Fans reageren op Jennifer Lopez' nieuwe Pixie-kapsel op de cover van Allure

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Jennifer Lopez' nieuwe Pixie-kapsel op de cover van Allure
Fans reageren op Jennifer Lopez' nieuwe Pixie-kapsel op de cover van Allure
Anonim

Jennifer Lopez heeft haar uiterlijk drastisch veranderd, en het brak bijna het internet.

Zomaar, zonder enige waarschuwing, werden haar prachtige, vloeiende lokken omgevormd tot een nieuw kapsel dat haar scherpe gelaatstrekken moedig accentueert.

Fans waren stomverbaasd toen ze door alle berichten en foto's klikten om te zien of dit echt gebeurde, of dat er een slimme bewerking en een pruik bij betrokken was. Na het bekijken van de rest van de afbeeldingen als onderdeel van de Allure-spread, werd het duidelijk dat ze in feite een nieuw, kort kapsel heeft aangenomen.

Het lijkt erop dat Jennifer Lopez nog mooier is geworden in de ogen van haar fans, en we dachten niet dat dat mogelijk was.

Huid en haar

Jennifer Lopez schokte fans door die prachtige lange lokken te hakken, en zoals elke vrouw je zal vertellen, kost het heel veel vertrouwen om door dat proces te gaan. Haar haar is zozeer een deel van haar identiteit - er zullen geen dramatische diva-momenten meer zijn als haar haar wordt geblazen door een fan op het podium, en ze zal niet in staat zijn om haar haar verleidelijk rond te gooien of het ooit te laten vallen -perfect op haar gezicht.

JLO heeft zich gecommitteerd aan het zeer korte pixiehaar en haar fans zijn er helemaal weg van. Haar Instagram-feed wordt overspoeld met gratis opmerkingen en fans lijken te denken dat haar korte haar nog een stap verder gaat in het versterken van een ander aspect van haar verbluffende schoonheid… haar stralende huid.

Zoveel liefde

De meeste liefde van fans die Jennifer Lopez ontvangt voor haar gloednieuwe haar, komt van het gebruik van emoji's, en afgaand op wat we zien, lijkt het erop dat fans erg aan boord zijn met wat ze zien. Opmerkingen zoals "omg dat haar" en "oh wauw, niet veel mensen kunnen dit voor elkaar krijgen" staan overal in de commentaarsectie, samen met meer hete vuurvlamemoji's dan we kunnen tellen. Kerry Washington kwam binnen met één simpel woord dat het voor de meeste fans samenvat; "PRACHTIG."

Fans vinden haar perfect

De consensus is dat de nieuwe look van Jennifer Lopez haar perfecte, stralende huid verder accentueert. Nu haar gezicht volledig te zien is zonder dat er gevallen haar omheen zit, is het voor fans nog duidelijker geworden dat haar gladde, zachte huid de perfecte glans heeft. "Je huid is perfect, omg" en "wauw, wauw, wauw die gloed" zijn slechts een paar opmerkingen van kwijlende fans over de hele wereld.

JLo Beauty kan heel goed een piek in de verkoop zien…

Aanbevolen: