Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence zullen een absurd bedrag verdienen voor 'Don't Look Up

Inhoudsopgave:

Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence zullen een absurd bedrag verdienen voor 'Don't Look Up
Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence zullen een absurd bedrag verdienen voor 'Don't Look Up
Anonim

Het grote geld krijgen is de naam van het spel voor de grootste sterren in Hollywood, en de weinige gelukkigen die in films schitteren, zijn allemaal in staat om een aanzienlijk salaris te bemachtigen. Kijk maar eens naar de salarissen van grote namen en bereid je voor om je mond open te doen.

Dit jaar zullen Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio samen de hoofdrol spelen in Don't Look Up, met een legitieme sterrencast. Het duo is al jaren sterren en Netflix gaat ze een schokkend salaris betalen.

Laten we Don't Look Up eens nader bekijken en zien hoeveel DiCaprio en Lawrence van de film zullen verdienen.

DiCaprio en Lawrence zijn grote sterren

Als je naar het landschap van grote Hollywood-filmsterren kijkt, zijn er niet veel mensen die in dezelfde klasse staan als zowel Leonardo DiCaprio als Jennifer Lawrence. Ze doen het allebei al jaren goed op het grote scherm en hebben elk de meest prestigieuze prijzen in Hollywood in de wacht gesleept.

We zijn al een filmster sinds de jaren 90 en er is voor Leonardo DiCaprio vrijwel niets meer te bereiken. Zijn grootste hits zijn Titanic, Catch Me If You Can, The Departed, Inception, The Revenant en meer. Geloof ons als we zeggen dat dit slechts het topje van de ijsberg is voor DiCaprio's grootste hits.

Lawrence is nog niet zo lang een ster, maar dit betekent niet dat ze minder indrukwekkend is geweest. Lawrence is te zien geweest in de Hunger Games-franchise, de X-Men-franchise, Silver Linings Playbook, American Hustle en nog veel meer. Ze was zelfs al vroeg in haar carrière te zien in The Bill Engvall Show.

In 2021 komen deze twee Hollywood-titanen samen voor een van de grootste films van het hele jaar.

Ze zullen samen de hoofdrol spelen in 'Don't Look Up'

Het koppelen van massieve sterren kan een effectieve strategie zijn in Hollywood, en Netflix brengt DiCaprio en Lawrence samen voor Don't Look Up. Deze twee namen zijn indrukwekkend genoeg, maar een nadere blik op de cast zal een belachelijke hoeveelheid talent onthullen die het script van Adam McKay tot leven zal brengen.

Enkele van de grootste namen die betrokken zijn bij Don't Look Up zijn Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothee Chalamet en zelfs Tyler Perry. Nog steeds niet onder de indruk? Namen als Ron Perlman en zelfs Ariana Grande zullen in de film te zien zijn. Dit is gemakkelijk een van de meest gestapelde cast in de recente geschiedenis, en het is deels de reden waarom er veel hype rond deze film is.

Het concept van de film is interessant en McKay heeft een uitzonderlijke staat van dienst in het maken van grappige films. Het feit dat deze film een zwarte komedie is met een sciencefiction-element maakt het des te interessanter, en we kunnen ons alleen maar voorstellen hoeveel mensen zullen afstemmen om deze film te bekijken zodra deze wordt uitgebracht.

Als je zoveel sterren in één film hebt, zal het budget natuurlijk stijgen, en het gecombineerde salaris van DiCaprio en Lawrence heeft zeker de stratosfeer bereikt.

Ze zullen samen $ 55 miljoen verdienen

Dus, hoeveel zullen Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio verdienen voor Don't Look Up. Volgens rapporten zal het duo samengaan om $ 55 miljoen te verdienen, wat een krankzinnig aantal is om een paar acteurs te betalen voordat de productiekosten zelfs maar worden meegerekend.

Per IndieWire: "De twee met een Oscar bekroonde acteurs leiden Adam McKay's Netflix-komedie Don't Look Up in wat gemakkelijk de grootste sterrencombinatie van het jaar is. ontving een gerapporteerd salaris van $30 miljoen en Lawrence een gerapporteerd salaris van $25 miljoen voor Don't Look Up."

Zoals we al zeiden, zijn deze twee sterren gewend om een topsalaris te krijgen, en het is interessant om te zien dat Netflix het grote geld voor hen beiden uitdeelt. We hebben grote sterren hun salaris zien verlagen om het productiebudget van een film te helpen, maar het is duidelijk dat Netflix gelooft dat ze serieus geld gaan verdienen voor Don't Look Up zodra het officieel uitkomt.

Don't Look Up wordt een van de grootste films van het hele jaar, en Netflix zorgde ervoor dat de grootste sterren een premie betaalden om er meer een evenement van te maken dan alleen een typische filmrelease. Onnodig te zeggen dat mensen snel genoeg nauwlettend in de gaten zullen houden hoe de film presteert op de streaminggigant.

Aanbevolen: