Friends: 10 tekenen dat jij de Rachel van je vriendengroep bent

Inhoudsopgave:

Friends: 10 tekenen dat jij de Rachel van je vriendengroep bent
Friends: 10 tekenen dat jij de Rachel van je vriendengroep bent
Anonim

Rachel Green is een van de meest memorabele personages in de geschiedenis van alle sitcoms. Dankzij deze rol werd Jennifer Aniston een van de grootste sterren van de jaren '90 en vroege jaren 2000. Ze is in wezen de hoofdpersoon van Friends: de serie begint met haar wandeling door de deur van de favoriete ontmoetingsplek van de groep, Central Perk.

Rachel Green zijn ziet er best netjes uit: je hebt geweldige vrienden, waarvan er één al sinds de middelbare school smoorverliefd op je is, en ze vangen je altijd op als je v alt. Door de seizoenen heen heeft Rachel echter bewezen dat ze veel meer is dan alleen een mooi gezicht.

10 Jij bent de prinses van de groep

ross en rachel in vriendenpiloot
ross en rachel in vriendenpiloot

Rachel hoefde in haar leven geen vinger uit te steken voordat ze zich bij de bende aansloot in de pilot-aflevering van Friends. Haar loskoppeling van de realiteit is bijna vertederend en hartverscheurend! Ze komt aanstormen in Central Perk als een jonkvrouw in nood.

Als je hulp nodig hebt, komen je vrienden dan haasten voordat je de kans hebt om het ze te vragen? Rachels van vriendengroepen worden automatisch goed geaccepteerd en ze worden vaak behandeld als roy alty's.

9 Je bent naïef

Jennifer Aniston als Rachel Green op 'Friends' trekt een gezicht
Jennifer Aniston als Rachel Green op 'Friends' trekt een gezicht

Jij bent degene in je vriendengroep die moeite heeft om doktersafspraken te maken en boodschappen te doen, net zo moeiteloos als je typische Monica zou doen.

Wat Rachel naïef maakt, is ook het feit dat ze vaak het beste van mensen aanneemt. Ze is het type persoon dat gemakkelijk wolven in schaapskleren over het hoofd ziet. In een van de best beoordeelde afleveringen van Friends was ze verontwaardigd toen ze zich realiseerde dat Ross haar op de middelbare school uitlachte. Kom op Rachel, natuurlijk deden ze dat. Je was het populairste meisje op school.

8 Je hebt het recht

Jennifer Aniston als Rachel Green op tv-show van vrienden in de keuken
Jennifer Aniston als Rachel Green op tv-show van vrienden in de keuken

Rachel kwam uit een rijke familie, dus ze had absoluut het gevoel dat alles van haar was. Ze voelde zich vernederd toen ze serveerster was bij Central Perk, hoewel ze al snel besefte dat je nogal wat vaardigheden nodig hebt om die taak goed uit te voeren. Toen Monica geen andere keus had dan een waardeloze baan aan te nemen, noemde Rachel de baan 'vernederend'.

Hoe zou jij je voelen als je serveerster was bij Central Perk (en een onhandige)? Als je net als Rachel bent, zou dat je geest waarschijnlijk helemaal verpletteren.

7 Jij bent de modieuze

Rachel Green en Monica Geller in vrienden
Rachel Green en Monica Geller in vrienden

In elke groep zal er altijd die ene persoon zijn die meer om mode en uiterlijk geeft dan anderen. Rachel's outfits schreeuwden de typische jaren '90, terwijl Phoebe zich niets aantrekt van modetrends.

Plagen je vrienden je ooit omdat je geobsedeerd bent door hoe je eruitziet? Maak je er een punt van om iets moois te dragen, zelfs als je thuis aan het chillen bent? Dat is zo'n Rachel-ding om te doen.

6 Iemand van je groep is hopeloos verliefd op je

Rachel en Ross relatie op vrienden
Rachel en Ross relatie op vrienden

In elke dynamische vriendengroep hebben mensen de neiging verliefd te worden, one night stands te hebben en zelfs een zeer serieuze relatie te beginnen. Rachels type persoon is het meest charmante en het komt vaak voor dat een andere vriend wanhopig verliefd op haar is. Iedereen weet het, alleen Rachel is zich niet bewust van de in het oog springende waarheid.

Als je 100% Rachel bent, weet je waarschijnlijk niet eens dat iemand stiekem van je houdt. Als je je een beetje meer bewust bent van je omgeving dan zij, heeft het waarschijnlijk niet lang geduurd voordat je je realiseerde dat je een geheime aanbidder hebt. Rachel had in de hele serie nogal wat romantische interesses, maar uiteindelijk koos ze voor Ross.

5 Jij bent vaak het middelpunt van de aandacht

Vrienden, degene waar Rachel erachter komt
Vrienden, degene waar Rachel erachter komt

Het is een bekend feit dat Rachel Monica's donder twee keer heeft gestolen: haar verloving en haar bruiloft. Het is behoorlijk tragisch dat een vrouw zo onbaatzuchtig als Monica die twee dagen niet eens alleen voor zichzelf kon hebben. Rachel stal ook min of meer de babynaam van Monica, maar aangezien het allemaal in de familie bleef en Monica haar groen licht gaf, laten we die maar achterwege.

Je krijgt niet alleen alle aandacht voor je verjaardag, je wordt op de een of andere manier altijd de ster - zelfs als het evenement niets met jou te maken heeft. Als je je hierin herkent, ben je zeker Miss Green.

4 Vrienden voelen zich beschermend tegen je

Ross en Rachel over vrienden
Ross en Rachel over vrienden

In een van de meest sentimentele scènes van de show vertelde Rachel Monica dat ze dankbaar is voor alles wat ze voor haar heeft gedaan. Ze was er vast van overtuigd dat ze die dag niet zou zijn waar ze was zonder de niet-aflatende steun van haar vriendin.

Mensen zoals Rachel gedijen goed als ze een goed ondersteuningssysteem hebben. Niet iedereen heeft het geluk er een te hebben. Als je dat doet, moet je ze af en toe bedanken, zoals Rachel deed.

3 Jij bent de gelukkigste

Ross en Rachel over vrienden
Ross en Rachel over vrienden

Toen we Rachel voor het eerst ontmoetten, had ze geen geld, geen baan, en erger nog, geen werkervaring. Chandler hielp haar met haar cv en het was in wezen leeg. Desondanks slaagde ze er op de een of andere manier in om professioneel heel hoog te klimmen. Niet dat ze het niet verdiende; ze werkte hard. Het is alleen zo dat niet veel even capabele mensen nooit zo'n geluksmomentje in het leven krijgen.

Gebeurt er iets voor jou? Sommige mensen lijken nooit op het juiste moment op de juiste plaats te zijn, maar u kent dit begrip zeker.

2 Je laat dingen niet los

Ross en Rachel over vrienden
Ross en Rachel over vrienden

Als er iets is dat we kunnen concluderen op basis van het beroemde 'We waren op een pauze'-dilemma, dan is het dat Rachel het moeilijk vindt om de overtredingen van haar partner te vergeven. Ze dacht echt dat Ross haar nooit pijn zou doen en toen hij dat deed, maakte ze een punt om hem dat nooit te laten vergeten.

Rachel had alle recht om van streek te zijn. Zowel Ross als Rachel waren te koppig om een beschaafd gesprek te voeren over wat er was gebeurd, wat het alleen maar erger maakte.

1 Je bent getransformeerd voor de ogen van je vrienden

Jennifer Aniston Vrienden Achter de schermen finale rachel
Jennifer Aniston Vrienden Achter de schermen finale rachel

Hoewel Chandlers transformatie rustig verliep, was Rachels succes in het leven iets waar de hele groep naar uitkeek. Ze vertelde altijd waar ze stond op het gebied van carrière en relaties: ze gaf er ook de voorkeur aan dat Monica alle beslissingen voor haar nam.

Fast-forward tot het einde van de serie: Rachel was een onafhankelijke vrouw en een liefhebbende moeder. Van alle mensen in de show is ze het meest veranderd. Als ze gewoon het pad had gevolgd dat ze in de twintig was, zou ze een verveelde, eenzame huisvrouw zijn geweest.

Aanbevolen: