‘The Wanted’ Fans verwelkomen band terug met open armen

‘The Wanted’ Fans verwelkomen band terug met open armen
‘The Wanted’ Fans verwelkomen band terug met open armen
Anonim

Het is al zeven lange jaren zonder nieuwe muziek van The Wanted, die in januari 2014 voor onbepaalde tijd op pauze ging.

Maar dat gaat veranderen! De Brits-Ierse boyband heeft fans een nieuwe reden gegeven om hun kenmerkende hit 'Glad You Came' te zingen. Tijdens een speciale lancering die werd bijgewoond door The Sun, kondigde de populaire groep aan dat ze herenigd zijn voor een speciaal doel.

Bandlid Tom Parker, 32, werd in oktober 2020 gediagnosticeerd met een inoperabele hersentumor. Na drie maanden chemotherapie en radiotherapie was er een "aanzienlijke vermindering" in de grootte van de tumor. In de maanden daarna is Tom gevolgd door een cameraploeg terwijl hij een documentaire filmt voor de Britse omroep Channel 4, waarin hij zijn voortdurende behandeling beschrijft terwijl hij een groot benefietconcert organiseert namens Stand Up To Cancer UK.

Tom Parker's Inside My Head - Het concert zal op 20 september worden gehouden in de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen. Tijdens dit fondsenwervende evenement, hij en zijn medebandleden Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness en Nathan Sykes zal herenigen en voor het eerst in zeven jaar samen optreden. Dit optreden wordt gevolgd door een greatest hits album, Most Wanted, in november, voorafgegaan door een nieuwe single in oktober die de band de afgelopen maanden in het geheim had opgenomen. De jongens zijn van plan om in 2022 met hun reünie op tournee te gaan.

Het kwintet dat bovenaan de hitlijsten staat, is in een mediastorm terechtgekomen om de reünie aan te kondigen, door een hilarische videofilm te filmen waarin de andere leden van de band Tom allemaal tegenkomen in het ziekenhuis terwijl ze klagen over hun eigen (kleine) gezondheidsproblemen.

"Dit gaat allemaal over plezier hebben met onze vrienden, geen druk, gewoon plezier", liet McGuinness weten in een verklaring.

De band stuurde vanochtend vroeg ook een e-mail om hun die-hards wakker te maken met het nieuws."Dit is de e-mail, de e-mail die je ex zeven jaar later verstuurt", stond er te lezen. "Ik zeg je dat we zijn gegroeid, dat we volwassen zijn geworden, dat we wat tijd hadden om na te denken en dat we ons iets realiseerden. We zijn niets zonder jou schat!"

Maar het was op Twitter waar fans echt opgewonden raakten nadat het account van de band voor het eerst sinds 2014 gepost werd.

"Ik ben zo blij. Ik kan niet stoppen met huilen. Mijn buurman klopte net op mijn deur om er zeker van te zijn dat het goed met me ging, want "de schreeuw was zo doordringend", schreef een opgewonden fan.

"'We zijn terug' betekent voor deze ene keer of…? Minstens 70 jaar alsjeblieft, " smeekte een andere.

"Eerste keer op Twitter in 5 jaar allemaal omdat ik hetzelfde e-mailadres behield (tragisch!) en een verdomde Wanted Wednesday Mailer ontving!! TheWanted TWComeback"

Tom Parker's Inside My Head - Het concert vindt plaats op maandag 20 september in de Royal Albert Hall.

Aanbevolen: