiffani Thiessen, die vooral bekend is door het spelen van Kelly Kapowski in Saved by the Bell, deed ook auditie voor de rol van Rachel Green. Ze onthulde in een interview met SiriusXM dat hoewel ze veelbelovend was, ze te jong was voor de rol. Vooral in vergelijking met haar co-sterren, was ze gewoon te jong om het personage voor elkaar te krijgen.

3 Nancy McKeon schitterde bijna als Monica

Nancy McKeon lijkt absoluut op een Monica. Volgens Cosmopolitan waren de castingagenten bij NBC ongelooflijk onder de indruk van haar auditie. Het kwam neer op McKeon en Courteney Cox. Maar uiteindelijk besloten de schrijvers en de president van NBC dat Cox beter geschikt was voor de rol.

2 Elizabeth Berkley wilde Rachel spelen

Een andere acteur die bijna in Friends werd gecast, is Elizabeth Berkley, die auditie deed voor de rol van Rachel. Hoewel ze het charisma heeft dat nodig is voor de hoofdrol, heeft ze de audities niet gehaald. Ze speelde als Nomi Malone in Showgirls en verscheen ook in The First Wives Club.

1 Jane Lynch deed auditie voor de rol van Phoebe

Nu beroemd vanwege het vertolken van Sue Sylvester in Glee, deed Jane Lynch auditie voor de rol van Phoebe. Hoewel ze niet helemaal gelijk had om de eigenzinnige excentriekeling van de groep te spelen, speelde ze in het laatste seizoen wel de makelaar van Monica en Chandler die hen huizen in de buitenwijken laat zien.

Aanbevolen: