Fans reageren op de nieuwe Assassin-rol van Jennifer Lopez in 'The Mother' op Netflix

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de nieuwe Assassin-rol van Jennifer Lopez in 'The Mother' op Netflix
Fans reageren op de nieuwe Assassin-rol van Jennifer Lopez in 'The Mother' op Netflix
Anonim

De film gaat over een dodelijke huurmoordenaar die uit haar schuilplaats komt om de dochter te vinden en te beschermen die ze jaren eerder heeft opgegeven. En dat allemaal terwijl je op de vlucht bent voor gevaarlijke mannen.

Het scenario voor The Mother wordt geschreven door Misha Green, showrunner van Lovecraft Country, terwijl Mulan-regisseur Niki Caro in gesprek is om het project te leiden.

J. Lo-fans zijn enthousiast over haar moordenaarsrol in 'The Mother'

Fans en collega's zijn verheugd om te zien dat de Hustlers-ster zo'n uitdagende rol op zich neemt.

“We zijn grote fans van films met vrouwelijke huurmoordenaars! Super enthousiast @JLo!” Geena Davis Institute schreef in een tweet. De GDI, opgericht door de Thelma & Louise-actrice, zet zich in voor het bereiken van genderevenwicht in mediavertegenwoordiging.

“Ik bedoel, ik zou kijken naar een show van 1 uur waarin jlo pannenkoeken maakt, een hele moordenaar, het wordt een gas,” schreef @Movie_scenes.

“Dit geeft me genoeg, Shades of Blue, Second Act en Parker vibes en ik ben hier voor”, schreef @gianojames.

"Gefeliciteerd, Jennifer, je blijft geboekt en druk, ik kan niet wachten op jou als huurmoordenaar, dit zou goed moeten zijn", schreef @itsdeexo.

Jennifer Lopez heeft een heleboel films in de maak

Jennifer Lopez heeft naast The Mother verschillende films in de maak. Haar aankomende romcom Marry Me, met ook zanger Maluma en acteur Owen Wilson in de hoofdrol, wordt in mei van dit jaar door Universal uitgebracht. Ze zal ook schitteren in The Godmother en Shotgun Wedding, die onlangs furore maakten nadat Armie Hammer stopte met het project.

De zangeres en actrice zal te zien zijn in een andere Netflix-film, een naamloos project gebaseerd op de bestseller The Cipher. De film gaat over een FBI-agent die wordt betrokken bij de strategisch ontworpen kat-en-muis-achtervolging van een seriemoordenaar. Lopez zal de hoofdrol spelen en produceren.

Aanbevolen: