Fans reageren op het uiteenvallen van Leonardo DiCaprio en Camila Morrone

Inhoudsopgave:

Fans reageren op het uiteenvallen van Leonardo DiCaprio en Camila Morrone
Fans reageren op het uiteenvallen van Leonardo DiCaprio en Camila Morrone
Anonim

Romans en relatiebreuken met beroemdheden lijken altijd geruchten en memes op te wekken, maar het liefdesleven van Leonardo DiCaprio heeft vaker de krantenkoppen gehaald dan de meeste mensen zich herinneren. Deze keer is hij trending vanwege zijn recente breuk met model Camila Morrone. Zoals verschillende lezers waarschijnlijk al vermoedden, is ze nu 25 jaar oud.

Nadat het nieuws over hun splitsing bekend werd, maakten mensen er non-stop grappen over op sociale media. En dit is waarom.

Ze waren al meer dan vier jaar samen

Vanwege hun grote leeftijdsverschil dachten de meeste fans dat de relatie tussen Leonardo DiCaprio en Camila Morrone geen stand zou houden, maar ze brachten meer dan vier jaar samen door en het leek serieus te worden. Naar verluidt begonnen ze begin 2018 met daten en in 2019 kondigde een bron aan dat ze hun relatie naar een hoger niveau hadden getild.

"Ze lijken behoorlijk serieus. Het is zeker geen losse relatie. Camila brengt veel tijd door bij hem thuis", zei een bron destijds. "Camila staat al lang bekend als Leo's vriendin. En Leo heeft haar lang geleden aan zijn beide ouders voorgesteld", voegde ze eraan toe.

Destijds was Camila gevraagd naar het leeftijdsverschil tussen haar en Leo, maar ze leek zich daar geen zorgen over te maken. "Er zijn zoveel relaties in Hollywood - en in de geschiedenis van de wereld - waar mensen grote leeftijdsverschillen hebben. Ik denk gewoon dat iedereen moet kunnen daten met wie ze willen daten," had ze gezegd. Hoewel er geen details zijn over waarom deze twee ermee ophielden, hebben fans hun eigen theorieën bedacht.

Fans hebben een patroon geïdentificeerd in Leo's datinggeschiedenis

Dat Leonardo DiCaprio alleen met vrouwen onder de 25 uitgaat, is een voortdurende grap op sociale media, maar de acteur lijkt er alleen maar in mee te gaan met zijn beslissingen. Fans hebben een grafiek gemaakt die viraal is gegaan en die deze theorie ondersteunt, en het feit dat hij en Camila kort na haar 25e verjaardag uit elkaar gingen, maakte iedereen gek.

"Ik moet weten hoe Leonardo DiCaprio deze scheidingen uitvoert. Begint hij maanden voordat ze 25 worden ruzie te maken om minder op te vallen? Worden ze op hun verjaardag wakker met een briefje met de tekst 'sorry dat ik niet kan haat me niet.' Iemand pls onderzoeken, "schreef iemand op Twitter.

"Misschien heeft Leonardo DiCaprio medelijden met alle vrouwen die geen auto kunnen huren tot ze 25 zijn en eigenlijk een hele goede kerel zijn. Is dat ooit bij je opgekomen?" Een andere persoon schreef.

Wat de reden voor deze breuk ook was, fans zullen geen andere verklaring horen.

Aanbevolen: